Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın ve tamda öyle yapıyorum hiç merak etme. Fatih Terimin mücadele edeceğim beyanı ve bu kurumun ve başında ki zatın kimin emrinde olduğunu defalarca kanıtlayan beyanlarını baz aliyorum. Ha bak bir ek daha yapıyorum, Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında ki gerginlikte tek suçlu Terim değildir benim nazarımda, böyle şeyler hep iki taraflı olur. Ancak, bana göre Fatih Hocaya yakışan istifa edip köşesine çekilmek olurdu, mücadele edeceğim dediklerinin emrine girmek değil, çünkü o mücadele edeceğim dedikleri bize karşı hala yapmadıkları pisliği bırakmıyorlar. Yine galiba yanlış hatırlamıyorsam şu anda devletin başında ki olan şahsiyet de bir açıklama yaparak Fatih Terimi milli takımın başında görmek istediğini beyan etmişti. Gördüğün gibi, benim bu konuda ki düşüncem kişilerin kendi ağızlarından yapmış oldukları açıklamalara ve en nihayetinde yapmış oldukları eylemlere dayanıyor, gidip mücadele edeceği kurumda ve kişilerle çalışıyor olması, şikenin devlet emri ile aklanması, bize verilen akıl almaz çifte standartlı cezalar ve bir çok şey.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Adem önce kanıt dedin, şimdi olayın felsefesine giriyorsun. Kaç tane kupa kopardığını bende buluyorum ve konusuna daha geçen gün yazdım, kızgınım, kırgınım ama herzaman minnetarım.O cifte standartli yönetimden Terim kac tane kupa kopardi ?
Fatih Terim Milli takimin düsmani degil, Milli takima gittiginden beri hem Alt yapi, hem Yabanci siniri, hemde o elestirdigi kurumlarin fonksiyonlari dahil, hepsinde degisikligi force etti. Bu nasil bir emire girme ? Bizim Basketbol federasyonu ile de sorunlarimiz vardi, hatta daha büyüktü. Buna ragmen hocalarimiz pasa pasa calisti orada. Fatih Terim´de diger hocalara verilen o hak gibi, bir 4 ay Milli Takim ve Galatasaray´i birlikte calistirmak istiyordu ve buna ilk olarak Galatasaray kulübü resmi olarak izin vardi.
Milli takimin Terim´e kendini muhtac hissetmesini kullanacagimiza, basimizdaki kapasitesi zayif yönetim, Terim´i göndermek icin kullandi bu durumu ve kendi ayagina sikti. Fatih Terim hem Galatasaray´i calistiracak, hemde federasyonun kurumlarini kendine getirecekti, ama bu otobüsü kacirdik.
Fatih Terim gönderilmek istendi, bunu net olarak iki tane dönemin yöneticisi acikladi. Sonra yasanan kargasalar, bahane olarak kullanildi. Bunun disinda yapilan tartismalar, sadece zamaninda yapilan hatanin, üstüne örtülmeye calisilan yirtilmis bir örtüdür.
Sneijderi Terim de istemiyordu ama en azından bu konuda idare etmeyi bilen nadir teknik direktörlerden.Derhal kovulup yuvasına dönmeli ve Sneijder'i tekrar takıma dahil etmeli.
Tercihi Sneijder değildi, bu doğru ancak kendisiyle iyi ilişkileri vardı hocamızın :yenieek:Sneijderi Terim de istemiyordu ama en azından bu konuda idare etmeyi bilen nadir teknik direktörlerden.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Saatler 01:00'i gösterirken; Fatih Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve koruması olduğu ileri sürülen sakallı bir şahısla birlikte Alaçatı'ya restoranların olduğu bölgeye gelir.
Adem önce kanıt dedin, şimdi olayın felsefesine giriyorsun. Kaç tane kupa kopardığını bende buluyorum ve konusuna daha geçen gün yazdım, kızgınım, kırgınım ama herzaman minnetarım.
Milli takıma tabiki de düşman değildir, kimse olamaz, kızarız, bağırır çağırırız ama o formaya kimse düşman olamaz.
Yalnız bütün bunların esas konu ile alakası yok. Mücadele edeceğim dediği kurumun ve o kurumun başında ki adamın emrine girdi. O adamın da kimin emir eli olduğu yaptıkları ve söyledikleri ile su götürmez bir gerçek. Hepsi şahısların kendi ağızlarından yapmış oldukları açıklamalara dayanıyor, bu benim için kanıttır. Gönderilmek istemiyormuş falanmış, evet biliyoruz zaten bunları. Ama İstifa edip köşesine çekilse idi hiç bir Galatasaray taraftarı ona bu kadar kızgın olup, hükümet yalakası olarak görmezdi. Mitinglerde destek vermemiş, bana ne vermedi ise, hükümetin emrinde ki kişi ve kurumlarında emrine girdi, hemde mücadele edeceğini söylediği, benim için bundan ötesi yok.
