Üye Görüşü Fatih Terim Geri Dönmeli

tükürdüğümüzü yalayan topluluksak gelebilir neden gelmesin...ben italyanları savunmaktan değil de gidenlerin 2-3 defa gidip gelmesinden rahatsızım...

Arkadaş şunu kafanıza sokun Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok , Fatih Terim olmadanda şampiyonluklar yaşadı bu takım. Çeyrek finaller oynadı şampiyonlar liginde , yarı finaller oynadı.
Fatih Terim in Galatasaraya ihtiyacı var..Hemde çok ihtiyacı var.
Milli takımın rezilliğini görüyorsunuz. Keramet sadece Fatih terimde değilmiş demekki...

Milli takımdan kovulsun Fatih Terim kiminle çalışacak sanıyorsunuz ?
Ya GS a gidebilmek için yine deli gibi lobi yapacak.Ki bu saatten sonra onunla çalışan başkanın aklına şaşarım..
Ya da her zaman yaptıgı gibi yine tükürdüğünü yalayacak ve kendisine hayran olan Fenerbahçenin başına gelicek..

Bakın samimi söylüyorum Ünal Aysal a yaptıklarından sonra bu kulüpte Ali Dürüst ten başka kimse onunla çalışmaz..

O yüzden bırakın artık Fatih Terim masallarını...

prandelli ile 4 er yedik de Fatih Terim çokmu farklıydı ?

Hep UEFA dan bahsediyorsunuz iyi güzel de açın bakın bakalım GS tarihini En büyük hezimetlerde kimin adı var ?

5-0 chealse mağlubiyeti Fatih Terim
6-0 Fenerbahçe mağlubiyeti Fatih Terim
6-1 Real Mağlubiyeti Fatih terim...

Var mı GS tarihinde daha farklı mağlubiyetler ben hatırlamıyorum hafızam yanıltıyor olabilir...

Futbol çok hızlı gelişen çok hızlı yenilenen bir oyun.
Bu oyunda yerinde sayanlara gelişime ayak uyduramayanlara yer yok.

Maalesef Fatih Terim ve türevlerinin yeni futbol anlayışında yeri yok.
Sonuçlarda açık ve net..

Yine söylüyorum GS ın şampiyon olmak için Fatih Terime ihtiyacı yok.
Fatih Terimin GS a ihtiyacı var..

Arkadaş şunu kafanıza sokun Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok , Fatih Terim olmadanda şampiyonluklar yaşadı bu takım. Çeyrek finaller oynadı şampiyonlar liginde , yarı finaller oynadı.
Milli takımın rezilliğini görüyorsunuz. Keramet sadece Fatih terimde değilmiş demekki...

Ya GS a gidebilmek için yine deli gibi lobi yapacak.Ki bu saatten sonra onunla çalışan başkanın aklına şaşarım..
Ya da her zaman yaptıgı gibi yine tükürdüğünü yalayacak ve kendisine hayran olan Fenerbahçenin başına gelicek..

Bakın samimi söylüyorum Ünal Aysal a yaptıklarından sonra bu kulüpte Ali Dürüst ten başka kimse onunla çalışmaz..

Hep UEFA dan bahsediyorsunuz iyi güzel de açın bakın bakalım GS tarihini En büyük hezimetlerde kimin adı var ?

Var mı GS tarihinde daha farklı mağlubiyetler ben hatırlamıyorum hafızam yanıltıyor olabilir...

Sonuçlarda açık ve net..

peki şikeci ersunu ve denizliyi isteyenlere ne diyosun?iyi bi yabancı hoca gelsin diyoruz.istemiyolar.

doğru diyosun.GS taraftarını bilmiyo musun..düşüncelerimiz çok sık değişir..nasıl olsa duygun yarsuvat başkan olduğunda ilk düşünecekleri terim olacak.ve çoğu taraftar da ''ruh''a inandığı için gelsin diyecek ve gelecek.

milli takımda selçuktan vazgeçti.burda da yapar inşallah.

