- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
ugur fatality yapmis dagilin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi sitemize törene ilişkin fotoğraflar koymuşlar. Fatih Terim'in olduğu fotoğraflar da var. Gurur duydum yönetimin medeniyeti ve olgunluğu ile; koymayadabilirlerdi, kimse mecbur etmiyor.
Böyle içine etmeye can kurban, 2 sezon 2 şampiyonlukçeyrek finalde var hahah
oyle seyler yasattinki ugrunda olmeye degeeeerr
içine ettin de gittin dedim istersen heceleyerek de ifade edeyim.
anlamayacak birşey yok , transfer seçimleri , takımın fizik gücünün yetersiz oluşu , bek oyuncu çıkarılamaması ve selçuk'un alternatifsiz oluşu bu liste gider de gider.Bugün Galatasaray takımının yaşadığı kronikleşen sorunlarda Fatih Terim'in imzası vardır.
Evet 2 sene rakipleri uykudayken başarılı olmuştur ama bunu idame ettirmek bir yana takımdaki sorunları öngörememesi bir anda çöküş yaşamamıza sebep olmuştur.
Carlinhos inadıyla geçen bir transfer sezonu bile yeter bunu ispat etmeye.
Evet 2 sene rakipleri uykudayken başarılı olmuştur .
buna cocuklar bile guler
Çocuklar hep gülsün tabi de , biz ağlanacak halimize güler miyiz ağlar mıyız bilemiyorum bu sene.
Prandelli'ye çok güveniyorum ama adam saf ve naivliğinden transferde pasif olan yönetimin ekmeğine yağ sürüyor.
Bence Fatih Terim'den de Mancini'den de daha akıl dolu bir oyun anlayışı var ama malzemede önemli eksiklikler var ( bek alternatifi , top tutabilen santrafor gibi )
Bu adamı da harcarsak gene ağlaya ağlaya getireceksiniz Fatih Terim'i.Artık rivayı bile üzerine yaparsınız , hayırlı olsun