Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.627
- 140
- 1.358
tükürdüğümüzü yalayan topluluksak gelebilir neden gelmesin...ben italyanları savunmaktan değil de gidenlerin 2-3 defa gidip gelmesinden rahatsızım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki şikeci ersunu ve denizliyi isteyenlere ne diyosun?iyi bi yabancı hoca gelsin diyoruz.istemiyolar.Arkadaş şunu kafanıza sokun Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok , Fatih Terim olmadanda şampiyonluklar yaşadı bu takım. Çeyrek finaller oynadı şampiyonlar liginde , yarı finaller oynadı.
Fatih Terim in Galatasaraya ihtiyacı var..Hemde çok ihtiyacı var.
Milli takımın rezilliğini görüyorsunuz. Keramet sadece Fatih terimde değilmiş demekki...
Milli takımdan kovulsun Fatih Terim kiminle çalışacak sanıyorsunuz ?
Ya GS a gidebilmek için yine deli gibi lobi yapacak.Ki bu saatten sonra onunla çalışan başkanın aklına şaşarım..
Ya da her zaman yaptıgı gibi yine tükürdüğünü yalayacak ve kendisine hayran olan Fenerbahçenin başına gelicek..
Bakın samimi söylüyorum Ünal Aysal a yaptıklarından sonra bu kulüpte Ali Dürüst ten başka kimse onunla çalışmaz..
O yüzden bırakın artık Fatih Terim masallarını...
prandelli ile 4 er yedik de Fatih Terim çokmu farklıydı ?
Hep UEFA dan bahsediyorsunuz iyi güzel de açın bakın bakalım GS tarihini En büyük hezimetlerde kimin adı var ?
5-0 chealse mağlubiyeti Fatih Terim
6-0 Fenerbahçe mağlubiyeti Fatih Terim
6-1 Real Mağlubiyeti Fatih terim...
Var mı GS tarihinde daha farklı mağlubiyetler ben hatırlamıyorum hafızam yanıltıyor olabilir...
Futbol çok hızlı gelişen çok hızlı yenilenen bir oyun.
Bu oyunda yerinde sayanlara gelişime ayak uyduramayanlara yer yok.
Maalesef Fatih Terim ve türevlerinin yeni futbol anlayışında yeri yok.
Sonuçlarda açık ve net..
Yine söylüyorum GS ın şampiyon olmak için Fatih Terime ihtiyacı yok.
Fatih Terimin GS a ihtiyacı var..
doğru diyosun.GS taraftarını bilmiyo musun..düşüncelerimiz çok sık değişir..nasıl olsa duygun yarsuvat başkan olduğunda ilk düşünecekleri terim olacak.ve çoğu taraftar da ''ruh''a inandığı için gelsin diyecek ve gelecek.
milli takımda selçuktan vazgeçti.burda da yapar inşallah.
yav terim ligde şampiyon yapsın yeterli.Gelse bile başarılı ola bilirmi bilmiyorum. Selçukla bitmiyor iş maalesef. Terim systemine uygun oyuncu kitlen varmı? Yoksa ala bilecekmisin? Alamıyorsan terim hoca ilede kaybetmeye mahkumsun çünkü başka bildiği system yok. Varda ama çok basitleşiyor hocalığı . Canaydın dönemi en iyi örnek. Systemine uygun oyuncu grubu yakalayamadı ve iflas etti. Bu son dönemlerde de iflasa yakındı futbol anlamında.
Bir çekilde drogba ve sneijderin transfer rüzgarını ve havası ile şampion yapa bildi. Ama asıl terim futbolu yokdu sahada. Bide çok beğendiğim diğer system atl madridinki bunu elimizdeki kadro ile oynaya biliriz ancak belki.
Bunun için ama sabır gerekli ki o bizde yok ki annam. Bide o systemi iyi bilen hoca. Terim değil yani
Arkadaş şunu kafanıza sokun Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok , Fatih Terim olmadanda şampiyonluklar yaşadı bu takım. Çeyrek finaller oynadı şampiyonlar liginde , yarı finaller oynadı.
