Fatih Terim: "Galatasaray ile şuan bir görüşmem olmadı"

lan dursun varken ne ft'si. kabul edermi terim sanki. transferlere icin 20-25 ister ft, dursun 2 verir

Kuş familyalari üzgün, fiko üzgün.

Hocam baktı dursunda iş yok bizleri sevindirmek için gelecek takımın başına.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersun ve Avci dan kötü tercih olur
fatih-terim-el-ic59fareti.jpg

Dursun varken kabul etmez, onun gönlü Aysal'da ;) Başkanımız geri döndüğünde, FT'yi teknik eleman pozisyonunda değerlendirecektir süphesiz.

Her ne kadar kendisini taktik bilgisini sevmesemde adam burda başarılı oluyor ve cidden yaşayan efsane. Başımızda Dursun olmasaydı şu açıklamalardan sonra hayırlı olsun derdim ama Dursun var başımızda çalışamaz ikisi

Genc bir taktisyenle calissa keske

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aşkısıııı kurban olsunlar sana:heart::heart::heart::heart::heart:

Dursun çapsızı ve daha hoca. Yan yana gelmeleri imkansız

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dönmek istiyor belli ama bu yönetimle işi çok zor olur. :)

Bide bazı şeyler acıtıp incitsede camiamıza kapris yapacak halimiz yok demiş.Kim kimi kırdı acaba hoca giderken.Luce 1.tercih olmalı.

Onda o tas yok dursun A.Polat döneminden dahada kötü yönetiyor takımı

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Hoca gelirse bu başkanla sonu canaydın ile yaşadığı sona benzer.

Benzemez Mehmet Topal Gökhan bir stoper bir de golcü alır, seneye Avrupa'da oynayan rakiplerinin içinden geçer. Avci dan Ersun dan lucescudan kötü tercih olur diyenler gidin BASKETBOL hatta BUZ HOKEYİ seyredin daha iyi olur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzemez Mehmet Topal Gökhan bir stoper bir de golcü alır, seneye Avrupa'da oynayan rakiplerinin içinden geçer. Avci dan Ersun dan lucescudan kötü tercih olur diyenler gidin BASKETBOL hatta BUZ HOKEYİ seyredin daha iyi olur.

Ben hocadan değil dursundan korkuyorum. Hoca ya kalsa istediği yapılsa zaten başarı gelir. Ama canaydın zamanındaki gibi son gün hocam habersiz petre, bratu gibi adamlar alınırsa hiç belli olmaz. Tepe taklak gider

Fatih Terim Dursun Başkanı döver kapılar arkasında galiba:)

Ben hocadan değil dursundan korkuyorum. Hoca ya kalsa istediği yapılsa zaten başarı gelir. Ama canaydın zamanındaki gibi son gün hocam habersiz petre, bratu gibi adamlar alınırsa hiç belli olmaz. Tepe taklak gider

Merak etme gelir gelmez 3-4 kişi gönderir 3-5 transferle işi bitirir hocam.

Geri
Üst Alt