fatih terim - burak elmas ikilisi

enteresan bir ikili olabilirler ama kurduklari takıma aşığım.
morutan
marcao
cicaldao ve mostafa
bunları satın almaya kalksak 100 milyon euro isterler.

Kişisel olarak başarısız olabilirler ama Galatasaray’ın kurtuluş modeline imza atan ikilidir. Genç alıp oynatıp parlatıp yüksek paralara satmamız lazım

b. elması bilemem. ama türk futbolunda popülist konuşmayan biri var mı hele büyük klüplerde. dış mihrak sözü yine kullanılmış ama yasin diğer konuda tff her maç doğruyor takımı demiştin onu da anlamadım. klübü de tek adamla yönetmiyolar sadece futbol şubesi ft tekelinde ama ondan önce de nazifoğlu-özbekler, cenk ergün - özbekler gibi öğeler yönetiyordu yani tek adam yokken süper bir idare göremedik. neysa

Burak Elması başkan yapan Fatih Terimi seçimde en büyük kozu olarak kullanmasıdır. Başka pek bir numarası yok.

enteresan bir ikili olabilirler ama kurduklari takıma aşığım.
morutan
marcao
cicaldao ve mostafa
bunları satın almaya kalksak 100 milyon euro isterler.

Marcao ve Mostafa rahmetli Cengiz yönetiminde alındı. O dönemde kurulan kadro tarihin en iyi kadrosu olarak düşünülüyordu, değerlendirilemedi… Neyse farklı bir tartışma konusu açmak istemiyorum.

Defolup gidecek ikili.

En büyük destek olan taraftar desteğini kaybetmiş ikilidir gerisi boş.

Fatih Terim artık Gs başkanı olmalı. Burak Elmas gibiler le olmaz bu iş.

böyle bir ikili yok

burak elmas diye ayrı bağımsız bir varlık yok çünkü

Su an elmasdan öyle birnsey duymadik

b. elması bilemem. ama türk futbolunda popülist konuşmayan biri var mı hele büyük klüplerde. dış mihrak sözü yine kullanılmış ama yasin diğer konuda tff her maç doğruyor takımı demiştin onu da anlamadım. klübü de tek adamla yönetmiyolar sadece futbol şubesi ft tekelinde ama ondan önce de nazifoğlu-özbekler, cenk ergün - özbekler gibi öğeler yönetiyordu yani tek adam yokken süper bir idare göremedik. neysa

tr kulüplerinden aşırı mantıklı sistemler idareler kararlar adamlar vs beklemeyi bıraksalar biraz daha mutlu olacaklar aslında, niye öyle bi beklentileri var onu da anlamıyorum taraftarlık mantıklı bi olay değil ki zaten bu kadar kasmaya gerek yok

ha keşke ekibimiz müthiş 1 sistem kurup başarıdan başarıya koşsa ama o da imkansız zaten birçok sebepten ötürü

ikisini bağlayıp sallandıracaksın

Geri
Üst Alt