Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bu açıklamalar biraz erken değil mi ya , bunları 2 ay önce diyecektin. Geçti borun pazarı hocaaaaa
ihtiyacımız olan 2 transferi yapmayıp rakibine şampiyonluğu peşkeş çekecek kadar rezil bi yönetim. hoca bu konuda sonuna kadar hakliHoca çok haklı bu konuda defolup gitsin bu yönetim, acaba twitter dan sarı kırmızı kalp atsınlar, çıkıp da kulubün haklarını koruyalım derdinde değiller.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapılar ardında neler dönüyor bilemiyorum yoksa şuan bir Fbli başkan bile başımız da olsa gene de kötü mötü eksik noktalara transfer yapar foyam ortaya çıkmasın derdi ama bunlar ne yaptı? Yan gelip yattı son dakika Garry Rodrigues'e teklif yapmışlar, bunların çapı bu kadar.ihtiyacımız olan 2 transferi yapmayıp rakibine şampiyonluğu peşkeş çekecek kadar rezil bi yönetim. hoca bu konuda sonuna kadar hakli
büyük ihtimal başkan kerem oğulcanla oynamalıydık deyip feg ve belhandayı milletin önüne atınca hoca yönetime olan gereksiz desteğini çekti.Kazandığı maçtan sonra bu açıklamayı yapmadı da bir tuhaf geçen hafta ile ne değişti
Birlikte gelmediler yav reis, Dursun denilen herif getirdi hocayı.cengo başkanım seçime 1 gün kala birlikte geldik birlikte gideriz diyip imparatoru kovup başka bi td ile anlaşşsa net komik olmaz mı?