Fatih Terim Nöbeti

Fatih Terim ne zaman 12 maçta 26 puan toplamış? O meşhur 2011-12 sezonuna bakın bakalım.

Kovulmadımı hala!

Normalde artik onsuz olmamiz lazim diyorum ama oyle teknik direktorler aliyoruz ki adama mecbur kaliyoruz.

Kesinlikle. Takımda disiplin diye bir şey yok.Zaten ne futbol var ne taktik. Terimin bam bamını tercih ederim.

Fatih Terim ne zaman 12 maçta 26 puan toplamış? O meşhur 2011-12 sezonuna bakın bakalım.
12 maçta 26 puan yapamadı belki ama lig ortasında 9da 9 yaparak şampiyonluğu getirdi bi anlamda.içlerinde fb,ts,ibb galibiyetleri de mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

12 maçta 26 puan yapamadı belki ama lig ortasında 9da 9 yaparak şampiyonluğu getirdi bi anlamda.içlerinde fb,ts,ibb galibiyetleri de mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

ee? Terim taa Aralık ayında o yeni takımı oturtabildi. Şu an Kasım ortasındayız ve lig lideriyiz. İnsanımız sabırsız. Bu kadar basit. Bunları diyince troll oluyoruz.

Bu adam olurse biz sampiyon falan olamayiz yanliz onu soyleyeyim

ee? Terim taa Aralık ayında o yeni takımı oturtabildi. Şu an Kasım ortasındayız ve lig lideriyiz. İnsanımız sabırsız. Bu kadar basit. Bunları diyince troll oluyoruz.

Hocam beşiktaşı nası yenecek bu takım ?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu adam olurse biz sampiyon falan olamayiz yanliz onu soyleyeyim

Oha lan hiç böyle düşünmedim. Harbiden FT ölse fenerle bjk bizi yakalar 15 seneye. :/

gel hocam gel.. sen gelde bunlar bu kadar salaklık üstüne bir de arda' yı almasınlar..

Her yenilgide Tudor 'u harcamayın
Yok her başımız sıkıştığında Terim 'e sığınmayın gibi saçmalıklara gerek yok

Sen tutup 40 milyon harcama yaptığın kadroyu böyle fanteziler deniyen Tudor 'a emanet edemezsin arkadaş
Maalesef katılıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter da falan tt organizasyonu yok mu Fatih Terim ile ilgili ?

Bugün tüm son hjaftaki kötü sonuclara ragmen, lider olan Tudor´a bu denli yüklenenler varsa, yarin sampiyon yapsa dahi, benzer tavirlari Fatih Terim ile ilgili de gösterecektir. Taraftar ayni filmi 5 kere izlemekten bikmadi muhtemelen. Taraftar hep daha fazlasini istiyor, ve sonuc olarak hep kaos olarak son buluyor külübün durumu. Sorsan, sana isteklerinin gerceklestigi hic bir tarih vermezler. En efsane dönemlerimizde 1996-2000, resmen derbi fakiriydik ligde.

Hocam yenemezsek nasıl şampiyon olucaz ? Büyük maç kazanmadan şampiyon olunan sezon varmı ya son 20 sezonda ?

var. 2008-09 Beşiktaş. Sadece İnönü'de bizi yendiler. Fener'e 2 maçta da yenildi. Bize SamiYen'de yenildi. Trabzon'u yenemedi. 6 maçta 1 galibiyet.

Biz de onlara göre, Anadolu maçlarını daha iyi oynuyoruz. Ben inanıyorum bu sene. İnanmayanlar utansın.

Fatih Terim inde bizimde ellerimiz kaşınıyor. Gel hocam gel.

Sen nasil bir doneksin lan furserdar daha dune kadar tudora mr. Saxobeat yapan sen simdi gelmis fatihe bj yapiyosun azicik onurlu ol azicik serefli ol yarin bir gun sen belhandayi da satarsin gider valbuenayi tutarsin korkak herif

Geri
Üst Alt