Ya kardeşim bir kerede karşında ki insanın görüşüne saygı duy, bu, bu kadar zor mu? Konuyu alıp başka yerlere taşımalar, haklı çıkmak için çorbaya her malzemeyi atmalar, kanıt isteyip kanıtı olmayan şeyleri yazmalar. Forum burası kim haklı, kim doğru, kim yanlış buna kimse karar veremez, herkesin fikri kendine. Senin için normal olan bir durum herkes için öyle olmak zorunda değil. Benim gözümde yapmış olduğu bu hareket, kendi yaptığı açıklamalara ve karşı tarafın kim olduğuna dayanarak, her ne kadar hafifletici sebebler olsada itibarını yerle bir etti ve böyle düşünen bir sürü taraftar var. İster dört ay, ister iki gün, adı geçtiği anda hayır, kulübüme ve bana şunu şunu yaparken aklınız neredeydi diyerek kesip atmalıydı, benim düşüncem bu. Ben deminden beri tek bu konu nazarında yazıyorum, fikrim bu, ekleyecek başka bişeyim yok. Benim sevdiğim, saydığım Fatih Hocam bu camiaya bunları yapanların, şahsına neler neler yapanların, bu camianın da içinde bulunduğu lig de şikeyi aklayakların emrine girmemeliydi.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yine uzun uzunca bir yazı, yine çorbanın içine başka mevzular. Söyledikleri kanıt, söylediklerini yutup, hedef aldığı kurum ve kişilerin yanına gitmesi yine bir kanıt. Orada yaptığı iyi şeyler kadar, çok kötü şeylerde var ama mevzu orası değil. Canımızı yakan kuruma o lafları edip, o lafları yutup gitmesi benim için yalakalık ile eş değer. Ve bir kez daha yazıyorum benim için, senin için olmayabilir bişey diyemem.Eger Fatih Terim Demirören´in emir altina girdiyse, neden istedigi her uygulamayi force ettirdi ? Kim kimin emrinin altina girdi ?
Bir iddia sunuyorsan, kaniti esas sen sunacaksin, özellik ile bukadar kanit sever oldugun icin. Mantikli yaklasimlara karsi dahi, resmi kanit isteyen bir üyesin cünkü. Resmi aciklama getir bana, Terim yalakalik yapmak icin "Tayyip istedi de gittim" diyebilirdi. Devleti arkasina almak icin 15 Temmuzdan girip, evet güclü Türkiye icin bende varim, diyebilirdi.
Bana AKP´nin son yillarda bu büyük ve hayati önem arz eden projelerinden birine destek verdigini kanitla. Hatta butün bu sakrabanliklari yapan grubu karsisina aldigi ortadayken. Bana cevap ver, Terim neden destek vermedi AKP propagandalarina eger devleti arkasina almak istedigse ?
Ekrem Memnun ve Ergin Ataman konusuna neden deginmiyorsun ? Sike tapelerinden sabikali bir hakemi final macimiza atayan Federasyon Baskani ile Milli Takimda calismadi mi bu iki hocamiz ? Hic bir alakasi yok cünkü federasyonlar ile yasadigimiz sorunlar ile.
Galatasaray kulübü ve Baskani teklifi kabul etmisken, Terim neden geri cevirsin ? Neden Yönetim cikip senin terimden duymak istedigini söylemedi ? Bu durumda red edilecek bir teklif varsa, onu red edecek kisi baskandir.
Sportif ve Idari konular ayrilir. Hocalarin, futbolcularin Siyasetin federasyona aldirdigi bir karar ile alakasi yok. O zaman kimse gitmesin, kimse izlemesin milli takimi. Terim´in Milli takima gitmesi ile de alakasi yok bu sürecin.
Fatih Terim federasyona saydirirken acisi Demirören´den cikmadi, nedense Aysal´dan cikti. Terim´i göndermek istedi, ve bunu hem Ali Dürüst hem Albayrak dogruladi. Hatta Demirören bile dogruladi. O günden itibaren Terim/Aysal is birligi bitmisti, ve sadece dogru zaman kovalandi.
O Milli Takim olaylari hic yasanmasa dahi, Terim gönderilecekti.