Fatih Terim Neden Gelmedi?

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Her fırsatta Ben Galatasarayla yaşıyorum diyen über muhteşem hocamız sayın İmparator neden bu defa Galatasarayla yaşamayı reddetti.

Bir teklif gittiğini şuuru mabada indirmeyen herkes az çok tahmin edebilir.

Daha kötüsü, Galatasarayın evladı olmayan birinin elini taşın altına koyup olur demesi.

Neyse, lafı fazla uzatmayalım.

Neden gelmediği hakkında Terimperest tayfadan mantığa uygun açıklamalar bekliyoruz.

aysal neden dönmüyorsa o yüzdendir panpa
deniz bitti

Fatih Terim´in kontrati var, ama son secimlerde yati yanan aysal neredeydi diye bir konu acabilirsiniz bence ? Yoksa bilmedigim, yönettigi bir kulüp daha mi var.

fft104mm3593513.jpg

Fatih Terim´in kontrati var, ama son secimlerde yati yanan aysal neredeydi diye bir konu acabilirsiniz bence ? Yoksa bilmedigim, yönettigi bir kulüp daha mi var.

yat konusunu abartıyorsunuz. başkanım simge ve imge olaylarını çok severdi. yatı yaktırdıki dosta düşmana korku salmak göz dağı vermek istedi." ünal aysal gemileri yaktı geliyor" dedirtti resmen.
ayrıca avrupa da 4 kulüp daha satın almış onları galatasaraya bağlıyacak başınada yakışıklı bir hocayı getirmek için çeşitli projeler hazırlıyor bel altı vurmanızın gereği yok adam şuan çalışıyor.

yillik 4 milyon euroluk sozlesmeyi imzalama umidiyle tesislerimizin kapisini caldiginda
suratinin ortasina okkaynan yerlestirecegimiz osmanli tokadindan cekindigi icin buyuk iht.

Sayın Adem Çakar kardeşimiz yine olaya Aysal'ı katmış fakat çok alakasız iki kişiden bahsediyoruz. Birisi iyi veya kötü profesyonel yaklaşım içerisinde olan bir adam. Diğeri ise Galatasarayın olduğu yerde profesyonel bakamıyorum diyen biri. Her fırsatta Galatasaraylılığını ön plana çıkaran, Asıl olan Galatasaraydır diyen Galatasarayın evladı.

Trt de sordular sanırım görüştünüz mü diye, Çok profesyonel ve çok mütevazi yaklaştı sayın hocamız. ''Galatasarayın yaşayan efsanelerinden biriyim, görüşmedim ama görüşebilirim de, şuan sadece 2016'ya konsantreyim'' dedi. Eee? Hani sen Galatasarayın olduğu yerde prof bakmıyordun? Söylesene açık açık her şeyi diyen biri çıkmadı. Neyse ki alıştık biz bu duruma, aynısını Adnan Polat'a da yapmıştı yanılmıyorsam :)

milli takimda daha fazla kazandigi icin
komisyon kaldiracak transferleri yapamayacagi icin
milli takimi iyice somurup son bir vurgun icin bize gelecek 2-3 seneye
malesef tuttugumuz takim bu

2011'de adnan polat teklif ettiğinde nedn gelmediyse aynı nedem. Tamamen duygusal para harcamadan başarılı olma şansı yok. Şu şartlarda milli takımı bırakıp gelmek bane bile saçma gelirken terim niye gelsin ki. Birde dursun gibi yalan makinası varken niye terim hayali kuruldu garip. 1 tane doğrusu yok hep şov

Neden mi gelmedi ? Neden olacak şike yandaşı tüp kafanın verdiği milyoncukları bırakamadığı için.

Sayın Adem Çakar kardeşimiz yine olaya Aysal'ı katmış fakat çok alakasız iki kişiden bahsediyoruz. Birisi iyi veya kötü profesyonel yaklaşım içerisinde olan bir adam. Diğeri ise Galatasarayın olduğu yerde profesyonel bakamıyorum diyen biri. Her fırsatta Galatasaraylılığını ön plana çıkaran, Asıl olan Galatasaraydır diyen Galatasarayın evladı.
Trt de sordular sanırım görüştünüz mü diye, Çok profesyonel ve çok mütevazi yaklaştı sayın hocamız. ''Galatasarayın yaşayan efsanelerinden biriyim, görüşmedim ama görüşebilirim de, şuan sadece 2016'ya konsantreyim'' dedi. Eee? Hani sen Galatasarayın olduğu yerde prof bakmıyordun? Söylesene açık açık her şeyi diyen biri çıkmadı. Neyse ki alıştık biz bu duruma, aynısını Adnan Polat'a da yapmıştı yanılmıyorsam :)

Fatih Terim´e olan tavrinizin özü Aysal´a dayandigi icin, onu diger teraziye koymam gayet dogaldir. Hem iktadir, hem o su bu tarafindan indirilip gönderildi diyen, sonra son secimlerde de illaki gelecek, dönecek diyenlerin icinde sende vardin. Adamin gidis sebebi belliyken, düzelmeden de dönecek hali yoktu tabi.

Adnan Polat olayinda bos oldugu icin, böyle bir soru sormak makuldur. Ama adam 6 ay sonra geldiginde, kulübün durumu pekde farkli degildi. Yaptiklari da ortada... Ondan sonra gelenlerin, yaptiklari da.

Fatih Terim´e olan tavrinizin özü Aysal´a dayandigi icin, onu diger teraziye koymam gayet dogaldir. Hem iktadir, hem o su bu tarafindan indirilip gönderildi diyen, sonra son secimlerde de illaki gelecek, dönecek diyenlerin icinde sende vardin. Adamin gidis sebebi belliyken, düzelmeden de dönecek hali yoktu tabi.

Adnan Polat olayinda bos oldugu icin, böyle bir soru sormak makuldur. Ama adam 6 ay sonra geldiginde, kulübün durumu pekde farkli degildi. Yaptiklari da ortada... Ondan sonra gelenlerin, yaptiklari da.

Benim tavrımın özü Aysal'a dayanmıyor ki dostum. Fatih Terimi sevmemem veya istememem tamamen kendi hal ve tavırlarıyla alakalı. Ve evet Aysal aklı başında bir ekiple tekrar gelsin diyenlerdenim.

milli takımda garanti parası var bugün Galatasaraya gelse yarın hiç yoktan bir sebeple gönderilmeyeceğinin garantisini kim verebilir ? fatih terim açısından düşünürsek gelmek istememesi normal, bizim açımızdan kötü oldu.

ya niye laf anlatıyorsunuz bu aklı mabadına yakın olanlara? önce ünal başkanları neredeymiş onu sormak lazım bunlara

Benim tavrımın özü Aysal'a dayanmıyor ki dostum. Fatih Terimi sevmemem veya istememem tamamen kendi hal ve tavırlarıyla alakalı. Ve evet Aysal aklı başında bir ekiple tekrar gelsin diyenlerdenim.

Tamam, hal ve tavir olsun. Tamamda kardesim bu bir Popularity Contest mi ? :D Adam egolu, ve kabadayi tavirlari var. Ergin Ataman nerdeyse kopyasi. Isini basarili yaptigi sürece, benim icin bir sikintisi yok.

Ibradan önce Ünal Aysal´in bir cok sponsorluk, Galatasaray Global gibi, kendi cebinden ödeyip sunacagi projeleri vaad etmesi, sence mesela nekadar etik bir davranis olmustu ? Neden sanki "yukaridan operasyon emri almiscasina" Galatasaray´in tüm ekiplerini dagitip, bir sene sonra istifa etti bu efendi ? Madem iki rüzgarda dagilacakti, neden kulübün temel taslarini bu derece dagitti ve gitti ?
Yönetimden, teknik ekipten, kendisinden daha fazla ön planda gördügü adamlari göndermek, aslinda Aziz Yildirim´dan bildigimiz bir harekettir.

Tamam, hal ve tavir olsun. Tamamda kardesim bu bir Popularity Contest mi ? :D Adam egolu, ve kabadayi tavirlari var. Ergin Ataman nerdeyse kopyasi. Isini basarili yaptigi sürece, benim icin bir sikintisi yok.

Ibradan önce Ünal Aysal´in bir cok sponsorluk, Galatasaray Global gibi, kendi cebinden ödeyip sunacagi projeleri vaad etmesi, sence mesela nekadar etik bir davranis olmustu ? Neden sanki "yukaridan operasyon emri almiscasina" Galatasaray´in tüm ekiplerini dagitip, bir sene sonra istifa etti bu efendi ? Madem iki rüzgarda dagilacakti, neden kulübün temel taslarini bu derece dagitti ve gitti ?
Yönetimden, teknik ekipten, kendisinden daha fazla ön planda gördügü adamlari göndermek, aslinda Aziz Yildirim´dan bildigimiz bir harekettir.

Belki de Emir almıştı Adem. Burası Türkiye ve yukarı dediğin yer tahmin ettiğim yerse eğer, Bugün arazilerimize bile göz koymuş durumda Kap açıklamalarını görüyorsun. Aysaldan sonra gelen herkes alttan alma, olayın üzerini kapatma işine girdiler nedense, kimin fikriydi bu acaba.

Ben sana bir soru soracağım, Arazileri değerlendirme yetkisini neden Aysal'a vermek yerine, daha fazlasını Dursun'a verdiler? Dursun böyle bir yetkiyi hak edecek yapıda biri mi sence.

Benim basketbol ile pek bir bağlantım olmadığı için Ergin ataman olayına bir cevap veremem, fakat dediğin gibiyse o da yanlış. 1-2 açıklaması dışında nasıl biridir bilmem.

Geri
Üst Alt