Tudor'un isteğiyle transfer edilen Latovlevici, son oynadığı maçta taraftarın yoğun tepkisine maruz kalmış ve oyundan alınmıştı. Sık sık sakatlanan Rumen bek ile yollar devre arasında ayrılacak.

Habertürk[/FONT][/COLOR]​

Adamla hala uğraşıyorlar ciğersizler.

Yönetim denen topluluk ta geçen sezon bitmeden "Asamoah'ı transfer ettik ufak pürüzler kaldı" dedi. Olmama ihtimaline karşı B planı hazırlamadı. Transferin son günü bu işi beceremediler. Tudor da "bari gidin Latovlevici'yi alın" dedi. Ne yapsın adam! Biraz insaf.​

Çamdal çok torpilli herald, kimse yollamıyor.

tarik-camdal-erkan-zenginin-kiz-kardesi-ile-evlendi_14515089990.jpg

Ben bir yere gitmem ki

De Jong, Carole, Balta'dan birşey olmaz. Tutulmaları yanlış olur. Ha takımla çalışsınlar alıcı çıkar belki sonra diye kalırlarsa ne ala. Yoksa fesih imkanı filan varken tutmamak lazım.
De Jong puştluk yapmaz da çalışırsa iyi yedek olabilir aslında. Boşuna para vermemiş oluruz.

Terim iyi hoşta yaptığı 2 açıklama bence çok yanlış oldu.Birincisi baltayı affetmesi ve lisansı olsa solbek oynayacaktı, ikincisi sabriyle devam ederdim.

Çok sçma oldu balta affedilmese devre arası büyük ihtimal ayrılacaktı.Gidecek adamı yüreklendirdi şimdi sezon sonuna kadar gitmez.Eğer sabri gibi vefa borcumuz var filan derse sözleşmesi 1 yıl daha uzatılır bile belki.Balta'dan bırakın solbeki stoper dahi olmaz beli dönmüyor.Yarım sezon yattı daha gerilemiştir.

Sabri konusuda bana göre tudor ve yönetimin aldığı en doğru kararlardan birisi.Senelerce milyon euroları götürüp, rezil performans sergilemiş ve bizi her ortamda rezil etmiş bir adam.Şimdi karısı ikoncan, parayla oynuyorlar, 2 gözlükçü dükkanı açmış ununu elemiş göztepede bile 11 oynayamayan göbekli birisi bunun neyine sözleşme uzatacaksın.Neyin vefası ?

Geçmişte umut bulut'u uzattıkta ne oldu sezon başı fesih bedelini aldı gitti kuruşunu bırakmadı.

Balta'ya ek olarak de jong, donk, lato, tarık, emrah, koray, endoğan adili, umut gündoğan fesih filan devre arası bir şekilde gitmeli.Bunlardan hayır gelmez adamlar kafada futbolu bitirmiş.Fizik yerlerde.

Sezon sonu kalanlardan bir temizlik daha yapılır.

Son düzenleme:
Terim'in altyapıdan gelen veya uzun yıllar hizmet vermiş adamlara böyle bir zaafı var malesef, zamanında aydın yılmaz denen kişiye kontratı sona erince bizim verdiğimiz parayı beğenmeyip 3 ay takım aramıştı.Sezon başı kampıda yapmamıştı.Sonrasında terim kendi onay verdiği yeni transfer erman kılıçı şutlayıp aydını takımda tutmuştu.Aydın bizden gittikten sonra futbol hayatı sona erdi.

Futbolda duygusallığa yer yok bunu bir türlü öğrenemedik.Nekadar sevmesemde, kötülesekte, fenerbahçe 2 sezon önce filan bir temizlik yapmıştı bunların arasında emre belözoğlu, selçuk şahin'de vardı.Emre fenerden gitti 2,5 yıldır başakta üst düzey futbol oynuyor.Fenerde şuan olsa banko oynar.

Selçuk şahin gençler ve göztepede 2 sezondur banko ve son maçta izledim adam gayet iyi oynadı birisi 35 birisi 37 yaşında.

Terim transferde başarısız olduğu gibi, umarım böyle çöpleri takımda tutma kararı almaz.

Balta ile sözleşme uzatır mıyız sence?

Zannetmiyorum ama Sabri hakkındaki açıklamalardan sonra korkmuyor da değilim. Ben Hakan'ı da severim aslında ama atık profesyonelce ve şık bir şekilde ayrılalım. Sabri için de geçerliydi bu. Bazen uzatmamak en iyisi.
Talha Küllü

Bence aralarında en içi geçmişi De Jong'dur.

Zannetmiyorum ama Sabri hakkındaki açıklamalardan sonra korkmuyor da değilim. Ben Hakan'ı da severim aslında ama atık profesyonelce ve şık bir şekilde ayrılalım. Sabri için de geçerliydi bu. Bazen uzatmamak en iyisi.
@Talha Küllü

Bence aralarında en içi geçmişi De Jong'dur.
Muhtemelen öyledir ama gönderme şansımız da yok. Belki adam olur Terim sayesinde.

Tarık de jong dururken emrahı kesmek adaletsizlik dogru falan degil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emrah bassani kesmek nedir ya? Hakan Balta felan bu takimda oynayabiliyosa hala

Geri
Üst Alt