fatih tekke

Ts için, Tekke'nin gelişi ile canlanıp maça giderler, hava yakalarlar ve firesiz kadıköye giderler demiştim. Aksine giden taraftarlar futbolcuları ıslıklamış bugün.

Maç sonu açıklamasında Tekke sabır edecekseniz edin diye sitem etmiş. Yani değişen bir şey yok.

Oyuna değil oyuncuya yenildik gibi bir şey söylemiş galiba.

Kupa maçında oyuna da yenilmeli

an itibariyle oyun olarak eziliyor.

Övmeye gelmeyen tipik Karadeniz insanı. Puanı alenen gasp edilmiş, röportaja bizim adımızı da kullanarak başlıyor. En iyisi kovul, sıradan bir anadolu takımında daha iyisin.

Fb'nin şerefsizliklerinin üstünü örtmek için iki takım da aynı algısını yapmak geçen yıldan beri yeni moda oldu. Kim bu itlerin yaptıkları ile bizi de aynı sınıfa koyuyorsa, gram saygı duymam.

Tipik istanbul düşmanı bir trabzonludur. Normalde trabzon insanı çok iyidir ama aralarında böyle trabzonu sanki başka bir devletmiş gibi gören tiplerde mevcut. buda onlardan.

Len arkadaş goztepenin penaltısi verilmedi son dakika. Konuştun mu bu pozisyonu?

Ayrıca ülkenin geneli dediği hepsi Galatasaray düşmanları. Onların hepsi Yol hükmündedir.

Nasıl saldırıyorlar ama, üstelik penaltı olmayan bir pozisyon üzerinden. Gerçekten çok komik ve inanılmaz. Hakemlerin çoğunluğunun penaltı değil dediği bir pozisyon üzerinden açıklama yapmayan kaldı mı?

Bunun tek sorumlusu bizim yönetim. Herkes istediği gibi saldırabiliyor Galatasaray'a. Bu yönetimden tez zamanda kurtuluruz umarım. Galatasaray'ın haklarını savunamayan bir yönetim ile hiç bir zaman büyüyemezsin.

Nasıl saldırıyorlar ama, üstelik penaltı olmayan bir pozisyon üzerinden. Gerçekten çok komik ve inanılmaz. Hakemlerin çoğunluğunun penaltı değil dediği bir pozisyon üzerinden açıklama yapmayan kaldı mı?

Bunun tek sorumlusu bizim yönetim. Herkes istediği gibi saldırabiliyor Galatasaray'a. Bu yönetimden tez zamanda kurtuluruz umarım. Galatasaray'ın haklarını savunamayan bir yönetim ile hiç bir zaman büyüyemezsin.

Aynen. Dün Göztepe’nin penaltısı verilmemiş ve Onana atılmamış ama tabiki kimse bundan bahsetmez.
Çıkıp onları açıklasa bizimkiler bunların sesleri de biraz kesilir ama nerede.
Sezon sonuna kadar hepsi Samsun’un olmayan penaltısı verilmediği için kollandığımız algısını yapmaya devam edecekler.
Şikecilerin atılmayan futbolcularını ve goldeki faulü konuşanlar yok. Hepsi bir olmuş bizim üzerimize saldırıyor çünkü kulübün haklarını koruyan yok.

Açıklaması çok terbiyesizce. Dün Göztepe son dakika net penaltı verilmedi. Onu da konuş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt