Fatih Terim: ''Herkes her an milli takıma çağırılabilir''

Ümit Çatar

Cezalı
2_1.jpg

Fatih Terim: ''Herkes her an milli takıma çağırılabilir''

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, hazırlık karşılaşmasında İsveç'i 2-1 yenen yendiğimiz maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Terim maç sonu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: ''Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ülkede bir milli takım olgusu yavaş yavaş yerleşti. Buna seviniyorum. Oyunun genelinde düşüncelerimizi uyguladık diyebiliriz. Zaman zaman kopukluklar olabiliyor ama kazanmak önemli bir şey. Eksiklerimizi fazlalıklarımızı maçtan sonra zaten analiz edeceğiz. Baktığınız zaman orijinal stopersiz oynuyoruz. Ama Hakan da Topal da iyi oynuyor. İki de genç soktuk bu pozisyona. Stoper için Ahmet ve Çağlar da hazırlanacak. Gençler ilerisi için ümit vaadediyor.

Bıkmadan usanmadan herkes formunu yükseltmek için çalışmalı. Oyunun içerisinde taktik değiştirme olgunluğuna elişmiş bir takımım var. 1-1 devam etseydi 4-2-3-1 yapıp Cenk ile devam edecektim. Orta saha oyuncularımın fazla olması lazım. Kanatta çok oyuncum var ve bunları zaman zaman ortada oynatıyorum. Gerçek orta saha deyince Ozan ve Selçuk var sadece. Ama genç oyuncuların oynadıkları mevkilere adapte olma zorunluğu var.''

Lig TV

Moderatör tarafında düzenlendi:
git cagir serefsiz demireli. Babacan bugünde cok iyi bir milli mac cikardi. Ama git cagir ayiyi. Insallah yine hata yaparda görürsün

Ozan fenerde oynamiyor su suzme kero ile kontenjani doldurmamak lazim sampiyonada

Nuri'nin, Yunus'un, Hakan'ın hazır olduğu bir milli takımda Ozan oynarsa hocama yakıştıramam doğrusu

Emre belözoglunu cagıracak ınsallah

eğer o volkan ayusunu milli takıma çağırırsan milli maçları izlemeyi düşünmüyorum inş. çağırmazsın

eğer o volkan ayusunu milli takıma çağırırsan milli maçları izlemeyi düşünmüyorum inş. çağırmazsın

Valla federasyonda demirören başkanlık yaptığından beri sıradan bir maç gibi 10 15 dakika takılırsam takılıyorum ona da can sıkıntısına volkan ayusunu da milli takıma çağırırsa hiç bakmam herhalde

uzun adamda isterse emre-volkan milli takıma girecek. Emre 'yi bilmem de volkan kesin kadroda diye bakıyorum.

Volkan Demirele yol yapıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt