Fatih Terim Florya'da

Melih Akan

Berlin Panteri
25622556.jpg

Galatasaray Kulübünün efsane ismi ve eski yöneticisi Turgan Ece’nin Florya Metin oktay Tesislerinde şu anda yapılan anma törenine Fatih Terim de katıldı.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Haydaa..

Nasıl bir laf bu? İçindeyim falan.

Hoca olarak değilde Başkan olarak görmek isterim ama transfere karışmayacak :)

Hani yabancı sınırı diye bağırıp çağırıyordun değiştirsene gücün yok mu terim istese tüpcü bile gider o görevden başbakandan tam yetkili çünkü

İmarator her zaman GalataSarayın adamı olmuştur, her zaman GalataSarayın yanındadır.

Fatih Terim, galatasaray tarihinin ve Galatasaray'ın bir parçasıdır. Profesyonel başarısı ya da başarısızlığı bunu değiştirmez.

İyi övmüş rahmetliyi ama maalesef kendisi hiçbirşey öğrenememiş rahmetliden ,

birde acaba vedat ve hamza denen iki fedainin azıcık utanmaları var mı ?

Içine edip de gittin mösyö , mümkünse hep dışarda kal

@twtmel

Bir Galatasaray Efsanesi bir başka Galatasaray Efsanesi'ni uğurlarken!

Fatih terimin geçen seneki ayrılıkta hiç hatası olmadığını DÜŞÜNMÜYORUM.

Lakin esas problemin başkan kaynaklı olduğunu ve F. Terimi göndermek istediğine inanıyorum.

Maalesef Başkan söylediklerine itiraz etmeyen yönetici ve T.Direktör portföyü istiyor.

Fatih TERİM bizlere çok büyük mutluluklar yaşatmıştır ve gelecekte de yaşatacağına inanıyorum.

Ama tekrar ediyorum hiç hatası yoktu demem...

Özür dileyip, af dilemeden tesislerden içeri sokmamak gerekiyordu. Gitsin kankisi, abisi YD ile takılsın.

Terime laf edenlerin çoğu 25 yaş altı muhtemelen, benim gibi 30 yaş üstülerin de çoğu sanki hatasız gibi savunuyorlar, 2 side değil renktaşlar terim tartışmasız tarihimizin en başarılı hocası ve renk aşığıdır, hataları da vardır hem de çok var, 2000'deki gidişi en büyük hatasıdır, ama bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Kimse sportif açıdan eleştirmiyor ki ,

en azından ben , 2004 'te bile eleştirememiştim , hala başımın üstünde yeri , kalbimde ismi vardı !

Geri
Üst Alt