Fatih Terim: "Emsali olmayan bir karar ama Galatasaray forması giymesi ağır ceza alması için yeterli sanırım"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Et4aRZnWQAkpc6J

Fatih Terim:
"Kura çekiminde en sert kurayı çektik diyebilirim. Alanyaspor iyi bir takım, iyi oynamaya çalışan bir takım. Bunun bilincindeyiz."

Fatih Terim: "Oynamak isteyen iki takımın mücadelesi, inşallah zevkli geçecek diye düşünüyorum. Tek maç oluşu, telafisi olmaması... Dikkatli olmamız gereken bir maç."

Arda Turan'ın cezası hakkında Fatih Terim: "İçinde Fatih Terim adı geçtiyse, az vermeyelim yakışmaz diye ceza vermişler diye varsayıyorum, her zamanki gibi."

Fatih Terim: "Emsali olmayan bir karar ama ağır ceza alması için Galatasaray forması giymesi yeterli sanırım."

Fatih Terim: "Yapılan birçok hukuksuzluk var. Bakıyorum ne sevk var ne bir şey, belki de ödül verirler."

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

boşuna demiyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoca sende fazla abartma ztn fırsat kolluyorlar ceza vermek için.

işimize bakalım, Arda olmazsa olmaz bi adam dğl sonuçta.

seni kaybetmeyelim

Aslında hoca bu aciklamalarla yönetime ve camiayada mesaj çakıyor alın bakın basimizda güçlü yönetim olmadığı için başımıza bunlar geliyor diyor

Konu Arda'nın olup olmaması değil renktaş

Bu arsızlar iyice şirazeden çıktı

Artık bir şeyler yapılmalı
çözümü böyle dğl, arka yollardan dolaşalım bizde, resmi siteden açıklama yapalım mesela.

bu adamlar belli ki bahaneye bakıyor ceza vermek için, hoca kulübede olmayınca neler olduğunu da gördük.

o yüzden bunun bilincinde hareket etmek lazım rts

Geri
Üst Alt