- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Çin, Katar vs dışında kimse bizim verdiğimiz paraları vermez ki zaten. Transfer sezonu açıldı ya seri sıkışlar da başladı. Çok ekstrem bir teklif olmadıkça kalmalılar bence de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neler duyuyorum nelerFeghouli
Belhanda
Emre
Takımın en zeki 3 adamı. Onların üçü olmadığı zaman Anadolu Takımı ayarındaydık. Gomis yerine Emre’yi aldık gibi oldu. Ama faydalanamamak üzücü.
Neler duyuyorum neler
Galatasaray Düşmanlarının .........
performansı ne zaman yükseldi 1 maçlık bakıyosak olaylara işimiz var genele bakmak lazım 4 maç sakatlıktan kaçırdı olabilir sakatlık bu ondan önceki 5 maça bakarsak kayseride onyekurunun kişisel becerisiyle 3-0 yendiğimiz maç var bide feghuoli iyi oynamıştı,bunun haricinde antalya maçı var son dakika şansa donkun kafası fb,bursa beraberlik,malatya mağlubiyet,ondan önceki 3 maç cezalı ikisini kazanmışız bu arada o yokken olmuyo geyiği varya kasımpaşayı yenmişiz üstelik 4-1Devre arasi belhanda kumarina girilmez.kaldi ki performansı yükselmeye basladi. 2sinide takimda tutmak normal birsey.
Takımda ayak uyduracak adam oldumu kalitesi dahada ortaya çıkıyor sen ver eline topu tek başına kaleye taşımasını bekle sonra top kaybı olunca kız adamaBelhanda’nın zekasını değil kullanma biçimini eleştirdim hep. Son 5 Maçta bu açıdan da beğenmeye başladım.