- 9 Temmuz 2011
- 34.260
- 29.175
- 2.533
Sneijder orada kazandığı parayı bırakıp gelmez de Melo gelecek galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yengenin dönmesini dört gözle bekliyoruz tabiki. Iki yengeninde dönmelerini
@Serkan Şafak ı sevinçten ağlatacak 1 postTerimci Sneijder dusmanlari ve "Sneijder Terim'in 4.tercihiydi Unal baskanim 15 dakikada kendi basina aldi" diyen Aysalcilari mort eden bir aciklama.
Birde bu işin forma numarası kavgası var. Belhanda dan 10'u alırsan belhanda küser. Sneijdere 10 numara vermezsen sneijder küser. Kısacası bu ikisinden melo mümkün gibi ama bir çözüm düşünmüşlerdir elbet..
Ne yani, ben manyağım santrforsuz da şampiyon olurum hatta stoper e de ben geçer oynarım mi dedi Fatih hoca. Insaf kardeş insaf!!!!!Bu arada terimın yonetıme laf atmasıda komik kendisi bana güvenın transfer icin dedi onun sorumlulugunu aldıysan aldırsaydın
fatih hoca konusabılecek bırı degıl suan ıstıfa beklıyoruz acıklama degılNe yani, ben manyağım santrforsuz da şampiyon olurum hatta stoper e de ben geçer oynarım mi dedi Fatih hoca. Insaf kardeş insaf!!!!!
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten konuşsa muhtemel klubu yakarsınız. Hala daha adamın transfer istemediğini filan düşünüyorsunuz yada bu kadro yeterli dediğini.fatih hoca konusabılecek bırı degıl suan ıstıfa beklıyoruz acıklama degıl
recep gibilerini bos ver. Kendi adina forum daha huzurlu olur. Bazilari bu duruma sevinip kavga gürültü cikarma derdindelerZaten konuşsa muhtemel klubu yakarsınız. Hala daha adamın transfer istemediğini filan düşünüyorsunuz yada bu kadro yeterli dediğini.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi