Fatih Terim İmza Töreni | 22 Aralık

soran oldumu hocayı kim ikna etmis ?

Dursun Terim'i aramış, Terim'de ''derhal başkanım, emredersiniz görüşelim'' demiş. Sonra otururlarken her iki tarafta olayı anlamış, Terim '' ben imzamı 1974'te attım, para önemli değil'' demiş ve iş bitmiş. Dursun'un anlattığına göre olaylar bu şekilde gelişmiş, yersen tabi :D

Basladi yine le havle

DRj55k4WAAARI4s.jpg

Tamam Dursun,madem niyetin koltuğunu sağlama almak değil,Mayıs'ta yine bir kongre yap,vallahi billahi niyetini sorgulamayacağım bir daha.

saçmalama ulan sus hocamı dınleyelım

Dursun Özbek: "Haberleri izliyorum dün gece evimde kahve içiyorum. Evren Göz gitmiş Fatih Terim'in evinin önüne, içerde Terim ile Başkan görüşüyor haberi giriyor. Ben evde kahve içiyorum ya. Ne işin var senin o soğukta."

DRm0U7tWsAA8iIk

Dursun Terim'i aramış, Terim'de ''derhal başkanım, emredersiniz görüşelim'' demiş. Sonra otururlarken her iki tarafta olayı anlamış, Terim '' ben imzamı 1974'te attım, para önemli değil'' demiş ve iş bitmiş. Dursun'un anlattığına göre olaylar bu şekilde gelişmiş, yersen tabi :D
O yüzden 2m istemiş.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu dışı ama şu ana kadar soru soran muhabirlerden tek gerçekten gazeteci uslubuna sahip olan doğan grubunun muhabiri.

Dursun maclarimizi rahat izleyenlere Kus dedi

Geri
Üst Alt