Fatih Terim Neden Gelmedi?

primleri istediği gibi vermemiştir Dursun. Hani benim komisyonum diyince Terim'de ben prim yedirmem yerim demiştir.

Belki de Emir almıştı Adem. Burası Türkiye ve yukarı dediğin yer tahmin ettiğim yerse eğer, Bugün arazilerimize bile göz koymuş durumda Kap açıklamalarını görüyorsun. Aysaldan sonra gelen herkes alttan alma, olayın üzerini kapatma işine girdiler nedense, kimin fikriydi bu acaba.

Ben sana bir soru soracağım, Arazileri değerlendirme yetkisini neden Aysal'a vermek yerine, daha fazlasını Dursun'a verdiler? Dursun böyle bir yetkiyi hak edecek yapıda biri mi sence.

Benim basketbol ile pek bir bağlantım olmadığı için Ergin ataman olayına bir cevap veremem, fakat dediğin gibiyse o da yanlış. 1-2 açıklaması dışında nasıl biridir bilmem.

Ünal Aysal´a yetki verdiler, ama Ünal Aysal o yetkiyi kullanmadi. Sadece yetki degil, Riva arazisinde projeler icin izinler, belgeler, ruhsatlar bile daha Polat döneminden hazirdi. Ama 3 sene boyunca, hic icraat olmadi. Cünkü sermaye artisindan gelen hazir para vardi, ve sportif basarilar tasiyordu yönetimi. Ama yönetimin, beklenilen icraati hic olmadi.

Ünal Aysal yeniden ciktigi yönetim ile, yeniden yetki istedi. Bu sefer yeni maddeler, altin hisseler ile ilgili imareler vardi. O altin hisse olayini dogru düzgün anlatamadigini, daha Faruk Süren bile söylemisti.
Aysal pek hala, üzerinden calisip, dogru bir sekilde anlatarak, yeniden sunabilirdi projesini, ama o apar topar gitmeyi tercih etti.

Ünal Aysal´a yetki verdiler, ama Ünal Aysal o yetkiyi kullanmadi. Sadece yetki degil, Riva arazisinde projeler icin izinler, belgeler, ruhsatlar bile daha Polat döneminden hazirdi. Ama 3 sene boyunca, hic icraat olmadi.
Ünal Aysal yeniden ciktigi yönetim ile, yeniden yetki istedi. Bu sefer yeni maddeler, altin hisseler ile ilgili imareler vardi. O altin hisse olayini dogru düzgün anlatamadigini, daha Faruk Süren bile söylemisti.
Aysal pek hala, üzerinden calisip, dogru bir sekilde anlatarak, yeniden sunabilirdi projesini, ama o apar topar gitmeyi tercih etti.

rte den yüz bulamayınca yönünü başka ülkelere çevirdi işte..

ya niye laf anlatıyorsunuz bu aklı mabadına yakın olanlara? önce ünal başkanları neredeymiş onu sormak lazım bunlara

a8c04ed1874f5771f6d1f056e9e3a0eb.jpg

terimi hükümet bırakmıyor aysalı görev almama hususunda rahatsız eden nedir? daha büyük işler peşinde koşmasımı?
Aysal kazanamayacağını bildiği için seçime girmiyor. Aysal'ın gelmesi ülkede birçok insanın işine gelmez özellikle rant peşinde koşan aç kurtların. Terim neden gelmediğini zaten yazmışsın malum kişiden icazet almadan gelemez. Bunu anlamak için doktora yapmaya gerekte yok. Malesef ülkemiz böyle bir düzen mevcut.
Unutmayın Aysal'ı sevmeyenlerin nasıl belli başlı bir sebebi varsa Terim'i sevmeyenlerinde belli bir sebebi var. Bunun dışında yok fenerli yok terör örgütü mensubu şeklinde yakıştırma yapmak aşağılık bir durum. Kimse kimsenin Galatasaraylı veya Türklüğünü irdelemesin.

Son düzenleme:
Aysal kazanamayacağını bildiği için seçime girmiyor. Aysal'ın gelmesi ülkede birçok insanın işine gelmez özellikle rant peşinde koşan aç kurtların. Terim neden gelmediğini zaten yazmışsın malum kişiden icazet almadan gelemez. Bunu anlamak için doktora yapmaya gerekte yok. Malesef ülkemiz böyle bir düzen mevcut.
Unutmayın Aysal'ı sevmeyenlerin nasıl belli başlı bir sebebi varsa Terim'i sevmeyenlerinde belli bir sebebi var. Bunun dışında yok fenerli yok terör örgütü mensubu şeklinde yakıştırma yapmak aşağılık bir durum. Kimse kimsenin Galatasaraylı veya Türklüğünü irdelemesin.

tartışma bitmiştir.

Terim 2. Gelisinde maaslarla 40, 3.gelisinde sadece bonservise 79 harcatarak kendisine ait harcama rekorlarini kirmistir.

Bu veriler isiginda duz mantik bakarsak 4. Kez gelebilmesi icin hesaplarsak sadece bonservisler icin 160 milyon istemistir :) :)

Ya FT nin butce yonetimi berbat bunu hala anlayamadik mi? 80 milyonluk takima 30 milyonluk futbol oynatabiliyor.

Bize 10 milyonluk takima 40 milyonluk futbol oynatacak adamlar lazim.

Ben yapilandirmaci alman tercih ederim . Olmadi metallist ve dnipronun yaraticisi mryom Markevich veya Victoria Plzenin yaraticisi Pavel Vrba en mantikli secimler olurdu!!

