Fatih Terim Gazeteciyi Fırçaladı!

Biz (Temsili)

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 120
Bize kornerden Andorra bile gol atti. Duran top çalişsan nolur çalişmasan nolur. Maç sonu agzi dili oynar yine ego terim'in.

"Letonya takiminin güçlü ve zayıf yönleri"ne verdiği cevap da ibretlik. "Ben kendi takımıma bakıyorum". İyi de rakibi analiz etmezsen kazanma şansın düşer. Hep bu yüzden kaybediyoruz zaten. " Caner'le Gökhan rahatlasin diye 3 stoper oynatım" E İzlanda 3 defansa karşı nasıl oynar araştırdın mi? Zayıf noktalarını araştırdın mi? Yok. Ne gerek var ki zaten? Bizde de hep böyleydi. Rakip kim olursa olsun umrunda değil, sadece kendi takimi umrunda.

N5

Ben yarınki maçı kazanamayacağımızı düşünüyorum. Ersan - Semih ikilisi defansda oynarsa 0:0 biter gibi. Gol atabileceğimizden şüpheliyim. Ya 0:0 ya da 0:1 yenilir döneriz. Bu milli takımdan bi cacık olmaz. Açıkcası, gönlümden geçemde bu. Kul hakkı yiyen bir federasyon ve bize ihanet eden bir çakma imparatorun çektiği ceza yüzünden kendimi üzecek kadar aciz değilim. Milli gururda bi yere kadar kardeşim.

Adamlar bizi 2-3 maç seyredince çözüyorlar ,eh her takım kornerden gol yer yemeyen takım yoktur..
Muhim olan o golü yememeye çalışıp sen atacaksın..

Fatih hoca son neticelerden sonra havayı bozdu belkide pişman oldu..
GS Başkanına atar yaparak giderken bu olacaklarıda düşünseydi..

Onlarla ( şikecilerle )Savaşacam deyip yabancı kuralını GS ya karşı çıkardılar deyipte , onların HİZMETİNE girmeside eski ekmek teknesine İHANET etmiştir şimdi hiç bir gazeteciyi fırçalamaya hakkı yok..

Eee İmparator olsan bile bir kere YERE DÜŞERSEN ,seni pompalıyan ve GS ya karşı destekliyenlerdende TEKME yersin.
Bu olayda bunu ispatladı..

ŞİKE sürecindeki TFF ın yanlı tutumlu , FUTBOLDA İLAHİ ADALETİ MİLLİ takımın başarısızlıgı ve rezil sonuçlarıyla TECELLİ etmiştir ki dahada edecektir ( taki ŞİKE de hak edenelere HAK ETTİKLERİ CEZA lar verilinceye kadar).

Top direkten döndü kaleci kurtardı ŞANSSIZLIKTI hepsi hikaye ..

Peki 2000 yılındaki Zaferi getiren o PENALTI ATIŞLARINI 5-10 kere daha seyretmesini tavsiye ederim..

Penaltıyı kaçıran İNGİLİZ oyuncular şaşkınlıktan ALLAHIM ne oluyor diye hepsi havaya bakmıştı ,ŞANSMIYDI yoksa ALLAH ın takdiri olan GS ya UEFA ŞAMPİYONLUGUNUN NASİBİ miydi..(ertesi sene GS ligde 5-6 kez penaltıda kaçırmıştı hatırlıyorsam ,ligte kaçıranlar o FİNAL maçında kaçırmamalarıda çok İLginç degilmi )..

MİLLİ takımın başarsızlıgı takım oyunundan olsada esas ŞİKE işindeki HARAMZADELERİ Koruyup kollamak ve ŞİKECİ yi serbest bırakmaktır..

Ya TRABZON luların AH ları BEDUALARI ,ile GS lı ların TFF ve ŞİKECİ KARDEŞLERİN GS ya yaptıkları OPERASYON neticesinde yine GS LI taraftarların onlara bedua ile ahlarının tuttugunun en büyük kanıtı ..

KUL adaletinden KAÇANLAR İLAHİ ADALETİN RADARINA bir şekilde yakalanırlar.
Hangi iş olursa olsun bu İLAHİ YASA hiçte degişmez..

İnanmıyan yaşadıkça şahit olacaktır böyle olaylara..

Denizde Okyanusta bogulmıyanlar bir şekilde , dere veya çay su biriktikisinde ALLAH NASİP ve MURAD EDERSE BOGULUP ÖLÜRLER.

