Fatih Terim: "Melo ve Sneijder'i çağırsak gelirler"

Sneijder orada kazandığı parayı bırakıp gelmez de Melo gelecek galiba

Melo ve Sneijder in sportif faydası şu saatten sonra olmaz. Zaten popülizmin son kurbanı olarak gündem kötü oyundan, bitik fizikten, 10 maçta 1 galibiyetten ve 7.likten uzaklaşsın diye ortaya atılmış bir konu.

Eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yagardı eldeki eskilerden kurtulun önce ne melosu snejderi

albayrak ve başkanın rotası bellidir. Ocakta 2 forvet 2 ortasaha, maicon giderse defans getiremezseniz bırak koltuğu çekip gitmelidirler.

Birde bu işin forma numarası kavgası var. Belhanda dan 10'u alırsan belhanda küser. Sneijdere 10 numara vermezsen sneijder küser. Kısacası bu ikisinden melo mümkün gibi ama bir çözüm düşünmüşlerdir elbet..

Terim onu baska anlamda soyledi. Yoksa Melo ve Sneijderin gelecek hali yok.

Ama Sneijder varken belhanda denen futbol ozurlusu 10 numarayi ruyasinda gorur.

Bu arada terimın yonetıme laf atmasıda komik kendisi bana güvenın transfer icin dedi onun sorumlulugunu aldıysan aldırsaydın
Ne yani, ben manyağım santrforsuz da şampiyon olurum hatta stoper e de ben geçer oynarım mi dedi Fatih hoca. Insaf kardeş insaf!!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yani, ben manyağım santrforsuz da şampiyon olurum hatta stoper e de ben geçer oynarım mi dedi Fatih hoca. Insaf kardeş insaf!!!!!

fatih hoca konusabılecek bırı degıl suan ıstıfa beklıyoruz acıklama degıl

bjknin en iyi adamları quaresma ve pepe,fbnin valbuena forumda bayılanlar takımda görmek isteyenler bile vardı ama melo ve sneijder yaşlı nasıl oluyosa,yok kardeşim imkanlar iyi isimler almaya yetmiyorsa 5 aylık gelsinler sadece futbolcu değil karakter transferi olur bu...

Aylardir oynadigimiz zilindirik oyun ve fizik gucsuzlugu icin ne dedi?

Zaten konuşsa muhtemel klubu yakarsınız. Hala daha adamın transfer istemediğini filan düşünüyorsunuz yada bu kadro yeterli dediğini.

recep gibilerini bos ver. Kendi adina forum daha huzurlu olur. Bazilari bu duruma sevinip kavga gürültü cikarma derdindeler

Rezillik. Hoca Gomis varken bile 2 forvet istiyordu.

Yönetim taraftara ve Galatasaray'a resmen ihanet etti. İhanetin bedeli istifadır.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt