Fatih Terim: "Benim de kulağıma beni istedikleri geliyor"

Fatih hoca'yi sevsem de, teknik direktor olarak begensem de yinede bu aciklamasi yanlis. Acik kapi birakti...

Donunce bakariz yerine Galatasaray'in bir hocasi var, lige de iyi basladilar, ben de A Milli Takim'da mutluyum demesi lazimdi.

Riekerink'in 1 yil sozlesmesi var, bu 1 yil'da iyi gunde kotu gunde hem taraftar hem de yonetim arkasinda durmasi lazim. Tum ihtiyac olan mevkilere transfer yaptirdi, yapilan cogu transferler bana gore iyi transferler. Cesur oldugunu gosterdi, hic bir teknik direktorun yapamadigini yapti ve gereksiz oyunculari yolladi.

1-2 maglubiyet olsa da arkasinda durmamiz lazim, kurdugu bir takim, bir sistem, bir duzen var, umarim bu 1 yil icinde basarili olur ve kendisiyle devam ederiz.

Son düzenleme:
Hadi yönetim bi salaklık yapıp,terbiyesizlik'te sınır tanımıyor.

Sen neden bu terbiyesizliğe tuz biber oluyorsun? Herkes herkesi isteyebilir,çıkıp medya önünde "Şu an hocaları var,yorum yapmak yanlış olur." Diye demeç versene.

Ama olmaz. Sen Terimsin değil mi?

EGO abidesi gelme lütfen gelme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 yasindaki adam geliyor terime adam degil diyor..yolda gorse onunu ilikleyip egilip bukulecek kendinize gelin suan terimi isteyen yok zaten nefret ediyorsaniz bile efsanenize hakaret edecek kadar dusmeyin.
Senin kişiliğin biatçılık üzerine kurulu diye herkesi kendin gibi mi sanıyorsun?

tapatalk

Terim'i seven biri olarak bu saygisizligi ve bencilligi yuzunden iyice gozumden dusmustur. Td'lik performansida zaten tartisilir son zamanlarda...

Bugunden itibaren gozumden dusmustur. Ileride gelir basarili olur yine desteklerim ama hic bir zaman eskisi gibi bakmam kendisine. Madem cok gelmek istiyordun neden sezon basi gelmedin? Bakti Galatasaray fena kadro kurmadi hemen salca oldun be hocam. Bu kadarda bencil , cikarci olunmaz ki. Benim sevdigim FT cok degisti...

Herseyi gectim bu aciklama neyin nesi? Bu kadar saygisizca bir aciklama hic beklemezdim. RieKing'e sifir saygi var.
Adami kucumsuyorlar. Ama unutmasinlar ki kimse anasindan kariyerli bir td olarak dogmuyor. Mou bile tercumandi. Insaf anasini satayim...

Demek Mou TR'de olsaymisti millet tercuman diye onunu kapatirlardi. Valla pes...

Inadina yuzlerine puskurt Rieking Bey!!!!

Seninleyiz!

Bir tarafım defol git bizden uzak dur diyor.
Diğer tarafım her şeye rağmen gelsin istiyor.
Hocanın başımızda olduğu sezonlardaki, coşku, heyecan, sinerji ve başarıyı özlüyorum; yalan yok.
Sonuç olarak Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun diyelim, aşırı nefret kusmaya gerek yok.

Sen gelme ulan

Takımın başında hoca varken Fatih Terim'in yaptığı hiç etik değil,biz hocamızdan memnunuz..
Ziyade olsun..
Riekerink ile yola devam..

büyük başkan belkide Galatasaray tarihinin en doğru kararını vermiş bu karakter yoksununu şutlayarak

Hocam yorgan açık kalmıştır akşam hırvatistan soğuk memleket.

burdaydım zaten yazmıyorum sadece eskisi gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
demiörenin elini öperek Galatasaray'dan kaçıp giden haini istemiyoruz.

Bu saatten sonra Riekerinki yollamak buzuk ister.

FT bir daha asla geri gelmemeli. GS efsanesi olarak kalmali.

Gunumuzde futbol taktikle oynaniyor. Bu da FT nin yapabilecegi bisey degil.

FT ye 150 milyon dolarlik takim kurucan ki 75 milyonluk futbol oynayip sampiyon olsun.

