Fatih Terim Gazeteciyi Fırçaladı!

Fatih Hoca bana bize ikinci gelişindeki dönemini hatırlatıyor , her şeye çatan , kızan veya ders almam ders veririm dediği zamanlardaki halini , bu ruh haliyle hiçbir zaman takıma olumlu etki verdiğini görmedim. Oysa bize üçüncü gelişinde olgunluk dönemini geçiyor diyordum. Zamanla yine eski Fatih Terim çıktı ortaya.

Nedense bir suçluluk psikolojisi var.

Yarin Terim için D-DAY

Yenemezse full patlama bekliyorum
Yenerse de pek mutlu olacagini zannetmiyorum.

Letonya yi bambambam ile yeneriz bence. Sonra yine hersey güllük gülistanlik gibiymis takilirlar.

3-0 biter maç. Ama gruptan çıkmamız çok zor.

İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'ni 2.maçlarda yenmemiz şart oldu.

Fatih Hoca bana bize ikinci gelişindeki dönemini hatırlatıyor , her şeye çatan , kızan veya ders almam ders veririm dediği zamanlardaki halini , bu ruh haliyle hiçbir zaman takıma olumlu etki verdiğini görmedim. Oysa bize üçüncü gelişinde olgunluk dönemini geçiyor diyordum. Zamanla yine eski Fatih Terim çıktı ortaya.

Ders almam ders veririm dediginde Avrupa Sampiyonasinda yari final oynamistik... Fatih Terim cok büyük stres altinda, ama iki galibiyet sonra hersey tersine döner. Alamaz ise zaten kendisi birakacaktir...

Umarim duran toptan gol yeriz yarin.

Ft'nin takimlari korner ve yan toplardan gol atamaz, ama sürüyle gol yer genelde. Yarin iki tane kenardan kenardan çaksinlar sana da görürüm havani.

Fatih hoca bizi satmıştır gitmiştir tamam ama..
Bu soruya verdiği tepkide haklıdır be kardeşim.. forumda inanılmaz bir "vurun abalıya" durumu var fatih terime karşı
-kornerden sık sık gol yiyorsunuz antremanlarda korner çalışmıyormusunuz?
bu soruya fatih hocanın verdiği cevabın aksini verin bakalım?
-evet çalışıyoruz ama yiyoruz napalım mı?
bu soru sorulmaz net..verdiğin ayar için ağzına layık milli takım hocası fatih terim..

Kornerden gol yersek komik olur :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt