Fatih Terim imza töreni ve basın toplantısı

Cevap: Medya Bilgilendirme: İmza Töreni ve Basın Toplantısı

umarım kaleci'de olur o törende

İmza şov 1 Temmuz'da

İmza şov 1 Temmuz'da

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yeni transfer olan futbolcular, 1 Temmuz Cuma günü sözleşme imzalayacak.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktör Fatih Terim ile birlikte yeni transferlerin katılacağı imza töreninin 1 Temmuz Cuma günü saat 15.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon öncesi teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirirken, Elmander, Ujfalusi, Okan Derici, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna dahil etmişti.

kaynak :

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

.......

Neden imza törenı arenada yapılıyor seyirciler önunde dersiniz..???????

Başkanın taraftarlara bir yada birden fazla sürprizimi olcak

yoksa basın toplantısı içinmi ( bu biraz sacma oldu )

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Cevap: İmza şov 1 Temmuz'da

Sahada degil bulent tulun un ofiste olacak

Cevap: İmza şov 1 Temmuz'da

eger sadece bu tarsnferler yüzünden yapiliyorsa imza töreni, utanc verici bir durum.

Sadece ligtv den yayinlanacakmis.:confused:

cuma ya kadar en az 1 transfer aciklanir umarim oda imza töreninde olur

Lauro da katılacak mı :(

Cevap: Fatih Terim imza töreni ve basın toplantısı

Bakalim hoca transfer konusunda ne diyecek.

Ünal Aysal 9 Temmuz' da ki Olağanüstü Genel Kongreden önce transfer yapmayacak. Bu çok net anlaşılıyor, Fanatik gazetesinde bu konuda yapyığı açıklamasıda var. Yani 9 Temmuz' da Genel Kurul Riva kullanımı ve borçların yapılandırılması ile ilgili yönetime yetki verirse transfer bombaları o zaman...Yok eğer yönetim bu onayı alamazsa, bu yönetime güvenilmediği anlamına gelir ki buda sonrası için ciddi sıkıntı demek...Hatta bu bütçenin onaylanması halinde Ünal Aysal' ın istifa edebileceği bile konuşuluyor...Zaten transferde geçen sürede henüz hiç bir sözün yerine getirilmemesinin ve tarnsferin ağırdan alınmasının sebebide bu!

İşte o haber;

Aysal tarih verdi: "9 Temmuz"

Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Ünal Aysal, FANATİK aracılığıyla taraftarlara seslendi: Transfer bombalarımızı, 9 Temmuz'daki Olağanüstü Mali Genel Kurul'dan sonra patlatacağız

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği yıldız oyuncu transferi konusunda müjdeyi verdi. Yaptığı her açıklamada, “Taraftarlarımızın içi rahat olsun” diyen Başkan, neden geciktiklerini FANATİK’e açıkladı. Aysal, şu anda önceliğin 9 Temmuz’da yapılacak Olağanüstü Mali Genel Kurul’da olduğunu söyleyerek, “Taraftarlarımız, 9 Temmuz’u beklesin. Mali Genel Kurul’dan sonra, Kaka dahil birçok yıldız için taarruza geçip, bombaları patlatacağız” dedi.

‘İşimizin ehliyiz’

Ünal Aysal, kulübün genel durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ben bu kulübün mali yapısını, işlevsel yapısını düzeltmek ve kulübü eski günlerine döndürmek için yönetimin başına getirildim. Gerekli kurullarıma ve ceo’larıma talimatlarımı verdim. Direktifim şudur: Borçlar, gelirler ve mali yapı yeniden düzenlenecek. Ayrıca eskisi gibi taraftarın güveneceği ve coşkuyla destekleyeceği bir takım yaratılacak! 300 milyon dolar borç, 150 milyon dolar gelir ve rakamını söyleyemeyeceğim kadar büyüklükteki temlikler...Yıl sonuna kadar bu işler halledilecek.

Ben şirket yönetiminden anlarım. Sportif idealler, görevlendirdiğim kişilere aittir. Kendilerine güveniyorum. Onları en iyi şekilde düzenlemek, gerekli takviyeleri yapmak ve mali yapıyı yormadan bu işleri halletmek bizelerin görevidir. Şu anda durumumuz iyiye gidiyor. Yeni federasyonla birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak, Türkiye’de şampiyon olup, Avrupa’ya gideceğiz. Kimse meraklanmasın, işimizin ehliyiz.”

Mehmet Ali Sabuncu

Adamlar ince eleyip sık dokuyor. Bu yüzden bu kadar gecikiyor transferler. Ben artık Resmi olmayan hiç bir habere heyecanlanmak istemiyorum. Her seferinde basının gazını gelip erken öten horoz durumuna düşüyoruz. Terim'in imzalaması güzel olacak keşke drogba'da olsaydı yanında. Bir diğer keşkem ise seyirci olsaydı keşke..

Transferleri mutlaka soracaklardir. Ama insallah takimdan gonderilecek oyunculari da sorarlar.

Artık hazırlık maçlarını bile unuttuk zaten de. Kendi takımının imza törenini izletmiyorlar, kendi takımının stad açılışını izletmiyorlar. Lanet olsun paralı tüm platformlara.

saat 15.00'e kadar bildirim olmazsa hafta sonu yine yalan oldu desenize :ays:

hic bisey cikmaz bu toplantidan...

Ne kadar saçma basın haber hakkı iletişim hakkı olan bir ülkede basın toplantısının hakkını bile Digitürke vermisiz.Digitürkün iyice baglanmısız herhalde...

Turk futboluna yuklu miktardaodeme yapiyorlar

Sene bu Lig bu parayi bu oyuncular bu parayi hakk ediyormu?

MustafaSarpin Range Rover Sport Baris ozbekin Lomborgini marka araba surdugu bir lig burasi

Kaynagida buyuk olcude Lig tv sagliyor Digiturk saGLIYOR

basin toplantisi yayin hakkini digiturke vermekden dogal ne varki bu durumda

Renktaşlar Gs tv'nin frekansını bilen var mı ?

Geri
Üst Alt