fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

Rijkaard Tekke'yi istiyor

01 Temmuz 2009 / 13:15

Fatih Tekke'nin transferi 20 gündür Galatasaray'ın gündeminde.

Türkiye'ye dönmesi gündemde olan ve Zenit le ipleri koparan Fatih Tekke 20 gündür Galatasaray'ın gündeminde olduğu ortaya çıktı.

Sarı kırmızı ekibin Hollandalı teknik direktör Rijkaard ile söz kesmesinin ardından Rijkaard'ın Fatih Tekke transferi için Zenit'in Hollandalı hocası Dick Advacot'dan görüştüğü ve bilgi aldığı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi Zenitte huzursuz olan Fatih Tekke'yi alabileceklerini teknik direktör Rijkaarda iletti . Rijkaarda Zenit'in teknik direktörü Dick Advacot'u arayarak kaptan Fatih ile ilgili bilgi aldı.

Advacot'un Galatasaray teknik direktörü Rijkaard'a, Fatih'in çok yetenekli bir golcü olduğunu ancak Zenit'de mutsuz olduğunu söylediği ve transfer edebileceği en yetenekli oyunculardan biri olduğunu söylediği belirtildi.

Rijkaard'ın Zenit'in hocası Vatandaşı Advacot'dan aldığı olumlu referansı üzerine yönetime Fatihi transfer edin talimatı verdiği öğrenildi.

Kaptan Fatih Tekke'nin İzmir'de tatilde olduğu öğrenildi.

https://www.haber61.net/news_detail.php?id=39656

Yani olabilir tabi. Ben Halil'in yerin Tekke alınsın demiyorum zaten. Ama Halil'in sağda veya solda çok başarılı olmadığına, gerçek yerinin santrafor olduğuna inanıyorum. Halil ile Kuyt'u karşılaştırmak bana kalırsa çok cok yanlış. Ayrıca deivid kimdir yahu? :D Rezalet bir fıtbolcu bence. Futbolcu da değil, fıtbolcu.

Şampiyonlar liginde F7yi sırtlayan adamdı.Ayrıca geçen sene Gökhan'ın müthiş performansıının birazıda Deivid'e bağlıdır.Oyunculara direk rakip takımın futbolcusu diye bakma bence.

Şampiyonlar liginde F7yi sırtlayan adamdı.Ayrıca geçen sene Gökhan'ın müthiş performansıının birazıda Deivid'e bağlıdır.Oyunculara direk rakip takımın futbolcusu diye bakma bence.

Hiç alakası yok. Tanıdığım ne kadar fenerli varsa deividden nefret ediyorlar. :D Ve çok fazla fenerli tanıyorum. Bence bizim için Sabri neyse fener için de deivid o. Ayrıca bence feneri şampiyonlar liginde taşıyan adam asistleriyle alexti. deivid iki tane tesadüf gol attı (biri Inter'e biri chelsea'ye), adam zannetti kendini.

Hiç alakası yok. Tanıdığım ne kadar fenerli varsa deividden nefret ediyorlar. :D Ve çok fazla fenerli tanıyorum. Bence bizim için Sabri neyse fener için de deivid o. Ayrıca bence feneri şampiyonlar liginde taşıyan adam asistleriyle alexti. deivid iki tane tesadüf gol attı (biri Inter'e biri chelsea'ye), adam zannetti kendini.

Sevilla'ya 2 gol atıp çeyrek finali getirmişti.Neyse uzatmanın lüzumu yok.Konumuz Tekke.

Futbolun takım oyunu olduğunu unutma. deivid o golleri attıysa diğerlerinin katkısıyla atmıştır. Nasıl kötü bir futbolcu olduğunu lig maçlarında görebilirsin. fenerin en pasif, en kötü adamı.

2m€ ve kendisinede 1-1,5m€ verilmek kaydıyla sonradan girecek sağlam bi yedeğimiz olur.Hayır demem bu vesile ile:)

Fatih Tekkeyi alırsak trabzonlular Fatihi vururlar bizim stadıda yakarlar demedi demeyin sonra=)

Ne 4 milyon Euro'sundna bahsediyorsunuz arkadaşlar?

