Fatih Terim, Lindström'u İstiyor

Fenere ittirmek için yapılıyor sanırım. :D

Habere bak Belhandaya gore. Secim yapmak hic bukadar gereksiz olmamisti

Nasıl bir herif bu golcü 10 numara mı, yoksa prime Sneijder tarzı savunma gücü de yüksek mi? Tek gol atabilen bir herifse üst seviyelerde tutunması güç zira, yeteneği ne olursa olsun.

Nasıl bir herif bu golcü 10 numara mı, yoksa prime Sneijder tarzı savunma gücü de yüksek mi? Tek gol atabilen bir herifse üst seviyelerde tutunması güç zira, yeteneği ne olursa olsun.
Sneijder tarzı.

Playmakerlığı da var.

Full maç izlemedim de bir ara bakınmıştım, Yiğit daha iyi bilir.

Sene sonu Belhanda'nın durumuna göre topla tüfekle yüklenmek gerek o halde.
Çok iyi olurdu da anlamadığım şekilde çocuk kısa sürede çok yükseldi, takımını lider yaptı şampiyonluğa gidiyorlar.

Kamaldeen'den daha kolay duruyor yine de ama.

Eriksen en son bu kadar hypelanmıştı öyle diyeyim.

Bunun sonu da Hauge gibi olur, bize yar etmezler artik.

Yazın istesek 2'ye filan alabilirdik. şimdi 8'den aşağıya bırakacaklarını sanmam.

belhanda'nın yanına 10 numara bakalım yani diyorsunuz belhanda'nın ayrılacağı falan yok

Sneıjder tarzı ama kendisi futbolu yavaş oynayanlardan değil. Belhanda gibi 2 saat düşünmüyor. Pas oyunu için cuk diye oturur. Defansifliği fazla yok.

ffp varken marcaoya 4 ,luyiye 8 ,onyeye 5,mohamede 6 veriyoruz bu çocuktada bişeyler gördülerse ffp yokken 4-6 arası rahat verirlerde daha üstüne çıkmamalıyız bana göre

Sene sonu de la cruz,borre,abram ve moreno yaş,kalite ve free olmaları sebebiyle isteyeceğimiz oyuncular olur

bunların yanına 3-4 tane marcao mohamed tipi oyuncuda bulabilirsek kötü olan çoğundan verim alamadığımız yabancı oyuncularımızı doğru bir şekilde değiştirip verimli hale getirebiliriz

Geri
Üst Alt