Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

Milli takımda 1 senedir ne oturtmuşki çağıralım tekrar düşmanı dışarıda aramayalım içimizde ... Gene gelir yiine bırakır gider anşaşılan öldüğü gün hocasız kalacaz

Fatih terimin maksimumu Galatasaray dır yeteneksiz milli takımda ne yapacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih terimin maksimumu Galatasaray dır yeteneksiz milli takımda ne yapacak

Maksimumu Galatasaray olan adama gerek yok bizi yükseltemez.Senin gibi taraftarların aksine biz Galatasaray'ın dünyanın ilk 10 kulübü içinde olmasını istiyoruz.

Taptap

Maksimumu Galatasaray olan adama gerek yok bizi yükseltemez.Senin gibi taraftarların aksine biz Galatasaray'ın dünyanın ilk 10 kulübü içinde olmasını istiyoruz.

Taptap

Sanki biz istemiyoruz olmaz olmayacağınıda göreceksin manciniyle mi prandelliyle mi 10 da olacan terim zamanı o sene ilk 8 deydik çeyrek finaldeydik

Sanki biz istemiyoruz olmaz olmayacağınıda göreceksin manciniyle mi prandelliyle mi 10 da olacan terim zamanı o sene ilk 8 deydik çeyrek finaldeydik

Manciniye yeterince şans verilmedi ama ona rağmen Real ve Juve olan gruptan çıktık Cluj ve Braga olan bir gruptan değil. Bu bir başarıdır. Yıllardır Türkiye kupası alamıyorduk,Selçuk ve Burak gibi takımı sabote edenlere karşı 2.bitirdik bunların hepsi başarıdır yine de. Ama Prandelli olmaz bunu bende kabul ediyorum.

Taptap

Neyse terim gelirse takım kesin şampiyon olur açık ara da olabilir gelmesse bu takımdan hiç bi şey olmaz yerli yok zaten

Gelirse 2.Terim döneminden bir farkı olmaz.

Taptap

Hepiniz bu yazıyı okumadan yorum yazacsksınız eminim ama en azından okumayı deneyin Galatasaray'ı biraz seviyorlarsa terimi alırlar çünkü bu takımı o kurdu ve o adam eder ekipde kuruldu ali dürüst albayrak gün geçirmeden hemen hemen terimi alacaksın gerekirse yalvarın çünkü işin sonunda şampiyonluk var
Forumun çoğunluğu nefret ediyor ama şampiyon olmak istiyosak terim lazım kurtuluş belli
Terim-şaş-davala 3lüsü geri dönecek selçuk burak kadro dışı olacak ve şampiyonluk gelecek küçümsediğiniz bam bam futboluyla şampiyon oluruz gerisi hikaye yoksa seneyi atın çöpe

Sabrettim okudum.. Burayı görene kadar haakikaten Terim gelirse prenslerini kadro dışı bırakacağına inanıyor musun? Ha zaten bu sallamayan adamlar canını dişine takarak oynamaya başlar o ayrı.. Ama her kıcımız sıkıştığınde Terim gel kurtar dersek sonra adamın egosundan bahsetmemiz tuhaf değil mi? Bana da her sıkıştıklarında gelseler burnum göklerde olur.. Sezon sonuna kadar bilindik biriyle devam edilmeli yeni sezonda yeni yönetim ve yeni hoca ile yeni farklı bir yapılanmaya gitmeliyiz..

Manciniye yeterince şans verilmedi ama ona rağmen Real ve Juve olan gruptan çıktık Cluj ve Braga olan bir gruptan değil. Bu bir başarıdır. Yıllardır Türkiye kupası alamıyorduk,Selçuk ve Burak gibi takımı sabote edenlere karşı 2.bitirdik bunların hepsi başarıdır yine de. Ama Prandelli olmaz bunu bende kabul ediyorum.

Taptap

Ya Emrah Kardeşim günlük hafızaya mı sahipsin Mancini dönemini ne çabuk unutuyorsunuz tamam bu kadar kötü değildik ama oda tuhaf tuhaf kadrolar çıkarmada bu Sinyor'u aratmıyordu birde maç içerisinde 50 kere taktik değiştiriyor sezon biterken bile bunu kağıtla anlatıyordu kağıt dolaşıyordu oyuncuların elinde şimdi daha kötüsü var ama Mancini ile olmayacağı belliydi. Boşuna kendini yorup adamı başarılı göstermeye çalışma adam kendi bile kabul eder başarısızdım diye..

Ya Emrah Kardeşim günlük hafızaya mı sahipsin Mancini dönemini ne çabuk unutuyorsunuz tamam bu kadar kötü değildik ama oda tuhaf tuhaf kadrolar çıkarmada bu Sinyor'u aratmıyordu birde maç içerisinde 50 kere taktik değiştiriyor sezon biterken bile bunu kağıtla anlatıyordu kağıt dolaşıyordu oyuncuların elinde şimdi daha kötüsü var ama Mancini ile olmayacağı belliydi. Boşuna kendini yorup adamı başarılı göstermeye çalışma adam kendi bile kabul eder başarısızdım diye..

Ben hatası yok demiyorum ki bende çok rahatsızdım çıkartılan kadrolardan.Ben ona rağmen yaptıkları kötü değildi diyorum.

Taptap

Fatih Terimden baska ligde kurtaracak adam goremiyorum.Mecburuz F.Terime. Klup tepetaklak gidiyor bu gidis iyiye deil dostlar.Birbirinizi yeme zamani deil.Bir an once yerli bir t.trektore donup olursa F.T olmazsa Ersun yanal gibi buyuk takim calistirmis hocaya ihtiyacimiz var.Birakin artik insanlari tepeden gormeyi Burasi Turkiye...

Yahu arkadaş nedir bu FT fanatikliği adam bizi sattı gitti siz hala geri gelsin diyorsunuz sanki Milli Takımı çok iyi çalıştırıyor Milli maç izlemiyormusunuz takım rezil ne teknik ne taktik hiçbişey yok ben şahsen Ertuğrulu FT e tercih ederim.

Daha dün gibi aklimda, o Real Madrid faciasindan sonra cok büyük bir ivme yakalayan Besiktas´a karsi deplasmanda 80.000 kisi önünde oynayacaktik. En kötü animizdan sonra, adamlari en iyi zamaninda yenmek ile birakmadik, birde üstüne taraftarlarin sahaya inmesini saylayip, adamlara ceza yedirdik. BJK´nin cani okadar zaten, o travmadan sonra birdaha dogrulamadilar o sezon. Tam böyle "Bu takima da Bruma entegre olacaj yine havaya girecez, bir sinerji olusacak", derken Ünal Aysal maalesef kendi ayagimiza sikmistir. Sonrada gelen Mancini ve Prandelli faciasi bizi Adnan Polat döneminden beter bir duruma soktu nerdeyse. Bu takimi Fatih Terim zaten kurtardi, 2. dönemde yaptigi hatalari düzeltti, sonra biraz daha yüceltti. Sonrasinda kücük hesaplar yüzünden, yine 5 sene geriye gitti kulüp.

Fatih terim önce milli takımı kurtarsın.

Buna cevabınız ama ora milli takım kulüple bir mi demeyin. Aynısı hatta daha üstünü.

Bu adamın görevi türk milli takımı hocalığı değil türk futbolundan sorumlu kişi kendisi.

Gerekiyorsa burak sen ne yapıyorsun diyecek, selçuk'a postasını koyacak. Kendinizi toparlamadan yeriniz yok diyecek.

Takımların hocalarıyla ilişki halinde olacak. Adam daha kendine yüklenen vizyonun farkında değil.

Daha dün gibi aklimda, o Real Madrid faciasindan sonra cok büyük bir ivme yakalayan Besiktas´a karsi deplasmanda 80.000 kisi önünde oynayacaktik. En kötü animizdan sonra, adamlari en iyi zamaninda yenmek ile birakmadik, birde üstüne taraftarlarin sahaya inmesini saylayip, adamlara ceza yedirdik. BJK´nin cani okadar zaten, o travmadan sonra birdaha dogrulamadilar o sezon. Tam böyle "Bu takima da Bruma entegre olacaj yine havaya girecez, bir sinerji olusacak", derken Ünal Aysal maalesef kendi ayagimiza sikmistir. Sonrada gelen Mancini ve Prandelli faciasi bizi Adnan Polat döneminden beter bir duruma soktu nerdeyse. Bu takimi Fatih Terim zaten kurtardi, 2. dönemde yaptigi hatalari düzeltti, sonra biraz daha yüceltti. Sonrasinda kücük hesaplar yüzünden, yine 5 sene geriye gitti kulüp.

Kucuk hesaplar degil baya baya buyuk hesaplar onlar.

Bilinçli TD istiyoruz. Cahil TD'lerle isimiz olmaz. Bizim bunlara batir diye verecek sermayemiz kalmadi.

Geri
Üst Alt