- 21 Haziran 2011
- 27.447
- 7.426
- 2.238
Mancini'yi severim, geldiğinde mutlu oldum güvendim, takımada yakıştırıyorum ama yok olmayacak, maalesef takımdan derhal istifa etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda seviye çocukluğumuzda yaptığımız "Şahin mi geçer Doğan mı geçer" muhabbetine dönmüş, hemen bir kıyaslama durumuna girilmiş, o zaman bende sorayım size Fatih hoca City'i şampiyon yapabilirmiydi, yoksa sezon ortasında kovulurmuydu.
Yapamazdı, kovulurdu. Mancini'de bizi yapamaz, kovulmalı.
Terim bu ülke dışında gittiği hiç bir ülke de yapamaz. G.Saray ve Milli takım dışında da başarı şansı yok. Bu tarz yabancı hocaların da bu ülke de yok.
Çağ dışıyız, yorumcusu Sinan Engin, Ümit Özat, TFF'si Tüpçü, gazetecisi Barlas-ROK-Nagehan, başkanları metris müdavimi olup zeytin yağı gibi üste çıkan bir ülkeyiz. OLMAZZZ. Derwall bekleyenler daha çok bekler.
Kebap ile ergen muhabbetine devam etmek isteyen etsin, ama iklim bu. Çözümü olan varsa gelsin sabaha kadar tartışalım, daha baştan kebapçısın diyenler de hiç alıntılamasın bir zahmet.
Sen sürekli olarak Galatasaray'ın Fatih Terim'den, Fatih Terim'in de Galatasaray'dan başka başarı şansı yok görüşünü savunuyorsun. Fatih Terim'in hayatta olduğu müddetçe Galatasaray'ı çalıştıracağını farzedelim. Allah muhafaza yarın bir trafik kazası geçirip hakkın rahmetine kavuştu diyelim Terim, o zaman ne önerirsin? Şayet Galatasaray, Fatih Terimsiz bir hiçse- ki seninle birebir görüşmelerimizde Fatih Terim hayatta olduğu müddetçe Galatasaray'ı ondan başkası çalıştırmamalı, ondan başkası Galatasaray'ı iflah etmez dediğine göre öyle olduğunu düşünüyorsun- o zaman hiç öyle ben büyük takım taraftarıyım falan diye caka satma sağda solda. Kaderini tek bir kişinin karakter ve tercihlerine bağlamış bir camianın geleceği yoktur. Bence sen ve senin gibi düşünenler acilen bir Terimspor kurup gerçek adresini bulmamalılar.
arkadas gayet mantıklı acıklama yapmıs hemen terımspor a baglamanın olayı ne anlam veremedım..onumuzde terım gercegı var adam bızı basarılı yapmıs kalsaydı da yapacagına ınanıyorum..manu taraftarı da acaba 20 senede demıs mıdır gonderelım bu adamı allah korusun sir e bıse olursa napacaz yada sirspor kurun onu tutun dıyen cıkmıs mıdır acaba merak edıyorum.