Fatih Terim: “Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz”

GalataSaray menfaatleri herşeyden önemlidir İmparator için, teşekkürler Fatih Terim.

bakın görürsünüz Fatih Terimin bu fikirlerinin tff üzerinde büyük etkisi olacak.

son kararı verecek olan tabiki tff ama Fatih Terim yabancı sınırının düşmesine engel olacak hatta bugünkü sınırın artmasını sağlayacak.

sınırsız yabancıya pek ihtimal vermiyorum onun olasılığı çok düşük bana göre.

Kendini kandırmayı bırak.

Bence yabancı sınırı tamamen kalkmamalı işin cıvığı çıkar devlet %40 vergiye de koyar avrupa da ki gibi kalırız öyle.Sınır esnetilmeli.En güzeli 7+2, 18 kişilik kadronun yarısı miss.

Zaten tamamen serbest olsa bile yerli oyuncu olmadan elit düzeye çıkamayız.Sneijder Drogba her zaman olabilecek transferler değil.Olsa da en fazla mali yapın 3-4 oyuncuyu kaldırır.

Sen kaldırda sınırı bakalım mali yapımız kimleri kaldırıyor.

Yabancı oyuncu sınırını kaldırmazlarsa çoğu klüp batar..

Alisi velisi daha top sektirmeden milyon eurolar önüne seriliyor..

Avrupa'ya çıkarsan yemin ederim 500 bin Euro vermezler senelik çoğu Türk oyuncuya..

( Arda-Burak-Selçuk-Gökhan hariç )

Daha da ileri götüreyim..

Bu kaliteli 4 oyuncuya da yıllık 2 Milyon Euro vermezler .

Anadolu Klüplerinin yıllardır uygulattığı bu yabancı kısıtlaması yüzünden büyük klüpler borç batağında... Genç Futbolcu alıp denemeye cesaret edemiyorlar çünkü kontenjan sorunu var..

Yabancı serbest olduğunda Türk futbolu kurtulur.. Çünkü ali isimli futbolcu 2 milyon euroya imza attım ömür boyu yatayım artık mantığından kurtulur..

Arda > Burak & Selcuk. Bir tutmayalim lütfen :) Arda'nin kazandigi da 2m'den fazla: 2.5m

Galatasarayın basindayken yabancı kalkmalı diye bas bas bağıran terim şimdi lafı neden eveliyip geveliyor üstelik büyük yetkisi varken

[attachment=6487:1389193458676.jpg]

Ekli dosyalar

• 1389193458676.webp
    1389193458676.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 321
Sen kaldırda sınırı bakalım mali yapımız kimleri kaldırıyor.

Kendi değerlerin olmadan istikrar sağlayamazsın.Sneijder transferin de olmıyacak şeyler oldu da gerçekleşti.O şans 10 sene de bir gelir(bknz Hagi)

Ayrıca avrupada ki gibi sınır olmazsa vergi 3 katına çıkar.%40 vergilerle kaç oyuncuya net 6 m euro maaş verebilirsin.Ayrıca bırakta 4 tane yerli oyuncu bulsun Galatsaray.Arda Selçuk Semih 3.Sağbekte at Hamit'î ve ya başkasını alsana mis gibi kadro.

Kendi değerlerin olmadan istikrar sağlayamazsın.Sneijder transferin de olmıyacak şeyler oldu da gerçekleşti.O şans 10 sene de bir gelir(bknz Hagi)

Ayrıca avrupada ki gibi sınır olmazsa vergi 3 katına çıkar.%40 vergilerle kaç oyuncuya net 6 m euro maaş verebilirsin.Ayrıca bırakta 4 tane yerli oyuncu bulsun Galatsaray.Arda Selçuk Semih 3.Sağbekte at Hamit'î ve ya başkasını alsana mis gibi kadro.

Şuan kanatlarında Farfan Bruma olacağına Hamit Burak Aydın oynuyor. Bu kadar söylüyorum. Türk oyuncuların hiç birine ihtiyacımız yok. Hepsinin daha iyi versiyonu max 10 milyon.

