GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 2

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
2/14
Daha sponsor dan bile para alamayan Dursun nasıl 30 Milyon bulacak, güldürme beni neyin garantisini gösterecekler.

Nasıl Polat zamanında gelmediyse yine gelmez çünkü o da biliyor para olmadan bir halt yapamayacağını. Bu haliyle gelmesin zaten çünkü kafası rahat değil, ruh hali falan acayip bozuk dediğim gibi.

Ayrıca bıktım hep aynı isimlerden, Terim,Lucescu,Denizli. Denizli son gelişiyle zatem bir daha gelebilme ihtimalini tamamen yok etti. Artık onun yerine bu döngüye ne yazık ki Hamza dahil olur ileride.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Terim neyse de Lucescu,Denizli kaç kez geldi gitti ki?Denizli'nin en sonki 2 döneminin arasında 23 yıl var.

Geldiyse yapacak birşey yok ama iyi tarafından bakacak.olursak Selçuk'la arası bayağı bozuk bu sıralar,belki de gönderir kim bilir.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta istemem ama şayet gelirse bu sefer evlatçılık yapmasın

Çünkü o çok sevdiği evlatları yüzünden kendisi ve ailesinin yaşadıklarını asla unutmasın

Forma konusunda adaletli olsun

Allah kahretsin, yine mi 5 senemiz gitti.

Uefa Kupası almış , Süper Kupanın alınmasını sağlamış , 4 kere üst üste şampiyon yapmış, dibe vurmuş Galatasarayı yine daha bundan birkaç sene önce 2 sene üst üste şampiyon yapmış birine haksızlık yapıyorsunuz..

Hatta ayıp ediyorsunuz...

Farklı birini isteyebilirisiniz .. ama bu sizin Fatih hocanın bize yaptıklarına nankörlük yapmanızı gerektirmez..

Gelmesini istemiyorum. Ama gelecekse öyle dibe vurmuş, öyle yara almış, öyle burnu sürtmüş, egosunun içine edilmiş gelsin ki 2011'de geldiği gibi doğru isimlere yönelsin.

Daha önce de söylediğim gibi Hoca'nın en tehlilkeli zamanı başarılı olduğu zamanlar. Başarılı olduğunda tanrı kompleksi yaşıyor ve saçmalıyor.

Uefa Kupası almış , Süper Kupanın alınmasını sağlamış , 4 kere üst üste şampiyon yapmış, dibe vurmuş Galatasarayı yine daha bundan birkaç sene önce 2 sene üst üste şampiyon yapmış birine haksızlık yapıyorsunuz..

Hatta ayıp ediyorsunuz...

Farklı birini isteyebilirisiniz .. ama bu sizin Fatih hocanın bize yaptıklarına nankörlük yapmanızı gerektirmez..
Gecelim.. Ancak bizim ülke'de efsane olur böyle bos beles adamlar. Ne b.k oldugunu an itibariyle görüyoruz.

Bırakın gelsin yahu eleştirmeyin yesinler bir ton borca soksunlar hatta öyle bir noktaya gelsin ki tek yol satılmak olsun. Destekliyorum sonuna kadar rivayı da 100 milyona birilerine peşkeş çeksinler floryayı da. Adayı bile satsınlar 1 kuruşluk gayrimenkul kalmasın. Batsın artık rus mu alır arap mı alır kafamız rahat eder en azından

Gecelim.. Ancak bizim ülke'de efsane olur böyle bos beles adamlar. Ne b.k oldugunu an itibariyle görüyoruz.

AN itibariyle ne görüyorum biliyor musun.. hatta tüm Türkiye görüyor..

G...tünü kaldırmayan Arda, Selçuk.. Burak, Oğuzhan..

Adam bunlara güvenmiş.. sanki maç satmışlar gibi oynamaları karşısında ne yapabilir elindeki kadro belli..

Yapmayın gereğinden fazla anlamı yükleyen sizsiniz..

Elinden geleni yaptı milli takımı fransa ya götürdü..

Fransa'da oynayamayan yatan yürüyen yerli yatalaklara laf deyin..

Geri
Üst Alt