Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Melih Açıkgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
DXES8iiXkAMRXWv.jpg

Teknik direktörümüz Fatih Terim maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "Oyun belki keyifli değildi ama sonuç keyifli. Akhisar son dönemde, özellikle ligde çok iyi gidiyor. İlk ayakta kazanmamız güzel. Golü kimin attığı önemli değil. Defans, ofans, biri atacak."
Fatih Terim: "Son pozisyonu iyi anlamamız lazım. 5 kişi ile gidip, nasıl atamadığımızı da herhalde oyuncular bize izah edecekler."
Fatih Terim: "Yedek oturan oyuncuları benim oynatmam, onların da oynaması hak. 3-4 sakatı olan bir takım ve 19 kişiyiz. Bazı oyuncularımız hiç durmadı. Onların ligdeki riskini alamayız. Eren sakat, Gomis'e bir şey olsa, ligde de oynatamayız."
Fatih Terim: "Biri Galatasaray'ın kadrosundaysa, her maç için oynama hakkına sahiptir. Bazen değişik yerlerde, değişik şeyler yapabiliyoruz. Bunu böyle anlayışla karşılamalarını bekliyoruz."
Fatih Terim: "Muslera'nın durumu olmasaydı belki Fernando'yu sokacaktım. Baktım ki ataklara maruz kaldık, top bizde kalsın diye Bafe'yi sokup, Linnes'i sol tarafa aldık. Doğru da oldu."
Fatih Terim: "Lig yarışı için dört takımın sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Şu an lider biziz, umarım sonuna kadar da biz oluruz."

feguliyi tokatlicak oyle gozukuyor..

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fernandoyu sokacakmış sonra oyun hareketlenince sıkıntı olmasın diye almamış oyuna. karabük maçında görürüz umarım

"Son pozisyonu iyi anlamamız lazım. 5 kişi ile gidip, nasıl atamadığımızı da herhalde oyuncular bize izah edecekler."

O 5'li yandı

Fatih Hoca yaşlanmış çoktan sopalamış olması lazımdı Feg , Belhanda başta olmak üzere birçok ismi.

Feghouli Karabük maçında yedek kalırsa şaşırmam

Ki bence bu durumuyla 1-2 maç yedek beklemesi gerekiyor da ...

Hadi ins
41add6fbbc6f1ec5713990c46bd8c7e3.jpg

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Son pozisyonu iyi anlamamız lazım. 5 kişi ile gidip, nasıl atamadığımızı da herhalde oyuncular bize izah edecekler."
Hocanın Samsun maçında söylediği gibi o beşli için uyarıdan daha sert daha koyu bir şey gerekiyor. Hortumla dövse yeridir.

Geri
Üst Alt