Fatih Terim: "Bu maçın sonuna 5 dakika mı ilave edilir"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Fatih Terim: "Mücadelesi için Kayserispor'u kutluyorum. Aldıkları puan için tebrik ediyorum. Bir isabetli şutları var o da gol. Futbolda demek ki 25 şut atmak bir şey ifade etmiyor içeri atamadıktan sonra."

Fatih Terim: "Bizim için hakikaten kayıp puan. İlk yarı farklı sonuç alıp maçı garantiye almalıydık. Maalesef çok yakın mesafelerden bunları gole çeviremedik."

Fatih Terim: "Maç boyunca 10 oyuncu değişti. Ne kadar uzatıldı. 5 dakika mıdır karşılığı. Genç hakem, bravo tebrik ediyoruz. Biz oynamak istiyoruz. 10 oyuncu değişen yerde 5 dakika mıdır hakkı."

Fatih Terim: "Oynamak isteyen bir taraf var. Oynamamak isteyen birçok taraf var. Burda herkes saat tutuyor. Bizim de ekibimiz saat tutuyor. Şu maçları oynatmama hevesi nedir anlamakta zorlanıyorum."

Fatih Terim: "Yatan oyuncuma kızıyorum. Bütün maç buna müsade edersen olmaz ki. Türk hakemliği bunu bir türlü aşamıyor. İsyanım buna. İsyanım oyun süresinin artırılmamasına."

3 oyuncuyu bir anda değiştiren adam 10 oyuncu falan değişti diyor ulan maçın fazla uzamasına engel olan sensin zaten

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baska seylerde soylemis ama başlık neden bu sekilde atıldı çözemedim.

Haksizda sayılmaz

Fener ve bjk gole ihtiyacı olduğu maçlar gayet gereğinden fazla uzatılıyor. Bize boyle uzatma kıyağı yapılmıyor.

anti kuş

işin en acı tarafı koskoca yüz küsur yıllık klübün hocasının mac sonu böyle ucuz komik bahanelere sıgınması

Baska seylerde soylemis ama başlık neden bu sekilde atıldı çözemedim.

Haksizda sayılmaz

Fener ve bjk gole ihtiyacı olduğu maçlar gayet gereğinden fazla uzatılıyor. Bize boyle uzatma kıyağı yapılmıyor.

anti kuş

butun dediklerini mi yazaydim basliga

Bu rezil futbolumuza hakemler bile dayanamıyorlar işte gör artık imparatorum. +8 verseydi ne olacaktı ki? 3 dakika fazla top çevirecektin.

Biz de 90 dakika da işi bitirememeye kiziyoruz nasıl olacak şimdi ? 90+5 de gol atıp maçı alsaydık yine uzatma konusunu mu gündeme getirirdi acaba ? Resmen PTT lig seviyesinde takıma puan kaybettik ...

3 oyuncuyu bir anda değiştiren adam 10 oyuncu falan değişti diyor ulan maçın fazla uzamasına engel olan sensin zaten

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Knk 2 2 1 veya 1 1 1 şeklinde değişse de 3 değişiklikten fazlası olmayacaktı. Maçın uzamasına nasıl engel olmuş olabilir?

Hoca futbolda topun iceri girmedikten sonra bi şey ifade etmedigini ögrenmiş bugün buda bi şey

Geri
Üst Alt