fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

https://gizli.wen.ru/volkan_sen.html

FLAS FLAS! Qalatasaray idman kulubu, Bursaspor'dan Volkan Sen'le razilasdi. Razilasma bugün sabah saatlarinda bas verdi. Volkan Sen'e qarsiliq Qalatasaray'in, Mehmet Güven ve Volkan Yaman'i + bir miqdar pul vermesi gözlenir. Volkan Sen Türkiyenin en istedali futbolcular arasinda gösterilir. Resmi açiqlama bir neçe gün içerisinde söylenecek

bu azeri siteden alıntıdır

bir miqdar pul :D

FLAS FLAS! Qalatasaray idman kulubu, Bursaspor'dan Volkan Sen'le razilasdi. Razilasma bugün sabah saatlarinda bas verdi. Volkan Sen'e qarsiliq Qalatasaray'in, Mehmet Güven ve Volkan Yaman'i + bir miqdar pul vermesi gözlenir. Volkan Sen Türkiyenin en istedali futbolcular arasinda gösterilir. Resmi açiqlama bir neçe gün içerisinde söylenecek

yurt içindeki duyumcular yetmiyormuş gibi birde uluslararası duyumcular çıktı.:D

Fatih Tekke'ye kesinlikle hayır demem.Kaliteli futbolcu.Bizde de iş yapar.İyi bir yedek olur..

Volkan ŞEN, azeri sitenin söylediği fiyat karşılığında alınsa ve resmi sitede açıklansa en çok sevinen kişilerden biri olurum herhalde.. :)

o nasıl bir site ya anlayamadım sitede yalan olmasın an sayfası falan yokmu bu sitenin yoksa benim bilgisayardamı problem var

o nasıl bir site ya anlayamadım sitede yalan olmasın an sayfası falan yokmu bu sitenin yoksa benim bilgisayardamı problem var

Benim bildiğim biraz geri kalmış bir site.

Biz her sayfa gezdiğimizde İE o sayfayı indiriyor,[zaten site gezdikçe kota artması da bundan dolayı..]ama bunu gizli bir şekilde yani arka yollardan hallediyor,ama bu site sorarak yapıyor.Dikkat ettiyseniz yorum yapmanız için o sayfayı indirmeniz lazım.Yani teknik olarak geri bir site benim anladığm kadarıyla.

Bunu yapan büyük ihtimalle Türkiye'den biri :D

Azerice de Flas diye bir kavram yok. Artı " k " ler özel isim dahi olsa " q " ile yazılır.

Bknz : Volkan Şen , Volkan Yaman.

Volqan Sen , Volqan Yaman olması lazım.

Fatih Tekke bizde oynayamaz,işe de yaramaz;)

Fatih Tekke bilindigi gibi Zenit'te kadro dısı.

Birebir kendi agzından medayaya verdigi bir kac demec:

- Fenerbahce'ye gidersem abim beni kardeslikten red eder.

- Baros'u alana kadar Galatasaray'dan teklif bekledim.

Cogu Tranbzon'lu gibi bu adamda illaki Cimbom sempatisi var. Suan Zenit bonservissiz elinden cıkarmaya calısıyo. Cogu kisi zaten biliyor, kısa olmasına ragmen pozisyon sezisi iyi oldugundan hava toplarında etkili, her iki ayagınıda kullanıyo, son vuruslarda oldukca usta, golu koklayan tipte bir forvet ve Avrupa'da final tecrubesi var. Gerek 11'de gereksede kulubeden gelip macın kaderini degistirebilecek bir oyuncu. Es gecilmemeli.

340x.jpg

Gecenlerde bu konu hakkında baslık acmıstım. Fatih Tekke'ye burun kıvıranlar Tevezimi bekliyolar?

Geri
Üst Alt