fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

tamam buldum kardeşim

Hiç kimsenin beklemediği şok gelişme Fatih Tekke Galatasaray'la anlaştı

ÖNCE ZENİT İLE ANLAŞTILAR

DÜN GECE DE FATİH’LE

Fatih Tekke sonunda elimizden kaçtı.

Alalım mı almayalım mı diye biz beklerken G. Saray işi bitirdi.

Yönetici Haldun Üstünel, Zenit ile Fatih’in bonservisi konusunda anlaştı. Ardından dün gece de Fatih Tekke ile görüşen Üstünel futbolcu ile asgari müştereklerde anlaşmaya vardı.

Üstünel yaptığı açıklamasında Fatih Tekke’nin son ana kadar Trabzonspor’dan haber beklediği ve Trabzonspor’un ciddi teklifi için zaman istediğini belirtti ancak Trabzonspor’dan ciddi bir hamle gelmeyince Fatih Tekke’nin G.Saray’a evet dediğini belirtti…

VE TARAFTAR İSYAN EDİYOR

FATİH TEKKE GALATASARAY’DA

OLDUĞUNA İNANAMIYOR

Trabzonspor taraftarının büyük bir beklenti içinde olduğu Fatih Tekke olayında G.Saray’ın devreye girip futbolu ile anlaşması Trabzonspor taraftarlarını çileden çıkardı.

Haberi ilk kez medyatrabzon’da duyan taraftarlar medyatrabzon’un santralini kilitledi.

Bu arada Trabzonspor kulübünü de arayan taraftarlar tepkilerini adeta çığ gibi yağdırıyor.

Yönetim kurulu üyeleri ise gazetecilerin telefonlarına çıkmıyor.

Yönetim Trabzonspor konusunda tam bir sessizliğe gömüldü..

Öte yandan haberi Milliyet Gazetesi de internet sayfasından verdi.

https://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=3027

umarım yalandır hiç istemiyorum fatihi

arkadaşlar bu habere inanmayın haldun premier league'de bir siyahi oyuncuyla görüşüyor inşallah anlaşma olur bir arkadaş dedi ama ismi söylemiyor

Çok sevdiğim bir abimden Haldun Üstünel'in çok önemli bir isimle görüştüğünü öğrendim.

Beklenildiği üzere forvet.Görüşülüyor sonuç ne olur bilemem dedi.Bu yüzden isim vermekte istemiyorum.Malum bazı kendini bilmezlerin abuk sabuk yorumları ile muhatap olmak istemiyorum.

Ne transferler imzadan dönüyor son anda...Heran her şey olabiliyor.

Şunu diyebilirim ki bu isim siyahi...Fakat Babel değil

Ama Formamızın çok yakışacağı herkesin tanıdığı bir isim.

Medyada çıktımı daha önceden bilmiyorum onuda.

Bu arada Govou isminin yem olduğunu ve ilgilenilmediğini söyledi.

alıntı https://www.aslanyurekliler.com/for...ransfer-haberleri-ve-yorumlari-t102.4140.html

Aklıma iki isim geliyor.Kalou ve Obafemi Martins.Şu ikisinden biri gelse zaten vay Fenerin haline.:asd:

ama ardından fatih açıklama yupmış medyatrabzona

Üstünel’in bu açıklamasını medyatrabzon’a konuşan Fatih Tekke, yalanladı.

“Evet benimle görüştüler doğru, ancak anlaşmadım” diyen Tekke, “Neden böyle konuştuğunu bilmiyorum. Ancak ben Trabzonspor defterini kapatmadan kimseyle anlaşmayacağımı kendilerine ilettim. Onlar benim bonservisimi almak için kulübümle de görüşmüşler” ifadelerini kullandı.

Kendisinin asla dolgu malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğini vurgulayan Tekke, “Son günlerde yöneticilerin transferim için ciddi olarak harekete geçmek üzereyken böyle bir harekette bulunmam. Bana yakışmaz. Trabzonspor eğer “Fatih Tekke defterini kapattım” derse ben de her kulüple görüşür, hangi takımda oynayacağım o zaman belli olur”

MİLLİYET DE OKURLARINA DUYURDU

Fatih Tekke’nin G.Saray’la görüştüğü yolundaki haberler ulusal medyaya da yansıdı.

