Fatih Terim Florya'da

Forumda düzgün bir şekilde tartışabileceğimiz adam da kalmamış işlerine gelmeyince hemen abuk sabuk konuşmalar. Daha önce dediğim gibi 2011 yılından sonra foruma üyeliklerde referans referans olmalıydı. Böylelikle abuk sabuk ne idüğü belirsiz insanlar olmazdı forumda.

Terim gidecegine 10 kere Aysal gitseydi. Fatih Terim'siz Galatasaray yiş yapmıyor kardesim.

Size göre bir hainde olsa Fatih Hoca, bu klübe en büyük başarıları o kazandırmıştır. Belkide gitmesi için zorlanmıştır bunuda göz ardı etmemek lazım. Aysal neden tüpçüyle görüşmesine izin verdi. Bence kaba tabirle kendisine yol verdi. Zirâ gönderilmek istenmese yada tüpçüyü bir düşman olarak görse görüşmelerine izin vermezdi.

Olayların nasıl yada en gerçeğiyle ne şekilde geliştiğini doğrusuyla bilemeyiz. Bence her ikisinde de suç var. Kendi egolarına yeniliyorlar. Ha anlaşamıyorlarsa sene başında sözleşme yenilemezler ve herkes kendi yoluna giderdi.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Forumda düzgün bir şekilde tartışabileceğimiz adam da kalmamış işlerine gelmeyince hemen abuk sabuk konuşmalar. Daha önce dediğim gibi 2011 yılından sonra foruma üyeliklerde referans referans olmalıydı. Böylelikle abuk sabuk ne idüğü belirsiz insanlar olmazdı forumda.

Ne demek istiyorsun ?

Ne demek istiyorsun ?

Galatasaray'ı tam yükselişe geçtiği dönemde hemde tüpçü gibi bir karektersizin tüm camianın taraftarın düşman olduğu bir kişiliksizin emri altına giren terimi savunanlar gs'li eleştirenler ne idüğü belirsiz bunların kafa yapısı bu işte kişilere tapınmaktan olayları çözümleyemiyorlar

4 sene üst üste şampiyon olduğumuz zamanlar Fatih Terim'e laf söyletmezdim, babam(hasta Galatasaraylıdır) bu adam karaktersizin teki dediğinde kavga ederdim, 2. gelişinde çok sevinmiştim Lucescu'dan kurtulduk maçlar artık sıkıcı olmayacak diye düşünmüştüm ama 60 milyon harcandı bir sürü futbolcu alındı ama sonuç hüsran oldu, 3. senesinde yine heyecanlandım yine milyonlar harcandı ve başarı geldi Fatih Terim'de düzelmiş kendine gelmiş egolarını bir kenara bırakmış gibi geldi bana fakat zamanla tekrar kayışı kopardı eskiye döndü, işte o zaman yıllar önce babamın neden karaktersiz dediğini anladım, hiçbir zaman adam gibi adam diyemeyeceğim birisi fakat Galatasaray efsanesi olduğu doğrudur.

"Galatasaray’a 20 yaşında bir genç olarak geldim. Ve hala Galatasaray’ın içindeyim.

Dışarıda olsam da içindeyim. Bu bize Turgan Ece’nin öğütü idi. Dışarıya da gitseniz kalbiniz Galatasarayla olmalı demişti. Dışarda olsam da Galatasaray’ın içindeyim."

:tiphat:

e yalancıyı tabi ....

Şikecilere 6-0 yenildigimizde hatta ikinci gelişinde takımı mahvedip bratu, sarr gibi çöpleri doldurmasina rağmen kizmamistim ama beni hayal kırıklığına uğratan tüpçü ile anlaşması

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah be Fatih Hoca :redface: Çok değil yaklaşık bir sene önce seni gördüğümde işte bu adam Galatasaraylı diye gurur duyardım. Sana baktığımda artık en ufak bir gurur hissi duymuyorum. Geçen sene ki ayrılık döneminde işine son verildiğinde YD denen Galatasaray düşmanının emrine girmek yerine başka bir takıma gitseydin veya boşta kalsaydın eğer Ünal Aysal yerine kesinlikle seni desteklerdim seni haklı bulurdum ve büyük ihtimalle yönetimin ipi çekilirdi. Ama sen Galatasaray'a ihanet ettin hocam! Bu taraftarın kalbini kırdın :crushed:

Duruşu olmayan adamdan Galatasaray'a efsane yapamazsınız isterse tarihimizdeki tüm kupalarda adı olsun.