Milli takımın rezilliğini görüyorsunuz. Keramet sadece Fatih terimde değilmiş demekki...
Ya GS a gidebilmek için yine deli gibi lobi yapacak.Ki bu saatten sonra onunla çalışan başkanın aklına şaşarım..
Ya da her zaman yaptıgı gibi yine tükürdüğünü yalayacak ve kendisine hayran olan Fenerbahçenin başına gelicek..
Bakın samimi söylüyorum Ünal Aysal a yaptıklarından sonra bu kulüpte Ali Dürüst ten başka kimse onunla çalışmaz..
Hep UEFA dan bahsediyorsunuz iyi güzel de açın bakın bakalım GS tarihini En büyük hezimetlerde kimin adı var ?
Var mı GS tarihinde daha farklı mağlubiyetler ben hatırlamıyorum hafızam yanıltıyor olabilir...
Sonuçlarda açık ve net..
luce zamanında da bursadan 5 yedikrize maçı vardı bi de 5lik
Çeptalk
yav terim ligde şampiyon yapsın yeterli.
sistemi içinde artık kim uygunsa ucuzundan alacaklar.yabancı sınırı da kalkacak zaten devre arası.bizim kadromuz kötü değil.sadece selçuk,burak ve sistem sorun.
Ben de dönüp dolaşıp devamlı Fatih Terim ismi üzerinde durularak, Galatasaray'ın isminin heba edildiği görüşündeyim farkedilmeden de olsa...Artık isimleri aşıp geleceğe odaklanmak gerekiyor,şu kısır döngüyü kırmak...Ancak "Fatih Terim Fenerbahçe'ye gider" düşüncesine katılmıyorum...Sinirli olabiliriz ama o kadar da değil artık. Milli takıma imza atması bir nevi Demirören TFF'sine imza atması gibi algılandığından sanırım böyle düşünülüyor da öyle bir şey olamaz. Hatırlayın UEFA'da finale çıktığımızın ertesi Selim Soydan çok yüklü bir para teklif etmişti Fatih Terim'e ve hayır demişti Terim...Arkadaş şunu kafanıza sokun Galatasaray ın Fatih Terime ihtiyacı yok , Fatih Terim olmadanda şampiyonluklar yaşadı bu takım. Çeyrek finaller oynadı şampiyonlar liginde , yarı finaller oynadı.
Sonuçlarda açık ve net..
ligde bu sezon fener ve beşiktaş hakem hatalarıyla yürüyo abi.bu pis ortamla mücadele edecek,bu mücadeleyi kazancak kişi terimdir.mersin maçından sonra söylediklerini gelip uygulayabilir şimdi.Ben de dönüp dolaşıp devamlı Fatih Terim ismi üzerinde durularak, Galatasaray'ın isminin heba edildiği görüşündeyim farkedilmeden de olsa...Artık isimleri aşıp geleceğe odaklanmak gerekiyor,şu kısır döngüyü kırmak...Ancak "Fatih Terim Fenerbahçe'ye gider" düşüncesine katılmıyorum...Sinirli olabiliriz ama o kadar da değil artık. Milli takıma imza atması bir nevi Demirören TFF'sine imza atması gibi algılandığından sanırım böyle düşünülüyor da öyle bir şey olamaz. Hatırlayın UEFA'da finale çıktığımızın ertesi Selim Soydan çok yüklü bir para teklif etmişti Fatih Terim'e ve hayır demişti Terim...
Ben artık her başarısızlıkta "gel kurtar bizi Terim" cümlesini duymaktan nefret etmeye başladım. Dünyada başka hoca yok mu ve Galatasaray bir isme bu kadar bağlı kalacak derecede aciz mi yapmayın etmeyin...