Milliyet haberi şu şekilde verdi.

https://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=3030

arkadaşlar bu habere inanmayın haldun premier league'de bir siyahi oyuncuyla görüşüyor inşallah anlaşma olur bir arkadaş dedi ama ismi söylemiyor

Ne alaka? Bir yabanciyla anlasmis olmamiz Fatih haberinin yalan oldugunu göstermez ki. Bizim zaten 1'den fazla forvet oyuncusuna ihtiyacimiz var. Biri sag taraf icin biri de Baros'a alternatif.

Haldun Üstünel'in ortada birşey yokken böyle bir açıklama yapmış olması mümkün değil.

Varya banlatmayın beni istemiyorum diyolar ya!!!adam Uefa finalinde maçın adamı seçilmiş TSl de giderken zenit e 29 gol atıp gitmiş.

Sizin Nonda,Baros,Ümit Karan ı toplayın üstüne Özgürcan ı ekleyin F.Tekke yapmaz.Bu adam mükemmel golcüdür.

Beni forumda sinir krizine sokmayın yakarım bu gezegeni eğer geldiyse Alsancakta çıplak koşacağım akşam izlersiniz beni.

6 ay daha Fatih Tekke Türkiye'ye adım atmaz.

Bedelli askerlikten yararlanması için 6 ayı kalmış.Sözleşmesi bitince gelir Türkiye'ye.

Kime gelir ama göreceğiz.

artık açıklasınlar transferi yav bu ne kaç gündür bi rahatlayalım ama her sene aynı senaryolar kampa yetiştircez diyolar ortada hiçbişey yok tekkeyi alacaksan ümiti niye gönderdin o daha iyiydi bence stilini hiç sevmediğim mehmet yıldızdan sonra 2. oyuncu yakışmaz bize

Varya banlatmayın beni istemiyorum diyolar ya!!!adam Uefa finalinde maçın adamı seçilmiş TSl de giderken zenit e 29 gol atıp gitmiş.

Sizin Nonda,Baros,Ümit Karan ı toplayın üstüne Özgürcan ı ekleyin F.Tekke yapmaz.Bu adam mükemmel golcüdür.

Beni forumda sinir krizine sokmayın yakarım bu gezegeni eğer geldiyse Alsancakta çıplak koşacağım akşam izlersiniz beni.

önce dediklerini bi düşün.tamam fatih zenitte oynarken uefada maçın adamı seçilmiş olabilir.sen zenitte hiç izledinmi fatihi uefa maçları dışında.ben nerden baksan 4-5 maçına baktım.hep yedek senin uefa adamın.dakika 60-70 oyuna girer hiç bişey yapamaz.şimdi niye zenit fatihi paf takıma yolladı sen anla artık.

senin oyuncu kıyaslamana şaşırdım.nonda ve ümiti topla 2 ile çarp fatih diskalifiye olur.helede baroşla kıyaslaman çok anlamsız.baroş fatihe bin basar.fatih dediğin adam bundan 4-5 sene önce iyiydi.şimdi gelmiş 32 yaşına.bildiğimiz sabit forvet tipi.sadece ceza alanı içinde iş yapar.sürat yok

madem fatih bu kadar iyide ümiti niye yolladılar.ümit fatihten daha iyi

eğer fatih gelirse açık konuşayım yönetime karşı güvenim azalır.bunların içinde haldun üstünel de dahil

madem fatih bu kadar iyide ümiti niye yolladılar.ümit fatihten daha iyi

eğer fatih gelirse açık konuşayım yönetime karşı güvenim azalır.bunların içinde haldun üstünel de dahil

Ümitin gönderilme nedeni disiplinsizlik ve gece hayatı fazla hareketli ondan dolayı

trabzon'daki yılları artık çoktan geride kaldı, fatih eski fatih olmaktan çoktan çıktı.

ayrıca senin mantığına göre o zaman ümit 2 sene önceki şampiyonlukta en çok pay sahibi olan oyunculardandı, nonda monaco'dayken avrupa'nın sayılı forvetlerindendi, milan baros euro 2004'te gol kralı oldu (ayrıca geçen sezon da oldu da neyse) ...

herhalde geyik yaptın :D

Geri
Üst Alt