Ali Altuğ Çağlayan
Sarı Üye
- 8 Haziran 2009
- 145
- 0
- 1.286
Cevap: # Fatih Tekke
turkspor.net'te biri, trt1 alt yazı ile geçti diyor... doğru mudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sevdiğim bir abimden Haldun Üstünel'in çok önemli bir isimle görüştüğünü öğrendim.
Beklenildiği üzere forvet.Görüşülüyor sonuç ne olur bilemem dedi.Bu yüzden isim vermekte istemiyorum.Malum bazı kendini bilmezlerin abuk sabuk yorumları ile muhatap olmak istemiyorum.
Ne transferler imzadan dönüyor son anda...Heran her şey olabiliyor.
Şunu diyebilirim ki bu isim siyahi...Fakat Babel değil
Ama Formamızın çok yakışacağı herkesin tanıdığı bir isim.
Medyada çıktımı daha önceden bilmiyorum onuda.
Bu arada Govou isminin yem olduğunu ve ilgilenilmediğini söyledi.
alıntı https://www.aslanyurekliler.com/for...ransfer-haberleri-ve-yorumlari-t102.4140.html

arkadaşlar bu habere inanmayın haldun premier league'de bir siyahi oyuncuyla görüşüyor inşallah anlaşma olur bir arkadaş dedi ama ismi söylemiyor
arkadaşlar bu habere inanmayın haldun premier league'de bir siyahi oyuncuyla görüşüyor inşallah anlaşma olur bir arkadaş dedi ama ismi söylemiyor
Haldun'a böcek mi taktınız naptınız ? Adam nereye giderse gitsin buluyorlar,maşallah.
benim arkadas da dedi ki sezgin iki gözlü iki ayakli bi oyuncu ile görüsüyor ama isim aciklamadi![]()
benimr duyuma göre bir gözü mavi bir gözü yeşilmiş abi bi karışıklık var.
Varya banlatmayın beni istemiyorum diyolar ya!!!adam Uefa finalinde maçın adamı seçilmiş TSl de giderken zenit e 29 gol atıp gitmiş.
Sizin Nonda,Baros,Ümit Karan ı toplayın üstüne Özgürcan ı ekleyin F.Tekke yapmaz.Bu adam mükemmel golcüdür.
Beni forumda sinir krizine sokmayın yakarım bu gezegeni eğer geldiyse Alsancakta çıplak koşacağım akşam izlersiniz beni.
madem fatih bu kadar iyide ümiti niye yolladılar.ümit fatihten daha iyi
eğer fatih gelirse açık konuşayım yönetime karşı güvenim azalır.bunların içinde haldun üstünel de dahil
Varya banlatmayın beni istemiyorum diyolar ya!!!adam Uefa finalinde maçın adamı seçilmiş TSl de giderken zenit e 29 gol atıp gitmiş.
Sizin Nonda,Baros,Ümit Karan ı toplayın üstüne Özgürcan ı ekleyin F.Tekke yapmaz.Bu adam mükemmel golcüdür.
Beni forumda sinir krizine sokmayın yakarım bu gezegeni eğer geldiyse Alsancakta çıplak koşacağım akşam izlersiniz beni.