Galatasarayın basindayken yabancı kalkmalı diye bas bas bağıran terim şimdi lafı neden eveliyip geveliyor üstelik büyük yetkisi varken

Ekli dosyayı görüntüle 9946

Kaldırmaya yetkisi yok.Biraz enpati yapmak lazım.Senin büyük bir firmada bir birimin müdürüsün.Çalışanlarının lehine olan bir karara karşı çıkıyorsun üstelik sana giren çıkan bişey yokken.

Fatih Terim'den bu konuyla ilgili sert açıklamalar beklemeyin.Söyleyeceğini söyledi zaten Avcı gibi kararı mı destekledi.Şu salak sınırın sebeblerinden biri de Avcı'dır.Hem dünya kupasını yaktı hem +0 başımıza musallat etti.

Kaldırmaya yetkisi yok.Biraz enpati yapmak lazım.Senin büyük bir firmada bir birimin müdürüsün.Çalışanlarının lehine olan bir karara karşı çıkıyorsun üstelik sana giren çıkan bişey yokken.

Fatih Terim'den bu konuyla ilgili sert açıklamalar beklemeyin.Söyleyeceğini söyledi zaten Avcı gibi kararı mı destekledi.Şu salak sınırın sebeblerinden biri de Avcı'dır.Hem dünya kupasını yaktı hem +0 başımıza musallat etti.

Abdullah Avci'nin capi nedir ya onu ben bile dinlemem. O kim ki onun sözüne itibar etsinler.. Ankara sayesinde geldi o mevkiye.. Hem kendisi hem federasyon..

Bunlarin hepsi hükümetin yüzünden..

yabancı sınırında iyileştirme yapıldığı gün bazıları önyargılı sözleri yüzünden utanır diye umuyorum

Mersin macından sonra bir davadan bahsediyordun hocam. Ne oldu o davaya sen önce ondan haber ver.

Sadece Fatih Terim'in ağzından cıkan değil icraatini görmedikten sonra hicbir söze inanmamak lazım.

Sacma . Hamit 3 m euroya oynuyor iken BPL de ne yildizlar 500 bin euroya oynuyor .

İşte 7+2 gibi bi sınır gelse yerli oyuncuların da maaşı azalır.Ayrıca BDL'de oynayan 500 binlik yıldızlar dışarıdan gelen oyuncular değil.Yabancı sınırı sebep değil sonuçtur.Eğer Almanya'da ki gibi altyapı olsa zaten sınırı gerek yok.AMa sen o sistemi kurmadan sınırı tamamen kaldıramazsın.

20 yaşında ki Alman oyuncu ile Türk oyuncuyu nasıl rekabet ettirebilirsin.Biri özel okullarda okumuş dershanelere gitmiş diğeri köy okuluna.Yerli oyuncularda öğrenmesi gereken şeyleri zamanla oynayarak öğreniyorlar 26-27 yaşında anca topçu oluyor.

Fatih hoca yabancı konusunda eminim adımlar atacaktır ben inanıyorum.

En kötü 6+4 yaptırt bari.Yedekte yabancı oyuncu avantajımız geri gelsin.

6+4 olcakmış tribünde degil yedek kulubesinde olcakmıs yabancılar

Şu yabancı kontenjanı serbest olsa varya biz bu ülke'ye çok başarı getiririz.

GalataSaray menfaatleri herşeyden önemlidir İmparator için, teşekkürler Fatih Terim.

bakın görürsünüz Fatih Terimin bu fikirlerinin tff üzerinde büyük etkisi olacak.

son kararı verecek olan tabiki tff ama Fatih Terim yabancı sınırının düşmesine engel olacak hatta bugünkü sınırın artmasını sağlayacak.

sınırsız yabancıya pek ihtimal vermiyorum onun olasılığı çok düşük bana göre.

Sonra bi uyanmışsın ki üstün açılmış.

yine gslilerin kalbini çeliyor

hiçbir icraat yapmayacağını hepimiz biliyoruz

geçiniz

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt