Fatih Terim: "Hep mi Galatasaray? Bu nedir ya?"

Söylediklerinde yüzde yüz haklı.

Ama oyun dışında.

Oyun iyi filan değildi.

Aga hakeme göre oyun oynatmak nedir Allah aşkına. Rezil oynadık ama hakeme göre nasıl oynayacağız onu anlamadım
Hakemin hertur pisliği yapacağını biliyorsan ozaman mal.mal.top. cevirmeyecen bulduğunu Atacan sen gol atama sonra vay efendim hakem bilmem ne
Rakibin eksik ve rezil.durumda ama hala hakem hala hakem

Hakem taraflı olabilir ama rakip eksikti; üstelik tarihin en kötü feneriydi. Gelen geçen koyuyor gidiyor. Bırak şimdi, hakem kötüydü vesaire ama şampiyon olmak için eline fırsat geçmiş değerlendirememişsin. Bence hiç konuşma!

Hoca bu arada kendiside eleştirdi basın toplantısında.

Ve tff den ceza yemesi büyük ihtimal

Terim'inkini yesin o federasyondakiler
Hoşlarına gider büyük ihtimalle.
Kuş yuvası olmuş. Bütün bjk ve fenerli eski yöneticileri toplayıp tff yi yönetiyor herifler.

Bide orada olanlar başarılı olmuş kişiler de değil ha kulüplerinde yönetici olarak. Rezalet ötesi yönetim sergilemiş insanlar ülke futbolunu yönetir durumunda. Komedi gibi ülkemiz mevcut bazı konularda maalesef

Fath terime bu sözlerden yine ceza gelir. 3-4 maç olmaz o arada da puan kayıpları yaşarız. Moral olrakta olumsuz etkiledi bu skor malesef. İlk fener maçı bizi mahvetti bu fener maçıda bitirir artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sen aldirma bunlara cok boktan tdsin ama bu aksam sana yazmaz.

FTorculuga giden yolculugunu boyle takip ediyorum

tenor.gif

Allah (cc) korusun.

Peygamber (sav) ummetine giden yoldan baska yola girmem ve Allah sahidim ki kula kulluk etmem.

Kendisinin boktan TD olmadigi, sadece an itibariyle boktan futbol oynattigi gercegiyle yuzlesip onumuzdeki sene kurulacak kadroyu ve oynanacak olan futbolu gorunce icini derin bir imparator sevgisinin kaplamamasini namumkun goruyorum

Seninle ayni safta olmaktan gurur duyacagim

Oyle veya boyle yollarimiz kesisecek cunku aklin ve nefretin yolu 1'dir

Palabıyık tetikçiydi ve görevini layığı ile yaptı onda hemfikiriz lakin hoca sen ne yapıyorsun? O oyuncu değişiklikleri nedir? Gol yedikten sonra oynadığımız oyun nedir? Bu takım nasıl bu kadar yavaş ve hareketsiz oynamayı başarabiliyor hem de rakip 10 kişiyken? Bunlar izah isteyen konular. Senin arkandayım çünkü mevcut kulüp vizyonu ile daha iyisinin getirilebileceğine inanmıyorum. Amma ve lakin böyle gitmez hoca. Bir noktadan sonra Fatih hocanın da miadı dolmuş denir ve yollar ayrılır. Şu feneri şu halde yakalayıp yenememenin izahı yok.

Ya hoca sen ne demeye aldin Sinan'I, Mitrouglu'nu oyuna? Henry'nin kafasi haric son otuz dakika kac orta yapti takim? Henry'nin onune gectin mi Adam bitiyor. Mariano, Linnes, Emre, Feghouli orta yapmamak icin yemin etmis gibiydiler. Diagne bir kafa vurdu ilk yarida baska bir denemesi oldu mu? Hakem de hakem. Hafta ici acikladiklarinda soyledik. Berbat bir hakem. Ama Sen Bu kadar adami ceza Alanina yigip doldur bosalti bile yapamaman ne diyeyim. Izahi yok.

Kendisinin boktan TD olmadigi, sadece an itibariyle boktan futbol oynattigi gercegiyle yuzlesip onumuzdeki sene kurulacak kadroyu ve oynanacak olan futbolu gorunce icini derin bir imparator sevgisinin kaplamamasini namumkun goruyorum

Seninle ayni safta olmaktan gurur duyacagim

Oyle veya boyle yollarimiz kesisecek cunku aklin ve nefretin yolu 1'dir
Terim'in top oynatmayi ogrenme ihtimali bizim sampiyon olmama ihtimalimizle aynidir gozumde. Ben nefretten bile nefret etmem ama sevgimi de cok bol kullanmam.

Fatih Terim'i gelecek sezonun ilk macinda stadda plaket vererekten emekli etmek mantikli olacaktir.

Terim'in top oynatmayi ogrenme ihtimali bizim sampiyon olmama ihtimalimizle aynidir gozumde. Ben nefretten bile nefret etmem ama sevgimi de cok bol kullanmam.

Fatih Terim'i gelecek sezonun ilk macinda stadda plaket vererekten emekli etmek mantikli olacaktir.

Basta Fener olmak uzere Turk futbolundaki nifak tohumlarindan nefret etmiyor musun

2011-12 sezonu oynadigimiz topu begeniyor muydun

Cevaplarin evet nefret ediyorum ve evet begenirdim ise

Seneye Kasim gibi ayni tarafta oluruz. Zaten hala top oynamiyor isek yine ayni tarafta oluruz

Basta Fener olmak uzere Turk futbolundaki nifak tohumlarindan nefret etmiyor musun

2011-12 sezonu oynadigimiz topu begeniyor muydun

Cevaplarin evet nefret ediyorum ve evet begenirdim ise

Seneye Kasim gibi ayni tarafta oluruz. Zaten hala top oynamiyor isek yine ayni tarafta oluruz
Nefret etmiyorum

Boyle genis kapsamli bir soruyu 2 secenege indirmek yanlis olur. Izledigim butun oyunlarimiza farkli yonlerden gelistirilebilir olarak baktim, su an ihtiyacimiz olan sey gelismekten ote bir devrim lakin ftde basmakalip dusuncelerinden siyrilmak icin en ufak bir kipirdanma goremiyorum. Sahaya olumlu bir sey katmayi birak bir sey katmiyor bile.

Ikimiz de Galatasarayliysak, zaten ayni taraftayizdir.

şunlar kadar olamayanlar var aranızda,fatih hocaya saygı duyun en azından,sevmiyosanız diyecegim ama basarıların yarısını getiren bi adamı sevmemekte tuhaf.ama neyse.

bu maça defansta 3 as oyuncumuz olmadan cıktık.oyunu kuran,poziyona sokan marcao ve luyindama olmadan,daha ne olsun...öte yandan hakemin bariz şekilde dogradıgı bi maçta taktiği teknigi tffnin bi tarafına monte edin,maçta öyle şeyler oluyorki hoca ve takımın konsantresinin,psikolojisinin etkilenmemesi mümkün degil.hatalar da oluyor.

2.yarı hoca yüklenmeliydik dedi ,hücumu seven fatih hoca muhtemelen de hücum yapmamızı emretti.ama arap tayfa ve umursamaz bi takım bebeler bu takımda canı isteyince oynadıgı için ben takmadıklarını düşünüyorum zaman zaman takımı.1-0dan sonra da gevsediler iyice zaten.diyeceklerim bu kadar.haziran ayında uefa-fifanın bu ülkedeki eyyama el atmasını bekliyorum

Geri
Üst Alt