Gelse bile başarılı ola bilirmi bilmiyorum. Selçukla bitmiyor iş maalesef. Terim systemine uygun oyuncu kitlen varmı? Yoksa ala bilecekmisin? Alamıyorsan terim hoca ilede kaybetmeye mahkumsun çünkü başka bildiği system yok. Varda ama çok basitleşiyor hocalığı . Canaydın dönemi en iyi örnek. Systemine uygun oyuncu grubu yakalayamadı ve iflas etti. Bu son dönemlerde de iflasa yakındı futbol anlamında.
Bir çekilde drogba ve sneijderin transfer rüzgarını ve havası ile şampion yapa bildi. Ama asıl terim futbolu yokdu sahada. Bide çok beğendiğim diğer system atl madridinki bunu elimizdeki kadro ile oynaya biliriz ancak belki.
Bunun için ama sabır gerekli ki o bizde yok ki annam. Bide o systemi iyi bilen hoca. Terim değil yani

evet geri gelip daha once 3 kere yaptigi gibi, 20 tane transfer yapmali, sonra bu transferlirin 2-3 tanesi super cikar, 4-5 tanesi averaj cikar, digerleri cop cikar. 1.5 sene sonra iclerinde 2-3 tane super cikanlar, cop gibi oynamaya baslar, sonra bizde burda kanser geciririz ve onumuzdeki 3 sene cope gider.

Gelse bile başarılı ola bilirmi bilmiyorum. Selçukla bitmiyor iş maalesef. Terim systemine uygun oyuncu kitlen varmı? Yoksa ala bilecekmisin? Alamıyorsan terim hoca ilede kaybetmeye mahkumsun çünkü başka bildiği system yok. Varda ama çok basitleşiyor hocalığı . Canaydın dönemi en iyi örnek. Systemine uygun oyuncu grubu yakalayamadı ve iflas etti. Bu son dönemlerde de iflasa yakındı futbol anlamında.
Bir çekilde drogba ve sneijderin transfer rüzgarını ve havası ile şampion yapa bildi. Ama asıl terim futbolu yokdu sahada. Bide çok beğendiğim diğer system atl madridinki bunu elimizdeki kadro ile oynaya biliriz ancak belki.
Bunun için ama sabır gerekli ki o bizde yok ki annam. Bide o systemi iyi bilen hoca. Terim değil yani
yav terim ligde şampiyon yapsın yeterli.
sistemi içinde artık kim uygunsa ucuzundan alacaklar.yabancı sınırı da kalkacak zaten devre arası.bizim kadromuz kötü değil.sadece selçuk,burak ve sistem sorun.

Ersun yanal hoca moca değil. Mümkünse uzak dursun. Aziz yıldırım her maç sonrası basın toplantısında hakemlere giydirip federasyon basmasa 2. yarı puan alamicakdı adamlar...

Mustafa Denizliye gelince. Benim gözümde Türkiyenin en iyi hocasıdır.

Sene başında mancini gittiyse ve parasızlıkdan iyi transferler yapamayacak durumdaysan o zaman elindeki kadroyu en iyi yönetebilecek .
Özellikle türk futbolcuları en iyi idare edebilecek birine ihtiyacın var.
Çünkü profesyonel olmayan onlar. Yabancılar için çokda fark etmiyor. Onlar her türlü oynuyor.
Ama bizim türkler çocuk gibi küsüyor.

Mustafa denizli hem ligi bilen hem rakipleri iyi tanıyan hemde eldeki kadroyu en iyi değerlendirebilecek hocaydı..
Bu sene yeni bir fantezi aramak yerine mustafa Denizli ile anlaşılabilirdi.

O zaman ne selcuk ne burak ne olcan canı istediği gibi at kosdurabilirdi nede floryada bu kadar disiplinsizlik olurdu...

Benim 2 tercihim vardı .

David Moyes yada Denizli.

Bu ülkede ingilizler her zaman başarılı olmusdur..

Türk futbolu Fiziksel güce dayalı tekniğe değil. Tıpkı ingilizler gibi.
İngilterede güçsüz adam istediği kadar teknik olsun iş yapamaz.
İngiltere futbolu türkiye ile benzer(fiziğe dayanması açısından) ama çok daha kaliteli bir futbol..

