fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

Gençlere güvenmek en iyisi, Özgürcan yedek için ideal bence.Fatih yedekte oturtmak için alınacak adam değil

:D:D

düşmanlıkla alakası yok çok mantıksız o yaşta ki bi adama ki yedek kalacak bi adama fazla para yatırmak bence hiç gerek yok zaten fatihin performansı çok düşük form tutacak diye beklenmemeli kulübede oturarak para kazanmasına gerek yok ki...barosun bi yedeği var o da nonda bize kanatlarda oynayabilen ve golcü özelliği olan bi adam lazım illa türk olacaksa cemsultan var özgürcan var serkan çalık yaser var biraz kendi çocuklarımıza güvenmeliyiz ve bence özgürcan bu sene iyi bi patlama yapacak

Katılıyorum ama Nonda Baros un yedeği olarak kalmamalı bence gönderilmeli

nondanın tek sorunu koşmaması biraz kondisyon yükleseler eski haline dönecek

adam geçen sene sahada yürüyemiyodu bile

gün olacak devran dönecek nonda devreye girecek inş :D

Fatik tekke komple futbolcudur.Arkası kaleye dönük oynayabilir, ara pası atabilir, kafa toplarındaki hakimiyetini söylememe gerek yok sanırım.

İşin özü alınmasında fayda var

Ben bu konuda size katılmıyorum. Kayseri menejerininde dediği gibi her vurduğunu gol yapabilen bi forvet lazım bize :D

Fatih Tekke bize yaramaz. Bosa transfer olur.

Rijkaard'ın Nonda'yı isteyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.Yerine adam şart.

bu tip oyucularla kadroyu şişirmeye gerek yok

Özgürcan Erhan CemSultan gibi oyuncuların önü açılmalı artık...

erhan kesinlikle alınmalı A takıma. özgürcan ise sanki bana rijkaard istemeyecekmiş gibi geliyor.

bir tek özgürcan'la olacak iş değil eğer nonda gönderilecekse bir tane sağlam yerli bir forvet alınması lazım; veya bonservisi elinde bir yabancı da olabilir. benim tavsiyem halil ve pantelic.

Katılıyorum ama as takıma oyuncu almak için para bulmakta zorlanırken yedeğe nasıl adam alacağız ? Biraz zor gibi geliyor bana .Ersen iyiydi ama sivas aldı, zaten yedekte sorun çıkartırdı büyük ihtimalle.

asamoah ----- baros ----- kewell

gibi 3 lü olsa barosun yerine nonda var ama nonda giderse bir transfer daha yapılması lazım ki bu da çok zor gibi duruyor o yüzden nonda kalır bizde :)

Katılıyorum ama as takıma oyuncu almak için para bulmakta zorlanırken yedeğe nasıl adam alacağız ? Biraz zor gibi geliyor bana .Ersen iyiydi ama sivas aldı, zaten yedekte sorun çıkartırdı büyük ihtimalle.

asamoah ----- baros ----- kewell

gibi 3 lü olsa barosun yerine nonda var ama nonda giderse bir transfer daha yapılması lazım ki bu da çok zor gibi duruyor o yüzden nonda kalır bizde :)

halil 3-4M'a gelirse iyi olur. lincoln'den de en az 3M alacağımızı düşününce. :)

Hala Özgürcan mı diyosunuz? Yok arkadaş bu takımın oyuncusu değil bu çocuk.

Geri
Üst Alt