MC - AA : Hocam Gomis'i satacağız yerine iki forvet alacağız uygun mudur
FT : Satın uygundur
Gerçekten böyle bir konuşma olacağına ihtimal veren var mı? Geriye harcanabilecek kalan para 1 milyon euroydu sadece ve o parayla iki oyuncu mu alacaktık, Modeste işinin muallak olduğu bilinirken bu isme kesin gözüyle mi baktılar ya da diğer düşünülen adam kimdi de alınamadı?
Bahsedilen 2 oyuncu kimlerdi keşke onları da açıklasaymış hoca.
Hele sukur , gercegi goren biri cikti .. hayatta bazi olaylarda illa ki suclu olmasi gerekmez , bizden zengin bir kulup gomise kalan 7 milyon alacagina gore 3 kat fazla para , 21 milyon teklif etmis
bu adami tutacak para yok , yonetimde de bir suc yok haliyle
bu adam kontrat maddesiyle zorla tutulursa da sportif katki alamayacaksin ,o olayda da sportif teknik kadronun sucu yok
gomisin de sucu var diyemem , 3 kati para imkani gelmis , yasi gelmis 30 kusure , tabi ki gitmek ister ..
ama ha illa gomis olayinda mutlaka bir suclu aranacaksa ,kontratina sadik tavir sergilemeyen gomis e kizin
gomis olayinin ardindan ya da eszamanli olarak o boslugun doldurulmamasinda ise yonetim oncelikli olarak ,sonra da emre israri yuzunden terim elestirilebilir
herkes biliyor ki , "emre yerine o paraya birini alin ileri uca" deseydi hoca , bir forvetimiz vardi ,ama emre de fenerdeydi
ama adim gibi eminim ,o zaman da "su cocugu fb ye kaptirdiniz helal yonetim" denecekti .. durust olun