fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

Bence fatih cok kaliteli fudbolcu Rusyaya transfer olmicakdi Istanbull takimlarina gelseydi Hep ön planda olurdu eyer ucusa alinabilirse süper transfer olur

Fatih Tekke varken önceliğim TEKKE dir golcülük özellikleri Barostan çok daha iyi.

TEKKE yi beğenmiyolar yaw bu adam gol kralı oduğunda siz izlemediniz mi bu adamı.Son vuruş olarak TSL de oynayan tüm oyunculardan çok daha iyi.

Bizde Dünyanın sayılı kanat oyuncuları var ama bu kanat oyuncularının ortalarına kafa vurabilen bir adam yok TEKKE gelirse bu sorunu çok çok rahat çözer.

Tekke varken Baros anca üçlünün sağında oynayabilir ordada verimli olamaz yedek klübesinde oturur...

:eek:

Baros'u yedek oturtacağına inanmıyorum. Ayrıca bizzde dünyanın en yetenekli kanat oyuncuları da yok. Çünkü yaptıkları ortaların isabeti çok düşük ;)

Tekkenin golcülük özellikleri Barostan cok daha iyi bu tartisilmaz bile bence

halil altıntopu tercih ederim bu ara hep tercih ediyorum zaten

ben de tercih ederim, 4-3-3 için yaratılmış bir adam. hem sağda hem ortada oynayabilir. komple bir futbolcu. şu an türk forvetler içinde sercan'dan sonra galatasaray'a gelmesini en çok isteyeceğim forvet. sisteme cuk oturuyor, çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur forvette.

Son durumunu bilmiyorum ama çok kaliteli bir oyuncuydu..Hava hakimiyetide var..Ucuza alabilirsek mükemmel olur..Nonda gönderilir birde sağ açık alınırsa tam olur..

:D:D:D

Biraz vücut çalışsa Cristiano Ronaldo'dan daha iyi olabilir...

Kesinlikle top ne zaman ayağında oldumu işallah pas atsa diye bana dua ettiren adamdır vucut ayarı olmadığı için çektiği şutlar dümeni bozuk araba gibi kalenin en sağından yukarı doğru auta gidiyormuş.Roca hoca bu sorun üstünde çalışıyormus zaten.

Kesinlikle top ne zaman ayağında oldumu işallah pas atsa diye bana dua ettiren adamdır vucut ayarı olmadığı için çektiği şutlar dümeni bozuk araba gibi kalenin en sağından yukarı doğru auta gidiyormuş.Roca hoca bu sorun üstünde çalışıyormus zaten.

O zaman Roca hocaya allah kolaylık versin, kafayı yemezse iyidir.

Tekke'nin gelmesini istedigimden degil de forumda Tekke'nin sisteme uymayacagini söyleyen, biz winger ariyoruz diyenler var. Merak ediyorum bu arkadaslar su an icin tek forvetimizin Baros oldugunun farkinda mi, ve Baros'a bir sey oldugunda kendileri mi oynicakmis?!

bonservissiz ve yıllık en fazla 1M avroya olabilir ancak sadece fatih alınacaksa iyi bir yıldız alınmayacaksa onuda istemem abi eldekileri kazanalım daha iyi

Fatih alınırsa santrafora gerek kalmaz, herkesin diline doladığı bir kanat forvet alınır tahminimce.

Tekke'nin gelmesini istedigimden degil de forumda Tekke'nin sisteme uymayacagini söyleyen, biz winger ariyoruz diyenler var. Merak ediyorum bu arkadaslar su an icin tek forvetimizin Baros oldugunun farkinda mi, ve Baros'a bir sey oldugunda kendileri mi oynicakmis?!

winger'ın yanı sıra eğer nonda gidecekse yerli yedk bir forvet alınması şart olur. mama ben fatih'in yerine daha çok yönlü halil'i tercih ederim veya bonservissiz bir yabancı da alınabilir panteliç mesela. tabii k winger'ın da forvette de oynayabilmesi ayrı bir avantaj olur. babel, govou gibi mesela.

Geri
Üst Alt