Tamam bak böyle bir düşünceye katılabilirim. Fakat teknik-taktik açıdan bağımlılığı anlayamıyorum.İlla "gaz verir","disipline eder" gibi davranışlara da katılmıyorum. Bu futbolcular bebek gibi hep Fatih Terim ile mi susacaklar ? Ben de Fatih Terim'in %100 hatalı olmadığına,başkanın da yaptığı yanlışların olduğuna inananlardanım, ama Fatih Terim'in de teknik direktör olarak miladını doldurduğu düşüncesindeyim.Olaylara objektif bakmak benim taraftar olarak Galatasaray'a bir borcum...ligde bu sezon fener ve beşiktaş hakem hatalarıyla yürüyo abi.bu pis ortamla mücadele edecek,bu mücadeleyi kazancak kişi terimdir.mersin maçından sonra söylediklerini gelip uygulayabilir şimdi.
dürüst ve albayrak bal gibi de terime gidecekler.yalan mı? bunu yapacaklar.gidişat bunu gösteriyo.
abi ben de o yüzden yerli olacaksa terim olur diyorum.yabancı olacaksa da laudrup,juan de ramos gibi adamları istemememezlik yapmıycaz.başka kim var söyle Allah aşkına takımın başına gelebilcek..Galatasaray Fatih Terim´e muhtac degildir, ama Galatasaray´i belki en iyi sekilde calistirabilecek hoca Terim´dir. Baska Teknik Adam´lar ile de basarili olabiliriz, ama Terim düzeyinde basari yakalamalari zor. Fatih Terim bir sene kötü yönetir, ona karsilik 4 sene basarili olur. Hic bir teknik adamin her durum icinde basarili olabilmis diye bir kaidesi yok, lakin Terim´de hatalar yapabiliyor. Ama ne yapip edip, daima basarinin yolunu bulabilen Teknik Adam´lardan olmustur Terim. Helede GS´de.
2013/2014´den emin degilim, lakin o sezonu zaten baslamadan bitirdiler adamin. Ama geriye kalan iki sezonda, Galatasaray CL gelirlerine ragmen, Fenerbahce´den az para harcamistir. Yinede adamlara her seferinde 10 puan fark attik mesela...
Oyunculari ile cok iyi bir iliskisi olan, Karizmatik, Yürekli, Ofansif oynatan ve aggresif pres uygulatan bir Teknik Adam lazim. Bunlari yapabilen bir Teknik Adam getireceksin, ozaman Terim´e ihtiyac kalacagini düsünmüyorum. Ama Türkiye´de uyumlu calisabilecek, bu vasiflara sahip Teknik Adam´i zor buluruz...
Senin dediğin durum evet mantıklı ki zaten Ünal Aysal neden baskılarla getirdi Fatih Terim'i ? Bu yapıyı biliyorlardı ve güçlü isimlere ihtiyaç vardı. Zaten şike lobisi(Fenerbahçe) de bu durumdan oldukça rahatsız olmuştu...Ama ipler çok koptu artık. Fatih Terim saha içinde değil saha dışında güçlü bir Galatasaray için mücadele etmeli...Maalesef TFF ile çalışırken bu nasıl olacak bilemiyorum.
abi ben de o yüzden yerli olacaksa terim olur diyorum.yabancı olacaksa da laudrup,juan de ramos gibi adamları istemememezlik yapmıycaz.başka kim var söyle Allah aşkına takımın başına gelebilcek..
Ben Ünal Aysal´i akilli bir adam saniyordum. Fatih Terim´in 4 maclik Teknik Adam görevi icin Milli Takima gecmesini biz bir avantaj olarak kullanabilirdik, lakin öyle bir plan olabilecegini düsünüyordum. Yabanci siniri olsun, TFF´nin bize olan taviri olsun Terim´i koz olarak kullanip, ibreyi lehimize ceviriyoruz sandim. Daha dogrusu bu benim konu ile ilgili birazta pozitif düsünmek istedigim zamandi...
Ama sonraki sürecteki hale mi yanayim, plansizliga mi yanayim bilemedim. Elimizde saglam bir koz varken, kendi kendimize birde darbe vurduk.