Bize 75 milyonluk kadroyu 175 milyonluk oynatacak teknik adam lazim. Alt yapiyi gelistirecek adam lazim.

Terim GS tarihi sayfalarinda kalsin artik.

Sağdan gelmişse şeytandır bizim şeytanlarla işimiz olmaz birazda tüpçünün başını yak

''Terim'i severiz fakatla'' başlayan saçma sapan cümlelerinizden tiksiniyorum. Parasını pulunu da alsın fenere mi gidiyo nereye giderse gitsin umurumuzda değil. Bi düşünün bakalım bu herif Riekerink'in aldığı paraya bizimle çalışır mı ? kapıyı 2 milyondan açar 2 buçuk milyonla içeri dalar bunlar var ya bunlar. Başlarım Galatasaray'ın öz çocuğu mocuğu muhabbetlerine. Hep bu yüzden kaybediyoruz zaten yıllardır bi akıllanamadık gitti anasını satıyım. ''Amo geçmöştö çok başoroso vooor'' Lan sanki babasının hayrına yakaladı o başarıları. Dünyanın transferini yaptırıp kendisi de dünyanın parasını alıp yakaladı o başarıları. Az bi tökezlemeye başladık baktı olacak gibi değil hemen koştu kader arkadaşı domuz suratlı demirörenin kucağına oturdu. Açtırmayın ağzımızı olacağı varsa bile başımızda teknik direktör varken dünkü konuşmasıyla nötr olan tepkimizi nefrete dönüştürmeyi bilmiştir saygısız herif.

Hala bu konudaki yorumlarınızı bekliyoruz heisler @Ozan Puki @Serkan Şafak
Tatildeyim ibo reyiz pc başına şimdi geçtim,açıklamasını ertesi gün izledim anlam veremedim boşluğuna geldi herhalde soruyu soran muhabirin içinde gezdirmesini beklerdim,basının ekmeğine yağ sürmüş diyebiliriz ben dönme niyeti olduğuna ihtimal vermiyorum gerçi takımın başında hoca var desede birşey değişmez. Yönetimin niyeti varsa Riekerinke yol verir, hocayı takımın başına getirir.Kolayca tepikleyelim diye devam ettiler zaten Riekerink bey ile,kulüp tarafından bakarsak durum böyle,hoca tarafından bakar isek bize teknik direktör olarak dönmez musterih olabiliriz gerekte yok.

''Terim'i severiz fakatla'' başlayan saçma sapan cümlelerinizden tiksiniyorum. Parasını pulunu da alsın fenere mi gidiyo nereye giderse gitsin umurumuzda değil. Bi düşünün bakalım bu herif Riekerink'in aldığı paraya bizimle çalışır mı ? kapıyı 2 milyondan açar 2 buçuk milyonla içeri dalar bunlar var ya bunlar. Başlarım Galatasaray'ın öz çocuğu mocuğu muhabbetlerine. Hep bu yüzden kaybediyoruz zaten yıllardır bi akıllanamadık gitti anasını satıyım. ''Amo geçmöştö çok başoroso vooor'' Lan sanki babasının hayrına yakaladı o başarıları. Dünyanın transferini yaptırıp kendisi de dünyanın parasını alıp yakaladı o başarıları. Az bi tökezlemeye başladık baktı olacak gibi değil hemen koştu kader arkadaşı domuz suratlı demirörenin kucağına oturdu. Açtırmayın ağzımızı olacağı varsa bile başımızda teknik direktör varken dünkü konuşmasıyla nötr olan tepkimizi nefrete dönüştürmeyi bilmiştir saygısız herif.
:hat:

Otekilestirici yorumlara girmeden tartisma kulturumuz yok mu bizim ? Insanlar dusuncelerini ozgurce soyleyebilir , neden terimi istiyoruz diyemesin insanlar ? allah allah buna siz mi karar veriyorsunuz ? ben aysal gelmesin derim ama bir baskasi icin "aysal gelsin isteyemez kimse" diyemem

Kendi yorumunuzu yaparken baskalarinin ayni fikirde olmayabilecegi saygisini gostermek bu kadar zor olmamali

terim bir kez daha düştün gözümden senin gs sevginde yalan şu açıklama bir kez daha göstermiş oldu bunu

Geri
Üst Alt