Hayatta duruşu olmayan birçok insan var tıpkı forumdada olduğu gibi,Terim başbakanla bir kare poz verdiğinde yerin dibine sokanlar,Ünal Aysal 20 milyon Gslı akp'ye oy verdi dediğinde ve vizyon toplantısına katıldığında ağzını açmayıp susanlar buna güzel bir örnek:drunk:

Hayatta duruşu olmayan birçok insan var tıpkı forumdada olduğu gibi,Terim başbakanla bir kare poz verdiğinde yerin dibine sokanlar,Ünal Aysal 20 milyon Gslı akp'ye oy verdi dediğinde ve vizyon toplantısına katıldığında ağzını açmayıp susanlar buna güzel bir örnek:drunk:

Forumda duruşu olmayan insanların olması anormal değil,olsa dahi bu bir kitleyi olumsuz veye olumlu etkilemiyor tamamen bireysel bir durumdur ama sahip olduğu konumu tamamiyle çalıştığı kuruma (Galatasaray'a) borçlu olan birinin duruşuda onu "o" yapan kurumun duruşuna paralel olmalıdır olmuyorsada bir sıkıntı vardır bugün olduğu gibi.

Ünal Aysalcı filan değilim isimlere önem vermem o yaptığın kıyas rte için çalıyor/hırsız denildiğinde "yaauu gardaşım hangisi çalmıyor ki" diyen akpartili zihniyeti, olmadı "onlarda şike yaptı" diyerek aklanacağını sanan Aziz Yıldırım zihniyetidir.

Kısacası 2 yanlış 1 doğru etmez, bir başkasının yanlışı diğerini temizlemez dipnot olarak çıkıp bu açıklamasından ötürü özür dilemiştir başkanımız en azından.Ayrıca onun sahip olduğu statü gereği ile gerekli toplantıları katılmasında rahatsız edici bir durum yoktur, iş hayatımızda da sevmediğimiz insanlarla çalışmak durumunda kalabiliriz ortak çıkarlar için veya zorundalıktan. Ünal Aysal'ın tercihi belli,safı belli.Fatih Terim'in safı...

Forumda duruşu olmayan insanların olması anormal değil,olsa dahi bu bir kitleyi olumsuz veye olumlu etkilemiyor tamamen bireysel bir durumdur ama sahip olduğu konumu tamamiyle çalıştığı kuruma (Galatasaray'a) borçlu olan birinin duruşuda onu "o" yapan kurumun duruşuna paralel olmalıdır olmuyorsada bir sıkıntı vardır bugün olduğu gibi.

Ünal Aysalcı filan değilim isimlere önem vermem o yaptığın kıyas rte için çalıyor/hırsız denildiğinde "yaauu gardaşım hangisi çalmıyor ki" diyen akpartili zihniyeti, olmadı "onlarda şike yaptı" diyerek aklanacağını sanan Aziz Yıldırım zihniyetidir.

Kısacası 2 yanlış 1 doğru etmez, bir başkasının yanlışı diğerini temizlemez dipnot olarak çıkıp bu açıklamasından ötürü özür dilemiştir başkanımız en azından.Ayrıca onun sahip olduğu statü gereği ile gerekli toplantıları katılmasında rahatsız edici bir durum yoktur, iş hayatımızda da sevmediğimiz insanlarla çalışmak durumunda kalabiliriz ortak çıkarlar için veya zorundalıktan. Ünal Aysal'ın tercihi belli,safı belli.Fatih Terim'in safı...

Aysal zeki adam kime karşı nasıl davranacığını politik ilişkileri iyi bilir, bazılarına kalsa çıksın başbakana sallasın duruş göstersin öyle bir dünya yok,Terime gelirsek Terimin duruşuda hep belliydi, 2008 yılında bizimle ilişkileri iyi olmayan rahmetli Hasan Doğan federasyonunda çalıştı ,euro 2008 de Başbakan ile pozlar verdi,sonra bizim başımıza geldi ulan sen Hasan Doğan ile niye çalıştın denmedi,denemez çünkü eleştiriler hep rüzgara göre, başımıza geldi rezalet bir sezondan çıkan takımı bana göre müthiş iş başararak şampiyon yaptı,Terimde sahip olduğu statü gereği bir sosyal tesis açılışında başbakan ile yan yana bulunup ceketini ilikleyebilir, bunu gelip burada sayfalarca tartışanlar aynı tepkileri benzer durumlarda kıvırmadan yapmalı!

popcorn_seinfeld.gif

Brand new Terimci Serkan çarşı esnafi kalitesindeki argümanlarıyla Uğur Bey'e yem olmuş.

Tap

Geri
Üst Alt