Eğer yabancı gelecekse Moyes, Yerli ise kesinlikle Denizli gelmeliydi

Sonuçlarda açık ve net..

rize maçı vardı bi de 5lik

Çeptalk

yav terim ligde şampiyon yapsın yeterli.
sistemi içinde artık kim uygunsa ucuzundan alacaklar.yabancı sınırı da kalkacak zaten devre arası.bizim kadromuz kötü değil.sadece selçuk,burak ve sistem sorun.

Hayırlısı neyse artık. Bekleyip göreceğiz olanları taraftar olarak. Başka bir şey elimizden gelmiyor zaten.

Camiya bölük pörcük zaten

Terim'i taraftarlarimizin ortalama %50 sevmiyor, bazilari nefret ediyor.

Böyle birisini basa getirmek intihar olur!

Ve Fatih Terim in en güclü yani ne? Oyuncular ile arasi süper ötesi olmasiydi degil mi? O özelligini bile kaybetti artik (bakiniz milli takim ömer toprak, hakan calhanoglu, kaan ayhan in res cekmeleri). Terim ki Melo Riera krizine bile cözüm bulmus adam. Ama artik o Terim yok... Mümkünse yolumuz bir daha bir olmasin.

Sonuçlarda açık ve net..

Ben de dönüp dolaşıp devamlı Fatih Terim ismi üzerinde durularak, Galatasaray'ın isminin heba edildiği görüşündeyim farkedilmeden de olsa...Artık isimleri aşıp geleceğe odaklanmak gerekiyor,şu kısır döngüyü kırmak...Ancak "Fatih Terim Fenerbahçe'ye gider" düşüncesine katılmıyorum...Sinirli olabiliriz ama o kadar da değil artık. Milli takıma imza atması bir nevi Demirören TFF'sine imza atması gibi algılandığından sanırım böyle düşünülüyor da öyle bir şey olamaz. Hatırlayın UEFA'da finale çıktığımızın ertesi Selim Soydan çok yüklü bir para teklif etmişti Fatih Terim'e ve hayır demişti Terim...

Ben artık her başarısızlıkta "gel kurtar bizi Terim" cümlesini duymaktan nefret etmeye başladım. Dünyada başka hoca yok mu ve Galatasaray bir isme bu kadar bağlı kalacak derecede aciz mi yapmayın etmeyin...

Ben de dönüp dolaşıp devamlı Fatih Terim ismi üzerinde durularak, Galatasaray'ın isminin heba edildiği görüşündeyim farkedilmeden de olsa...Artık isimleri aşıp geleceğe odaklanmak gerekiyor,şu kısır döngüyü kırmak...Ancak "Fatih Terim Fenerbahçe'ye gider" düşüncesine katılmıyorum...Sinirli olabiliriz ama o kadar da değil artık. Milli takıma imza atması bir nevi Demirören TFF'sine imza atması gibi algılandığından sanırım böyle düşünülüyor da öyle bir şey olamaz. Hatırlayın UEFA'da finale çıktığımızın ertesi Selim Soydan çok yüklü bir para teklif etmişti Fatih Terim'e ve hayır demişti Terim...

Ben artık her başarısızlıkta "gel kurtar bizi Terim" cümlesini duymaktan nefret etmeye başladım. Dünyada başka hoca yok mu ve Galatasaray bir isme bu kadar bağlı kalacak derecede aciz mi yapmayın etmeyin...
ligde bu sezon fener ve beşiktaş hakem hatalarıyla yürüyo abi.bu pis ortamla mücadele edecek,bu mücadeleyi kazancak kişi terimdir.mersin maçından sonra söylediklerini gelip uygulayabilir şimdi.

dürüst ve albayrak bal gibi de terime gidecekler.yalan mı? bunu yapacaklar.gidişat bunu gösteriyo.

Galatasaray Fatih Terim´e muhtac degildir, ama Galatasaray´i belki en iyi sekilde calistirabilecek hoca Terim´dir. Baska Teknik Adam´lar ile de basarili olabiliriz, ama Terim düzeyinde basari yakalamalari zor. Fatih Terim bir sene kötü yönetir, ona karsilik 4 sene basarili olur. Hic bir teknik adamin her durum icinde basarili olabilmis diye bir kaidesi yok, lakin Terim´de hatalar yapabiliyor. Ama ne yapip edip, daima basarinin yolunu bulabilen Teknik Adam´lardan olmustur Terim. Helede GS´de.

