Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemin hertur pisliği yapacağını biliyorsan ozaman mal.mal.top. cevirmeyecen bulduğunu Atacan sen gol atama sonra vay efendim hakem bilmem neAga hakeme göre oyun oynatmak nedir Allah aşkına. Rezil oynadık ama hakeme göre nasıl oynayacağız onu anlamadım
Hoca bu arada kendiside eleştirdi basın toplantısında.
Ve tff den ceza yemesi büyük ihtimal
Hoşlarına gider büyük ihtimalle.Terim'inkini yesin o federasyondakiler
Hocam sen aldirma bunlara cok boktan tdsin ama bu aksam sana yazmaz.
Fath terime bu sözlerden yine ceza gelir. 3-4 maç olmaz o arada da puan kayıpları yaşarız. Moral olrakta olumsuz etkiledi bu skor malesef. İlk fener maçı bizi mahvetti bu fener maçıda bitirir artık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah (cc) korusun.FTorculuga giden yolculugunu boyle takip ediyorum
![]()
Allah (cc) korusun.
Peygamber (sav) ummetine giden yoldan baska yola girmem ve Allah sahidim ki kula kulluk etmem.
Terim'in top oynatmayi ogrenme ihtimali bizim sampiyon olmama ihtimalimizle aynidir gozumde. Ben nefretten bile nefret etmem ama sevgimi de cok bol kullanmam.Kendisinin boktan TD olmadigi, sadece an itibariyle boktan futbol oynattigi gercegiyle yuzlesip onumuzdeki sene kurulacak kadroyu ve oynanacak olan futbolu gorunce icini derin bir imparator sevgisinin kaplamamasini namumkun goruyorum
Seninle ayni safta olmaktan gurur duyacagim
Oyle veya boyle yollarimiz kesisecek cunku aklin ve nefretin yolu 1'dir
Terim'in top oynatmayi ogrenme ihtimali bizim sampiyon olmama ihtimalimizle aynidir gozumde. Ben nefretten bile nefret etmem ama sevgimi de cok bol kullanmam.
Fatih Terim'i gelecek sezonun ilk macinda stadda plaket vererekten emekli etmek mantikli olacaktir.
Nefret etmiyorumBasta Fener olmak uzere Turk futbolundaki nifak tohumlarindan nefret etmiyor musun
2011-12 sezonu oynadigimiz topu begeniyor muydun
Cevaplarin evet nefret ediyorum ve evet begenirdim ise
Seneye Kasim gibi ayni tarafta oluruz. Zaten hala top oynamiyor isek yine ayni tarafta oluruz