Fatih Terim Florya'da

Bana göre değil hocam bu kadar.Süreci tekrar anlatıp kendimi yoramam,dün ak dediğine bugün kara diyorsa bi adam yani kaypaksa o adam efsane filan değildir benim nezdimde,ha böyle birini öyle görmek isteyende sonuna kadar görsün hiçte umrumda değil zoruma filan gittiği yok asıl sizin zorunuza gidiyor yaptığı karaktersizliği savunacak bir yanınız olmadığı için sadece saha içine bakıyorsunuz aynı şike sahaya yansımamış mantığıyla.

"Allah yardımcınız olsun."

Fatih Terim'in milli takıma gelmesi için başbakan devreye girdi.Kimse bunları konuşmuyor.Tamam başkanla aralarında sorunlar vardı ama Fatih Terim'i milli takıma gitmesi için baskı uyguladılar.Sonuçta kimse Galatasaray'dan üstün değildir.Fatih Terim'i Fatih Terim yapanda Galatasaray'dır.

Yav he gs sevgisiymiş bilmem neymiş hep aynı laflar icraate gelince her türlü oynaklık yine bunlarda inşallah bu kapıdan son girişin olur terim efendi

Yıldırım demirören için gittiğini kim söyledi, yd nin de patronu için gitti yani para için. Para için güç için her zaman ki gibi bizi yarı yolda bıraktı.

Tabi bu senin yorumun. Fatih Terim'in ayrılışında Fatih Terim kadar Ünal Aysal'ın da suçu var. Her neyse bu konuları tartışmak bizi ileri taşımaz. Prandelli ve takıma destek verme zamanı.

İmza töreninde tüpçü Galatasaray'a sallarken pis pis sırıttığın an benim için bittin FT.

Galatasaray üzerinden tribüne oynamaya devam. Yok yuvamız, yok hep içindeyiz, yok boş kağıda imza atarız.

neyse ya hiç değilse malum yemek muhabbetleri açılmamış, bu da forum adına sevindirici.

Tabi bu senin yorumun. Fatih Terim'in ayrılışında Fatih Terim kadar Ünal Aysal'ın da suçu var. Her neyse bu konuları tartışmak bizi ileri taşımaz. Prandelli ve takıma destek verme zamanı.

Şimdi eski konuları ısıtıp ısıtıp tazelemek istemiyorum perde arkasında gidip tüpçünün adamlarıyla görüşüp orda yerini aysal hazırlamadı heralde.

Şimdi eski konuları ısıtıp ısıtıp tazelemek istemiyorum perde arkasında gidip tüpçünün adamlarıyla görüşüp orda yerini aysal hazırlamadı heralde.

Ünal Aysal kendi açıklamadı mı zaten. Fatih Terim'in kararına saygı duyacağız diye. Görüşmelerine kendi izin verdi zaten. Neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

Ünal Aysal kendi açıklamadı mı zaten. Fatih Terim'in kararına saygı duyacağız diye. Görüşmelerine kendi izin verdi zaten. Neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

Tamam verdi hatta orda doğruyuda yaptı neticede 60 yaşında adam adına karar verecek hali yok. Benim o zaman hatta şimdi hazmedemediğim konu biz inanılmaz bir yükselişteyken bizi nasıl yarı yolda bırakır hem de tüpçü gibi bir adama karşı

Fatih terimi katıldığı cenaze töreninde bari susun yahu.

Adam gelmiş oraya. 40 yıl yan yana olmuş birisini anmaya gelmiş, son yolculuğunda yanında olmak istemiş.

Tribüne oynuyormuş bide. Allahdan korkun be

Bir Metin oktay kadar Galatasaraylı olamadı belki

ama burda dolaşan, ben dahil, bir çok sözde Galatasaraylıları cebinden çıkartır.

Tamam verdi hatta orda doğruyuda yaptı neticede 60 yaşında adam adına karar verecek hali yok. Benim o zaman hatta şimdi hazmedemediğim konu biz inanılmaz bir yükselişteyken bizi nasıl yarı yolda bırakır hem de tüpçü gibi bir adama karşı

Dediğim gibi bu konuları konuşmanın bize faydası yok. Biz önümüze bakalım.

Tüpçü Galatasaray'a laf sokarken Terim'in sırıtmasını hazmedebilmiş adamlara boşuna laf anlatıyorsunuz...

Sen "Galatasaray´dan ayriliyorum, Demirören´le de calismiyorum" deseydin, bugün Aysal coktan bitmisti.

Bu taraftar seni o kadar seviyordu. Ama sen bazi baskilara boyun egip o karaktersizle calisarak, kendini bitirdin.

Basin toplantisinda o karaktersizin imali laflarina siritarak bitirdin kendini.

Bu taraftar seni vatan hainlerinden de korurdu, herkesin aklini da alirdi. Ama sen kolayi sectin.

Yolun acik olsun.

Yol arkadaşı tüpçüyle gelmemiş?

Dip not: 27 yaşındayım

Terim başımıza geldiğinde 8; son sene 4te 4 yaptığında 12 yaşındaydın bende 15-19 yaşlarındaydım,

Şimdi sen söyle kardeş 12 mi daha iyi algılar o günlerde ne olduğunu 19 mu? eleştir tabi sen şu an benden belkide daha iyi takip ediyorsun olayları, laf ettiği adamın yanına gitti de, ama gönderen kim oldu bir de ona bak, ben yaşı şu olan bu olan demek istemedim, jenerasyon farklılıkları yine farklı bakış açılarına sahip demek istedim, benim en fanatik dönemimde herşeyi kazanmış adam benim için efsanedir.

Geri
Üst Alt