Fatih Terim Adaletsizliği

Uğur Özdil

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Trabzon takımdaki dinazorları tatile gönderdi, feneri darmaduman ettiler. Biz hala kaç maçtır erenle oynuyoruz, kurtarıcı olarak ömeri alıyoruz,takımda ortasaha yokken celil atalay oynamıyorsa, kurtarıcı diye ömeri alıp yunusu oynatmıyorsan kusura bakma hoca ben seni suçlarım. Nasıl oyuncu mücadele etmezse biz çıldırıyoruz hoca da mücadele edecek arkadaş. TFF miş forvet yokmuş ben anlamam hoca takımı takım yapacak. Takımı kaosa sürükleyen tamamen hocadır, pozisyonlarda eksiğin varsa o pozisyonda oynayan genci koyarsın.

Beşiktaş bile koydu güveni doruğu oynuyor, sen takımı çorba yaptın hoca. Stoper girip forvet oynuyor, sağ bek ortasahaya geçiyor, sol bek sol açıkta her mevki karman çorman. Çok iyi taktisyensin gibi 3 5 2 deniyorsun yok halinle. Yedekleri istediğin kadar gençlerle doldur almıyorsan o çocuklar ne hissedecek orda, atalay yunus izliyor maçı kenardan lig sonuncusu seni duman ediyor ve oyuna maicon giriyor ömer giriyor, hayal kırıklığını hissedin çocuklardaki.

Bu garry ve onyekuru gerçekten kadro dışı bile bırakılabilir bu nasıl ciddiyetsizlik yahu. Yerine adam yok falan anlamam ben formanın ağırlığını hissedeceksin, eren yararsız falan ama kapasitesi bu, bu ikisi ise gerçekten laubali oynuyor sen kimsin lan, alın formasını gitsin nerde şov yapacaksa yapsın, yerine aslanlar gibi gençler savaşır. Takıma ağırlığını koyacaksın daha onyekuru garry gibi yeni yetmelerle başa çıkamıyorsa hoca gitsin bodrumda mekan açıp emekliliğini yaşasın.

Şuan takımda ozan olmasaydı bu maç 2-4 biterdi unutmayalım.

not:şu durumda fatih terimden başkası gelirse takımın başına 12. bitiririz ligi o ayrı konu, fatih terim takımda kalmalı ama sağa sola dayılanmayı bırakıp takıma yoğunlaşmalı. Bırak öbür işlerle başkan uğraşsın.

altına imzamı atarım .bak ozan ne güzel oynuyor,atalay'ın,celil'in, ali yavuz da ozan gibi iyi performans verebilir gayette.yaşı küçük diye anlamıyorum ki? ali yavuz eren'den bir kaç sene geç doğdu diye oynamayı haketmiyor mu yani bumudur ?

Katilmamak elde degil. Bahaneler üretmek yerine hatalarimizdan ders alinmali.

Şimdi gelir terimciler o yüzden sıkmayalım tatlı canımızı. Su akar yolunu bulur

Bu sene için buna katılıyorum maalesef yazıklar olsun neden böyle oldu..

Maicon oyuna alinirken genclerin yuzundeki hayal kirikligini gorseydiniz keske

kendi oluşturduğu 2000 jenerasyonunu oynatmamaya yemin etmiş.resmen akıl tutulması içinde.eren sinan her maç daha rezil oynadıkça inatla diğer maç 11 başlattı da başlattı b.kunu çıkarana kadar. fatih terim eskiden forma adaleti demekti şimdi forma adaletsizliği oldu benim için. akıl almaz bişey

Geri
Üst Alt