Terim 2. Gelisinde maaslarla 40, 3.gelisinde sadece bonservise 79 harcatarak kendisine ait harcama rekorlarini kirmistir.

Bu veriler isiginda duz mantik bakarsak 4. Kez gelebilmesi icin hesaplarsak sadece bonservisler icin 160 milyon istemistir :) :)

Ya FT nin butce yonetimi berbat bunu hala anlayamadik mi? 80 milyonluk takima 30 milyonluk futbol oynatabiliyor.

Bize 10 milyonluk takima 40 milyonluk futbol oynatacak adamlar lazim.

Ben yapilandirmaci alman tercih ederim . Olmadi metallist ve dnipronun yaraticisi mryom Markevich veya Victoria Plzenin yaraticisi Pavel Vrba en mantikli secimler olurdu!!

bunlar gelsin o zaman piyasada bir ton hoca var rikerinkle devam etmek nasıl bir acziyettir 10.hafta yönetimle beraber şutlanıcaklar gelecek senemizde heba oılucak bu yönetimin gelme amacı rivayı peşkeş çekmek ve fenerin 4.yıldızını takmasını beklemek belli ki

bunlar gelsin o zaman piyasada bir ton hoca var rikerinkle devam etmek nasıl bir acziyettir 10.hafta yönetimle beraber şutlanıcaklar gelecek senemizde heba oılucak bu yönetimin gelme amacı rivayı peşkeş çekmek ve fenerin 4.yıldızını takmasını beklemek belli ki

Tabi canım zaten dursun başta olduğu sürece ne değişir ? Milyonların gözünün içine baka baka yüzü hiç kızarmadan, utanmadan defalarca yalan söyleyebilen, denizliye 20-24 yaş aralığında 5 futbolcu alıcaz diyen, Hamzaya forvet sözü veren yalancı , üç kağıtçı, beceriksiz, şahsiyetsiz herif Markeviche söyleyeceği yalanlar buradan plutona yol olur!!! Adam yazık dursunu önce adam sanıp ciddiye alır falan!!

Tabi canım zaten dursun başta olduğu sürece ne değişir ? Milyonların gözünün içine baka baka yüzü hiç kızarmadan, utanmadan defalarca yalan söyleyebilen, denizliye 20-24 yaş aralığında 5 futbolcu alıcaz diyen, Hamzaya forvet sözü veren yalancı , üç kağıtçı, beceriksiz, şahsiyetsiz herif Markeviche söyleyeceği yalanlar buradan plutona yol olur!!! Adam yazık dursunu önce adam sanıp ciddiye alır falan!!

rikerinkide harcıyacak işte adama acıyorum şimdiden belkide alt yapıda gerçekten başarılı işler yapacaktı şimdi dursunun yeni savunma kalkanı oldu bu dursunun yalan basamayacağı tek adam terim di açıkcası ülkenin başındaki zat bırakmadı mağlesef neyse her şer de bi hayır vardır belki dursundan kurtuluruz bu vesileyle ve taraftar devrim yapar...

rikerinkide harcıyacak işte adama acıyorum şimdiden belkide alt yapıda gerçekten başarılı işler yapacaktı şimdi dursunun yeni savunma kalkanı oldu bu dursunun yalan basamayacağı tek adam terim di açıkcası ülkenin başındaki zat bırakmadı mağlesef neyse her şer de bi hayır vardır belki dursundan kurtuluruz bu vesileyle ve taraftar devrim yapar...

Aynen. Adam eğitmen. Adam öğretmen. Adam Teknik adam iddiası ile gelmedi ki. Altyapı re-organizasyon projesi deyip kandırdılar adamı geldi.

Adam yarışmacı değil, eğitici teknik adam!!!

Adam altyapımızdan yeni Sabriler, Yeni Aydın Yılmazlar, Yeni Semihler çıkmasın, u19 benficanınkinden 11 gol yemesin diye geldi.

Altyapıyı işler hale getirmek bizim gibi ffp problemi olan kulüpleri için 3-4 şampiyonluktan çok daha önemli!!

Adamı harcadı dursun resmen. Kadroyu çatır çatır doğruyor şimdi.

Umutu, Donku, Tarığı, Semihi, Chedjouyu, Selçuğu, Göbekliyi göndermeyi beceremiyor , az maaşlı genç Joseyi Brumayı yolluyor memenetsiz!! :(

Son düzenleme:
Terim yaralı parmağa işemez. Kulübün mevcut durumunda geleceğine hiçbir zaman ihtimal vermedim hatta gelirse çok şaşırırım dedim. Paranın olmadığı yerde Terim olmaz. Öyle "Aslolan Galatasaray'dır" falan bunlar edebiyat. Ayrıca konunun Aysal ile alakası nedir onu anlamadım.

Terim yaralı parmağa işemez. Kulübün mevcut durumunda geleceğine hiçbir zaman ihtimal vermedim hatta gelirse çok şaşırırım dedim. Paranın olmadığı yerde Terim olmaz. Öyle "Aslolan Galatasaray'dır" falan bunlar edebiyat. Ayrıca konunun Aysal ile alakası nedir onu anlamadım.

O niye gelmedi diyorlar ağabey.

Gelmesin rie hocam yeterli terim yerine...

Dursun et fiyatları yüksek tavuk verebiliriz demiş kebap isteği reddedilmis

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ne zaman Fatih Terim lafı geçse Aysal deyip kurtulmaya çalışıyor herifler. Yine konuyu da dağıtmışlar cevap vermeden. Hani aslolan Galatasaray'dı?

tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt