Fatih Terim, Milli Futbolcuyu Aradı: "Seninle büyük işler yaparız"

Arif Ulu

Baba Gündüz
0x0-iste-terimin-ilk-transfer-bombasi-1514222386595.webp

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da 3. stoper konumuna düşen Ömer Toprak'ı telefonla arayarak, "Seninle büyük işler yapabiliriz." dediği öğrenildi.

Milli Takım'da Lucescu'nun forma şansı verdiği Ömer'in formasını giydiği Dortmund'un önce 28 milyon euro vererek Mainz'dan Diallo'yu alması, ardından da Juventus'tan Faslı stoper oyuncusu Mehdi Benatia'ya transfer teklifi yapması Sarı-kırmızılıları transferde atağa kaldırdı.

Benatia'nın gelmesi ile iyice kenara itilecek olan Ömer'i arayan Fatih Terim'in, "Seninle büyük işler yapabiliriz" dediği belirtildi. Milli oyuncunun da Galatasaray'a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

GS Gazete / Futbol Arena

..
ceec48df718f0cd35d45926f8dd4f9d2.gif

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan haber

Milli takim da hic bir zaman düsünmedi hatta Gökhan Töre olayinda hoca ömer toprak'i sorumlu tuttu

Bundesliga maçlarını çok az izledim, MT da ise ne oynadığını anlayamadım. Serdar-Ömer güven vermez, sağlam bir yabancı lazım. Rotasyona katılsın desek maliyetine değmez. İyisi mi hiç bulaşmayalım...

Allah yazdıysa bozsun. Saçma sapan stoper almaktan ne zaman vazgeçeceğiz.

Hocamın odasına böcek yerleştirmişler.

-Nagatomo: Hocam alacağım parayı sen yaz.
-Alo Ömer seninle iyi işler yaparız.

Devamı gelir bunların.

Gurbetçi topçulardan çok çektik be hocam hayla uğraşıyoz apaçinin tekiyle,vallahi yeter billahi yeter gurbetçi gelmesin şu takıma

Terim'den Messi'ye : Ne işin var olm oralarda? Bizim başkanla konuştum alacak seni kafanı yorma.

Terim'den CR7'ye: "Bak oğlum yaşlandın artık...gel bir son macera için İstanbul'a. Sana garanti forma vereceğim...ikimiz şov yapacağız şov!"

Yerinde Mehmet Topal oynamıyor mu lan bunun?

Bu adama nasıl bu kadar paralar ödendi aklım almıyor. Benim gözümde 2 milyon euro bile etmez dandik bir stopper.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt