Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Hoca çok haklı bu konuda defolup gitsin bu yönetim, acaba twitter dan sarı kırmızı kalp atsınlar, çıkıp da kulubün haklarını koruyalım derdinde değiller.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ihtiyacımız olan 2 transferi yapmayıp rakibine şampiyonluğu peşkeş çekecek kadar rezil bi yönetim. hoca bu konuda sonuna kadar hakli

Hocaya verilen sözler tutulmadı . Ama hoca bu kadro bana yetmez diyemedi . Diyemez takım içi dengelerden dolayı . Ama yapılan cok yanlıştı sonuçta 1 kere olmadı kaç transfer döneminde aynı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geç kaldın hocam.Taraftarı kandırırken bunlar sen arkalarında durdun.

Hoca ikinci defa beni doğruladı...Klüp içindeki fenerliler bu aralar çok aktif sizler inanmasanızda
Bunlar temizlenmediği sürece başarı çok zor....İkinci yarı 3_4 transfer yapalım takım kendine gelsin Kaos çıkartmak için pusudalar hocanın bahsettiği planlar ileriye yönelik...Aha buraya yazdım..

ihtiyacımız olan 2 transferi yapmayıp rakibine şampiyonluğu peşkeş çekecek kadar rezil bi yönetim. hoca bu konuda sonuna kadar hakli
Kapılar ardında neler dönüyor bilemiyorum yoksa şuan bir Fbli başkan bile başımız da olsa gene de kötü mötü eksik noktalara transfer yapar foyam ortaya çıkmasın derdi ama bunlar ne yaptı? Yan gelip yattı son dakika Garry Rodrigues'e teklif yapmışlar, bunların çapı bu kadar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2000 ve 2004'de kendisi gitti. 2013 fifti fifti.
Diger nokta bu aciklamayi Eylul ayinda yapmaliydi

Transfer döneminin başında dese bozguncu olurdu. Ayrıca Rangers maçından sonra transfer devam ederken "Satarken beceriksiziz" demişti. Tam olarak transfer döneminin bitmesini bekledi denemez.

Geri
Üst Alt