Fatih Terim Florya'da

Efsaneymis.Galatasaray dusmanlariyla is birligi yapan adamdan efsane olmaz.

Turgan Ece'ye allah rahmet eylesin. Terim'in bu cenazeye katilmasi kadar normal bir şey olamaz.

Resmi sitemize törene ilişkin fotoğraflar koymuşlar. Fatih Terim'in olduğu fotoğraflar da var. Gurur duydum yönetimin medeniyeti ve olgunluğu ile; koymayadabilirlerdi, kimse mecbur etmiyor.

bir gunde kral olmadikki bir gunde tahttan inelim

impartor fatih terim olene kadar seninleyiz

Böyle içine etmeye can kurban, 2 sezon 2 şampiyonluk ;) çeyrek finalde var hahah

içine ettin de gittin dedim istersen heceleyerek de ifade edeyim.

anlamayacak birşey yok , transfer seçimleri , takımın fizik gücünün yetersiz oluşu , bek oyuncu çıkarılamaması ve selçuk'un alternatifsiz oluşu bu liste gider de gider.Bugün Galatasaray takımının yaşadığı kronikleşen sorunlarda Fatih Terim'in imzası vardır.

Evet 2 sene rakipleri uykudayken başarılı olmuştur ama bunu idame ettirmek bir yana takımdaki sorunları öngörememesi bir anda çöküş yaşamamıza sebep olmuştur.

Carlinhos inadıyla geçen bir transfer sezonu bile yeter bunu ispat etmeye.

içine ettin de gittin dedim istersen heceleyerek de ifade edeyim.

anlamayacak birşey yok , transfer seçimleri , takımın fizik gücünün yetersiz oluşu , bek oyuncu çıkarılamaması ve selçuk'un alternatifsiz oluşu bu liste gider de gider.Bugün Galatasaray takımının yaşadığı kronikleşen sorunlarda Fatih Terim'in imzası vardır.

Evet 2 sene rakipleri uykudayken başarılı olmuştur ama bunu idame ettirmek bir yana takımdaki sorunları öngörememesi bir anda çöküş yaşamamıza sebep olmuştur.

Carlinhos inadıyla geçen bir transfer sezonu bile yeter bunu ispat etmeye.

Sen istersen hecelede fatih terim gitmedi, kovuldu.

Yaptığın listeyide uzatmanın bir manası yok bence çünkü adam öyle şampiyon oluyordu. Ondan sonra gelenlerin şampiyon yapamaması faith terimşn suçu değil.

Biz çöküş falan yaşamadık mancininin iş bilmezliği sebebiyle deplasmanlarda kazanamayarak 2. Olduk.

buna cocuklar bile guler

Çocuklar hep gülsün tabi de , biz ağlanacak halimize güler miyiz ağlar mıyız bilemiyorum bu sene.

Prandelli'ye çok güveniyorum ama adam saf ve naivliğinden transferde pasif olan yönetimin ekmeğine yağ sürüyor.

Bence Fatih Terim'den de Mancini'den de daha akıl dolu bir oyun anlayışı var ama malzemede önemli eksiklikler var ( bek alternatifi , top tutabilen santrafor gibi )

Bu adamı da harcarsak gene ağlaya ağlaya getireceksiniz Fatih Terim'i.Artık rivayı bile üzerine yaparsınız , hayırlı olsun

Çocuklar hep gülsün tabi de , biz ağlanacak halimize güler miyiz ağlar mıyız bilemiyorum bu sene.

Prandelli'ye çok güveniyorum ama adam saf ve naivliğinden transferde pasif olan yönetimin ekmeğine yağ sürüyor.

Bence Fatih Terim'den de Mancini'den de daha akıl dolu bir oyun anlayışı var ama malzemede önemli eksiklikler var ( bek alternatifi , top tutabilen santrafor gibi )

Bu adamı da harcarsak gene ağlaya ağlaya getireceksiniz Fatih Terim'i.Artık rivayı bile üzerine yaparsınız , hayırlı olsun

evet mancinin daha akil dolu futbolu deplasmanda 10 ayda lig sl fln dahil 2 galibiyet alabilirdi zaten o bile zor oldu :)

simdi bunlar bir takim bahaneler bu takim ayni kadroyla slde ceyrek final juveyi eleyip 2.tur 2 yil usslt uste sampiyon olabiliyorsa demekki abartilicak kadar bi kadro eksikligi yokmus ha ftyle sorun yasanmasa ne biz lige oyle kotu baslardik ne de mancini gibi bi faciayla calisirdik gecen senede sampiyon olurduk yine bi sekilde ama aysal tabi medyatik olmayi sevince azizdende tuyolar alinca tek basari benim olsun diye koskoca bicamiayi boyle karistirabiliyo

Geri
Üst Alt