2013/2014´den emin degilim, lakin o sezonu zaten baslamadan bitirdiler adamin. Ama geriye kalan iki sezonda, Galatasaray CL gelirlerine ragmen, Fenerbahce´den az para harcamistir. Yinede adamlara her seferinde 10 puan fark attik mesela...

Oyunculari ile cok iyi bir iliskisi olan, Karizmatik, Yürekli, Ofansif oynatan ve aggresif pres uygulatan bir Teknik Adam lazim. Bunlari yapabilen bir Teknik Adam getireceksin, ozaman Terim´e ihtiyac kalacagini düsünmüyorum. Ama Türkiye´de uyumlu calisabilecek, bu vasiflara sahip Teknik Adam´i zor buluruz...

ligde bu sezon fener ve beşiktaş hakem hatalarıyla yürüyo abi.bu pis ortamla mücadele edecek,bu mücadeleyi kazancak kişi terimdir.mersin maçından sonra söylediklerini gelip uygulayabilir şimdi.

dürüst ve albayrak bal gibi de terime gidecekler.yalan mı? bunu yapacaklar.gidişat bunu gösteriyo.
Tamam bak böyle bir düşünceye katılabilirim. Fakat teknik-taktik açıdan bağımlılığı anlayamıyorum.İlla "gaz verir","disipline eder" gibi davranışlara da katılmıyorum. Bu futbolcular bebek gibi hep Fatih Terim ile mi susacaklar ? Ben de Fatih Terim'in %100 hatalı olmadığına,başkanın da yaptığı yanlışların olduğuna inananlardanım, ama Fatih Terim'in de teknik direktör olarak miladını doldurduğu düşüncesindeyim.Olaylara objektif bakmak benim taraftar olarak Galatasaray'a bir borcum...

Senin dediğin durum evet mantıklı ki zaten Ünal Aysal neden baskılarla getirdi Fatih Terim'i ? Bu yapıyı biliyorlardı ve güçlü isimlere ihtiyaç vardı. Zaten şike lobisi(Fenerbahçe) de bu durumdan oldukça rahatsız olmuştu...Ama ipler çok koptu artık. Fatih Terim saha içinde değil saha dışında güçlü bir Galatasaray için mücadele etmeli...Maalesef TFF ile çalışırken bu nasıl olacak bilemiyorum.

Galatasaray Fatih Terim´e muhtac degildir, ama Galatasaray´i belki en iyi sekilde calistirabilecek hoca Terim´dir. Baska Teknik Adam´lar ile de basarili olabiliriz, ama Terim düzeyinde basari yakalamalari zor. Fatih Terim bir sene kötü yönetir, ona karsilik 4 sene basarili olur. Hic bir teknik adamin her durum icinde basarili olabilmis diye bir kaidesi yok, lakin Terim´de hatalar yapabiliyor. Ama ne yapip edip, daima basarinin yolunu bulabilen Teknik Adam´lardan olmustur Terim. Helede GS´de.

2013/2014´den emin degilim, lakin o sezonu zaten baslamadan bitirdiler adamin. Ama geriye kalan iki sezonda, Galatasaray CL gelirlerine ragmen, Fenerbahce´den az para harcamistir. Yinede adamlara her seferinde 10 puan fark attik mesela...

Oyunculari ile cok iyi bir iliskisi olan, Karizmatik, Yürekli, Ofansif oynatan ve aggresif pres uygulatan bir Teknik Adam lazim. Bunlari yapabilen bir Teknik Adam getireceksin, ozaman Terim´e ihtiyac kalacagini düsünmüyorum. Ama Türkiye´de uyumlu calisabilecek, bu vasiflara sahip Teknik Adam´i zor buluruz...
abi ben de o yüzden yerli olacaksa terim olur diyorum.yabancı olacaksa da laudrup,juan de ramos gibi adamları istemememezlik yapmıycaz.başka kim var söyle Allah aşkına takımın başına gelebilcek..

Senin dediğin durum evet mantıklı ki zaten Ünal Aysal neden baskılarla getirdi Fatih Terim'i ? Bu yapıyı biliyorlardı ve güçlü isimlere ihtiyaç vardı. Zaten şike lobisi(Fenerbahçe) de bu durumdan oldukça rahatsız olmuştu...Ama ipler çok koptu artık. Fatih Terim saha içinde değil saha dışında güçlü bir Galatasaray için mücadele etmeli...Maalesef TFF ile çalışırken bu nasıl olacak bilemiyorum.

Ben Ünal Aysal´i akilli bir adam saniyordum. Fatih Terim´in 4 maclik Teknik Adam görevi icin Milli Takima gecmesini biz bir avantaj olarak kullanabilirdik, lakin öyle bir plan olabilecegini düsünüyordum. Yabanci siniri olsun, TFF´nin bize olan taviri olsun Terim´i koz olarak kullanip, ibreyi lehimize ceviriyoruz sandim. Daha dogrusu bu benim konu ile ilgili birazta pozitif düsünmek istedigim zamandi...

Ama sonraki sürecteki hale mi yanayim, plansizliga mi yanayim bilemedim. Elimizde saglam bir koz varken, kendi kendimize birde darbe vurduk.

abi ben de o yüzden yerli olacaksa terim olur diyorum.yabancı olacaksa da laudrup,juan de ramos gibi adamları istemememezlik yapmıycaz.başka kim var söyle Allah aşkına takımın başına gelebilcek..

Laudrup bize göre degil, baski olan yerlerde calisamaz. Bunu yapmak istemedigini zaten yeterince dile getirdi... Ispanyol ekolününde uyacagini düsünmüyorum. Tuchel gibi bir adam olabilir, ama onun ne düzeyde rahat edebilecegini kestiremiyorum. Türkiye´de teknik adamlik zor is, Tuchel´in genc olmasi orada dezavantaj gibi. Ama yinede onu isterdim, hic degilse taviz vermez sertligini ve karizmasini koruyabilirse. Antrenmanda Shawn Parker´e bagirmak ile Engin Baytar´a bagirmak sonucta ayni degil...

Zor kardesim zor, benimde ilk tercihim Terim yada Feldkamp olurdu, lakin Feldkamp´in bir ayagi cukurdu. Demin TV´de programa cikti, cok pozitif konustu Türkler ile ilgili. Belkide Gerets, bunun disinda tabiki yenilik olacak ise Tuchel, kisa vadeli cözüm ise Denizli.

Kolay degil Sergen kardes... dedigim gibi bulunmasi zor, iyi teknik adam agactan yetismiyor.

bazilari hala careyi terimde buluyor terim bu saatten takimin basina gecsede takimi sampiyon yapmak istesede onemli degil cunku terimin ne dusundugi onenli degil baskalari ne dusunuyor!! Anladiginizi sanmiyorum. Anlasaydiniz isin farkli boyutlarini gorurdunuz ve boyle safca terim hayalleride kurmazdiniz.

Ben Ünal Aysal´i akilli bir adam saniyordum. Fatih Terim´in 4 maclik Teknik Adam görevi icin Milli Takima gecmesini biz bir avantaj olarak kullanabilirdik, lakin öyle bir plan olabilecegini düsünüyordum. Yabanci siniri olsun, TFF´nin bize olan taviri olsun Terim´i koz olarak kullanip, ibreyi lehimize ceviriyoruz sandim. Daha dogrusu bu benim konu ile ilgili birazta pozitif düsünmek istedigim zamandi...

Ama sonraki sürecteki hale mi yanayim, plansizliga mi yanayim bilemedim. Elimizde saglam bir koz varken, kendi kendimize birde darbe vurduk.

İşte benim de anlatmak istediğim bu...Biz kendi silahımızı kendimize doğru doğrulttuk.Kukla Demirören'i yönlendiren şike lobisinin oyunlarına hem Aysal hem de Terim bazında egosal bir tavır takındık. Maalesef müstehaktır bu bize. Bayağı hata yaptık. Şimdi taraftar Terimciler ve Aysalcılar olarak bölünmüş. Hakiki Galatasaraylılık nerede ? Galatasaraylı kulübü için olaylara objektif bakar,kendi kişisel hırslarını bir kenara koyar.

Geri
Üst Alt