fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

Winger'ı zaten yabancı kontenjanından kullanacaksak bize birde iyi yerli santrafor lazım.

Şu an bizim sisteme uyabilecek tek adam Sercan ki almamız manyaklık olur o paralara.

O zaman doğru dürüst bonservis vermeden alınacak bir Fatih Tekke'ye kimsenin hayır dememesi gerekir.

kaldı ki Fatih boynunda Uefa kupası madalyasıyla dolaşma şerefine ulaşmış ender futbolculardandır.

Topla dripling yeteneği de Nonda'dan da gicen Ümit'den de daha iyidir.

Fatih olmaz diyen adamlar çıkıp bana kim olur onu desinler hele?

Ama yabancı isim vermeyin lütfen. Zira 10 yabancıyla oynamayacağımız aşikar. Yabancı winger olacak zaten.

Akla gelen tek mantıklı isim Halil Altıntop. 6-7 milyon bonservis verip "yedek" forvet mi alacağız Baros'a??

Olursa çok sevineceğim bir transfer olur Tekke transferi..

magath halil'i düşünmüyor kadroda, transfer listesinde. schalke 3-4M'a fit olur. fatih için de zenit 4M istemiş zaten. ayrıca halil gelirse rotasyonda sıkça forma bulur. ayrıca işler kötü gittiğnde yedek kulübesinde oyuna girecek kalteli bir oyuncu bulundurmak fena mı olu

Bütün TÜRK forvetler içinde

Alınabilecek en iyi isim 1 Numarada gerek futbolcu özellikleri gerek kontenjan için

Fatih Tekke'dir

arkadaşlar tartışmalar sonucunda şu sonuca vardığımızı düşünüyorum.

1-ileriye yalnız fatih alınacaksa buna birçok taraftardan tepki gelecektir

2-fatihi ucuz maliyetle alıp birde babel gibi owen gibi bir yıldız daha alırsak belki fatihe tepki gösteren taraftar olacaktır ama bunun sayısı çok az olacaktır.

Yani...

fatih tekke gelirse barosun alternatifi olur bu tip bi oyuncuya ihtiyaç varmı? bence var ümit gitti nonda sık sık sakatlanıyor özgürcanda yetersiz! yaser ve serkan çalık zaten barosa alternatif olamazlar sağ winger ikiside...

magath halil'i düşünmüyor kadroda, transfer listesinde. schalke 3-4M'a fit olur. fatih için de zenit 4M istemiş zaten. ayrıca halil gelirse rotasyonda sıkça forma bulur. ayrıca işler kötü gittiğnde yedek kulübesinde oyuna girecek kalteli bir oyuncu bulundurmak fena mı olu

Bayağı iyi olur bence.

Benim bildiğim Halil winger falan değil, bildiğin santrafor.

Erkin olayı gayet iyi özetlemiş. Benim de konunun başından beri anlatmak için yırtındığım ama birkaç arkadaşın anlamamk için direndiği şey buydu.

winger-forvet oynayabiliyor halil. liverpool'da dirk kuyt gibi işte. mücadelseci, pres yapan, oyun zekası yüksek bir oyuncu. schalke de ileri uçtan çok sağ tarafta forma giyiyor. gol sayısının azalmasına bunun etkisi var. ayrıca schalke'de geretiği zaman forvet arkasına bile oynadı. halil'i santrafor olarak nitelendirmek haksızlık olur. halil çok yönlü bir oyuncu.

Şimdi Halil sağda oynamış da Schalke ne yapmış? Halil bariz bir sağ kanat oyuncusu değil. Adam bildiğin santrafor! Milli takımda da santrafor oynuyor. Sağda falan değil. Yani Halil çizgiye inip orta kesecek, sürati ile adam eksiltecek, çalım atacak, gol pozisyonu hazırlayacak bir adam değil. Halil'i ceza sahası çevresinde ve içinde kullanmak lazım.

Ha winger özelliği vardır tamam, ama asıl yeri orası değil.

Eğer Fatih ve Halil'in bonservis bedelleri yakınsa niye Fatih'i tercih edeyim ki? Halil'i isterim :)

Bütün TÜRK forvetler içinde

Alınabilecek en iyi isim 1 Numarada gerek futbolcu özellikleri gerek kontenjan için

Fatih Tekke'dir

İlk defa ortak biiz var=)Hatta golcülük olarak Barostan çok daha iyi bir forvettir F.Tekke.

En verimli yaşında 31 yaşını yeni dolduruyo 2 sene çok rahat oynaR.Kefili benim=)

Fatih Tekke halilden daha iyi bir futbolcudur ayrıca halil sağda oynasa ne kadar oynayabilecek adam hızlı bir oyuncu değil ve ileri uc forvetidir bu bağlamda golcülüğü iyi olan tercihdir ve F.Tekke gerçekten daha iyi bir golcüdür

fatih gelecegine Özgürcan'a şanş verilsin daha iyi olur bence...

Fatih trabzona gitsin bencede...

Şimdi Halil sağda oynamış da Schalke ne yapmış? Halil bariz bir sağ kanat oyuncusu değil. Adam bildiğin santrafor! Milli takımda da santrafor oynuyor. Sağda falan değil. Yani Halil çizgiye inip orta kesecek, sürati ile adam eksiltecek, çalım atacak, gol pozisyonu hazırlayacak bir adam değil. Halil'i ceza sahası çevresinde ve içinde kullanmak lazım.

4-3-3 oynuyorsan winger tipin ya ters ayak çalım atan oyuncu olucak ya da Halil gibi,Deivid gibi,Kuyt gibi olacak.Bu Halil tipi oyuncular forvet pozisyonunda oynayan oyunculardan seçilir.Çünkü devamlı içe katedip ceza sahası içinde gol ararlar.Boşalan koridoru beklerin kullanmasını sağlarlar.

fatih alınacağına halil gibi çok yönlü bir oyuncu almak daha mantıklı değil mi? halil çok teknik, süratli bir oyuncu değil belki ama pres yapan, mücadeleci bir oyuncu. oyun zekasıyla bu açıkları kapatabiliyor. komple bir oyuncu, herşeyden azcık var işte öyle düşünün. yeri gelince bizde dirk kuyt'un liverpool'da yaptığı görevi yapabilecek bir oyuncu sağ kanatta.

Allahınızı severseniz bide baroşla fatihi kıyaslayanlar var.fatih gelmiş 30 küsür yaşına.fatihin golcülüğü bundan 4-5 sene önceydi.ben azda olsa maçlarını izledim zenitteyken.ne sürat var ne ne doğru düzgün bişey yapıyor.dikkat edin sürekli yedek oturuyor zenitte.tek iyi yani bildiğimiz fırvet tipi.ceza alanı içinde etkili

baroşu yazmaya bile gerek duymuyorum.baroş fatihten kat ve kat üstündür

halil - fatih kıyaslamasında ben yine halili tercih ederim.halil sağ açıkta oynayacak ideal bir isimdir.oldukça süratli biri.ayrıca rakip savunmayı baya yoruyor.pek golcü özelliği olmasada hırsı sürati yeter

Herşey bitti haldun beyin 32 yaşına gelmiş bu adama milyon eurolar dökeceğine inanıyorsunuz öyle mi şaka gibi.

tekrar söylüyorum fatih bizden uzak dursun.gitsin trabzona

Özgürcan var ne Tekkesi Trabzona gider o başka biyere değil

fatih alınacağına halil gibi çok yönlü bir oyuncu almak daha mantıklı değil mi? halil çok teknik, süratli bir oyuncu değil belki ama pres yapan, mücadeleci bir oyuncu. oyun zekasıyla bu açıkları kapatabiliyor. komple bir oyuncu, herşeyden azcık var işte öyle düşünün. yeri gelince bizde dirk kuyt'un liverpool'da yaptığı görevi yapabilecek bir oyuncu sağ kanatta.

Yani olabilir tabi. Ben Halil'in yerin Tekke alınsın demiyorum zaten. Ama Halil'in sağda veya solda çok başarılı olmadığına, gerçek yerinin santrafor olduğuna inanıyorum. Halil ile Kuyt'u karşılaştırmak bana kalırsa çok cok yanlış. Ayrıca deivid kimdir yahu? :D Rezalet bir fıtbolcu bence. Futbolcu da değil, fıtbolcu.

Geri
Üst Alt