ŞİKE den kurtulanlar TÜRK FUTBOLU nda da rezil kepaze olacaklardır..(inanmasalarda ,istemeselerde acı gerçek eninde sonunda TECELLİ edecektir)...

adamdaki ego inanilmaz seviyelere ulasti
agzindan cikan her cümle sacma sapan oluyor artik
bir insan kaybedince hatalarindan ders cikarmaya calisir aslinda bu yillardir ayni kafada
tabii arkasinda yildo falan var yaliyorlar sürekli bu da ben mükemmelim modunda böyle geziyor gelen geceni fircaliyor

adamdaki ego inanilmaz seviyelere ulasti
agzindan cikan her cümle sacma sapan oluyor artik
bir insan kaybedince hatalarindan ders cikarmaya calisir aslinda bu yillardir ayni kafada
tabii arkasinda yildo falan var yaliyorlar sürekli bu da ben mükemmelim modunda böyle geziyor gelen geceni fircaliyor

Mourinho'da da ego var ama adam muazzam bir taktisyen...Futbolu çok çok iyi takip edip o dönem en popüler sistem ne ise onu takımına oynatıyor ve en iyi şekilde verim alıyor...

Bunda ego çok manasız...Kendini geliştirdiğini daha hiç görmedim...Hala takımlarını 96-2000 yılları gibi oynatmaya kalkıyor...

Çek maçında yine saçma sapan rezil presini yaptırdı...Halbuki çekler özellikle 2.yarı 4-1-4-1 e dönüp alan savunması yaptılar ve takım dakikalarca oyun kuramadı...Bunu bile yaptıramıyor takıma...Verin Caner'e orta yapsın , verin Arda'ya bir şeyler denesin...

Hadi savunmayı hiç yaptıramıyorsun senelerdir artık onu kabullendik de birader bari hücumda bir şeyler kat takıma...

Mourinho'da da ego var ama adam muazzam bir taktisyen...Futbolu çok çok iyi takip edip o dönem en popüler sistem ne ise onu takımına oynatıyor ve en iyi şekilde verim alıyor...

Bunda ego çok manasız...Kendini geliştirdiğini daha hiç görmedim...Hala takımlarını 96-2000 yılları gibi oynatmaya kalkıyor...

Çek maçında yine saçma sapan rezil presini yaptırdı...Halbuki çekler özellikle 2.yarı 4-1-4-1 e dönüp alan savunması yaptılar ve takım dakikalarca oyun kuramadı...Bunu bile yaptıramıyor takıma...Verin Caner'e orta yapsın , verin Arda'ya bir şeyler denesin...

Hadi savunmayı hiç yaptıramıyorsun senelerdir artık onu kabullendik de birader bari hücumda bir şeyler kat takıma...

Mourinho akıl oyunu yapıyor bu iyice sacmalamaya başladı adamların başarısını küçümsüyor o zaman senin dünya üçüncülüğünde tesadüf derse ne dersin ve rakibi iyice hirslandirdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok açık ve net takımı ateşlemek için böyle bir yanıt verdi. Yani bunlar bizi küçümsüyor çıkın ilk dakikadan deli gibi saldırıp skoru bulun mantığı... Hoca böyle düşman yaratıp motive etmeyi sever.

Tabi bu sefer işe yaramama ihtimali yüksek çünkü milli takımda o ruh yok.

Kaybetsek de ben hocaya suç bulmam şahsen. Başta TFF ve destekçileri bu tablonun sorumlusudur.

Bugun de yenilecegiz, bos bosuna kafanizi yormayin. 3 macta 0 puan. Sonra gelir firca atar yine..

Son düzenleme:
Bu takımın mucizelere ihtiyacı var ki o mucizelere vesile olabilecek potansiyelde oyuncu da yok.
Öyle gazla filan bir şey olmaz. Ülke futbolu dip yapmış durumda. Eskiden gurbetçiler ve bir kaç karakterli oyuncu takımı sırtlardı artık o da yok. Oyuncular kendi takımlarında bile yatış halinde devamlı. Milli takımın lokomotifi genelde biz olduk ama biz de dipteyiz şu an.

Bu takımın mucizelere ihtiyacı var ki o mucizelere vesile olabilecek potansiyelde oyuncu da yok.
Öyle gazla filan bir şey olmaz. Ülke futbolu dip yapmış durumda. Eskiden gurbetçiler ve bir kaç karakterli oyuncu takımı sırtlardı artık o da yok. Oyuncular kendi takımlarında bile yatış halinde devamlı. Milli takımın lokomotifi genelde biz olduk ama biz de dipteyiz şu an.

Çek maçında oynayan 11 oyuncunun 10 tanesi bizim rezil ligde top koşturuyor...Yatmalarının sebebi de yabancı sınırı...

Umarım daha da rezil olur milli takım yoksa bu yabancı sınırının değişeceği yoktu...Gündeme bile gelmiyordu...

Çek maçında oynayan 11 oyuncunun 10 tanesi bizim rezil ligde top koşturuyor...Yatmalarının sebebi de yabancı sınırı...

Umarım daha da rezil olur milli takım yoksa bu yabancı sınırının değişeceği yoktu...Gündeme bile gelmiyordu...

Çek Cumhuriyeti nin kadrosunda 3 tane bizim ligde oynayan oyuncu var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Uğur Meleke yine fena giydirdi bu basın toplantısı hakkında. Herhalde Terim'e soruları Uğur Meleke sorsa ona hiç katlanamaz, çeker silahı vurur :)

Geri
Üst Alt