Zenit adamı kadro dışı bıraktı. Ocak ayında sözleşme dışı kalacak Fatih.

Yani 6 ay daha boşu boşuna maaş ödeyecekler satamazlarsa.

Fatih Tekke'yi bonservissiz ya da taş çatlasa 1 milyon Euro'ya falan alabiliriz. Bunu illa bir gazete müsveddesinin yazmasına gerek yok. Mantık yürütüp siz de bu sonucu çıkartabilirsiniz. Türkiye'de o paraya Kasımpaşa'nın forvetini bile alamazsınız.

Halil için fener devrede zaten aylardır. En az 5-6 milyon Euro Halil'in bonservisi.

Halil'i alabilmenin tek artısı seneye kardeşini de getirebilme olasılığını arttırması olur.

Tekke'yi keşke alsak. gerçekten çok sevineceğim. Aynı Kewell-Baros hatta bu seneki Sarp-Zan gibi hem maliyetsiz hem de kadro genişliği için son derece tecrübeli isimler almış olacağız..

Fatih Tekke'yi bonservissiz ya da taş çatlasa 1 milyon Euro'ya falan alabiliriz. Bunu illa bir gazete müsveddesinin yazmasına gerek yok. Mantık yürütüp siz de bu sonucu çıkartabilirsiniz. Türkiye'de o paraya Kasımpaşa'nın forvetini bile alamazsınız.

Halil için fener devrede zaten aylardır. En az 5-6 milyon Euro Halil'in bonservisi.

Halil'i alabilmenin tek artısı seneye kardeşini de getirebilme olasılığını arttırması olur.

Tekke'yi keşke alsak. gerçekten çok sevineceğim. Aynı Kewell-Baros hatta bu seneki Sarp-Zan gibi hem maliyetsiz hem de kadro genişliği için son derece tecrübeli isimler almış olacağız..

Erkin bugün hakikaten hislerime tercüman oldun vallahi bravo. :005:

kardeşim deco carvalho diyorsun gelip bi de burda fatih tekke diyorsun.

eğer samiyene gelecekse sadece deplasmana gelsin

iş görmez bu saatten sonra artık

Hiç kimsenin beklemediği şok gelişme Fatih Tekke Galatasaray’la anlaştı

medyatrabzon.com

Çok sevdiğim bir abimden Haldun Üstünel'in çok önemli bir isimle görüştüğünü öğrendim.

Beklenildiği üzere forvet.Görüşülüyor sonuç ne olur bilemem dedi.Bu yüzden isim vermekte istemiyorum.Malum bazı kendini bilmezlerin abuk sabuk yorumları ile muhatap olmak istemiyorum.

Ne transferler imzadan dönüyor son anda...Heran her şey olabiliyor.

Şunu diyebilirim ki bu isim siyahi...Fakat Babel değil

Ama Formamızın çok yakışacağı herkesin tanıdığı bir isim.

Medyada çıktımı daha önceden bilmiyorum onuda.

Bu arada Govou isminin yem olduğunu ve ilgilenilmediğini söyledi.

alıntı https://www.aslanyurekliler.com/for...ransfer-haberleri-ve-yorumlari-t102.4140.html

Çok sevdiğim bir abimden Haldun Üstünel'in çok önemli bir isimle görüştüğünü öğrendim.

Beklenildiği üzere forvet.Görüşülüyor sonuç ne olur bilemem dedi.Bu yüzden isim vermekte istemiyorum.Malum bazı kendini bilmezlerin abuk sabuk yorumları ile muhatap olmak istemiyorum.

Ne transferler imzadan dönüyor son anda...Heran her şey olabiliyor.

Şunu diyebilirim ki bu isim siyahi...Fakat Babel değil

Ama Formamızın çok yakışacağı herkesin tanıdığı bir isim.

Medyada çıktımı daha önceden bilmiyorum onuda.

Bu arada Govou isminin yem olduğunu ve ilgilenilmediğini söyledi.

alıntı https://www.aslanyurekliler.com/for...ransfer-haberleri-ve-yorumlari-t102.4140.html

o foruma hiçbir şekilde inanmam renktaş çok sallıyorlar :D

Geri
Üst Alt