Fatih Terim: "Bugün çok iyi oynadık"

Emekli ol artık.

I am the one who knocks!

YORUMSUZ.....

- Fatih Terim : "Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır" (Mersin İY maçı sonrası)

103238_fatih-terim_1.jpg

İlahi adalet sinyon. İlahi adalet.

off bıktım bu adamın adıyla olan başlıklardan.derhal bi konu açıcam.

İyi mi oynadık. Topu ayağımızda amaçsızsa yanlara oynayarak sahip olunca iyi mi oynadık oluyor.Birde çeklerin ataklarına bakın 4-5 atmadıklarına dua edin.

Rüzgarda esmedi ama bahane yok.iyi oynamışız.hadi len ordan..

Çekler ortadan geldi sonra kanatlara açıldı,biz kanatlardan top başladık orta sahaya getiremedik.daha topu oyuna sokamıyoruz.Birde utanmadan iyi oynadık diyor.
Bugun Demirören denen karaktersizin açıklamalarından belliydi.biz elemeler için değil 3-4 yıl sonrası için takım kurduk.gibi birşey dedi.bahane hazır.daha takım kuracaklar. Karpuz kesecekler.

İyi mi oynadık. Topu ayağımızda amaçsızsa yanlara oynayarak sahip olunca iyi mi oynadık oluyor.Birde çeklerin ataklarına bakın 4-5 atmadıklarına dua edin.

Rüzgarda esmedi ama bahane yok.iyi oynamışız.hadi len ordan..

Çekler ortadan geldi sonra kanatlara açıldı,biz kanatlardan top başladık orta sahaya getiremedik.daha topu oyuna sokamıyoruz.Birde utanmadan iyi oynadık diyor.
Bugun Demirören denen karaktersizin açıklamalarından belliydi.biz elemeler için değil 3-4 yıl sonrası için takım kurduk.gibi birşey dedi.bahane hazır.daha takım kuracaklar. Karpuz kesecekler.

Ben kendimi bildim bileli takim kuruyoruz :)

İlk 5 dakika, ve ilk yarının son 15 dakikası hariç top falan oynamadık.

Arda'nın iyi olduğu bölüm oynar gibi yaptık o kadar.

Ilahi adalet. Bunlar daha iyi gunleriniz tüpçü ve kader ortagi impararor.

San marino hocası gibi konusmus bugun iyi oynadık sadece 2 gol yedik :dd

Umarim gruptan cikamayiz. Demiroren ve ekibine ustunden en at kademesine kdr hepsine mustehak.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahahahahah rezil herif :D

hep bi bahane zaten. 6 yer iyi oynadik sanssizdik der, 3 yer ruzgar esti yenildik der, kendi evinde 1-0dan 2-1 mac dondurulur saygi duymaz rakibi kucumser gelmeden kazandilar diye. he fati he sensin sen en iyisisin sen

Skordan anlaşılıyor hocam çok iyi top oynamışsınızdır eminim.

iyi oynadık lafına kısmen katılıyorum. Çok net pozisyonlar bulduk doğrudur. Ama olursa olur, olmazsa olmaz ney la

Geri
Üst Alt