Fatih Terim Rotasyona Gidiyor

Teknik direktör Fatih Terim'in Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında bazı mevkilerde değişikliğe gitme ihtimali son derece yüksek.

Dostum erzurum maci icin rotasyon basliginda kadro yazilinca akla ileriki maclar gelmez ki

başlıkta Erzurum maçı yazmıyor ama. Erzurum maçının başlığı var zaten ayrı :) neyse latife yapıyorum ben, hepimiz cimbomluyuz, sorun yok kardeşlerim benim :love:

Sinan efendi deplasmanda oynamasin içerde oynasın oylemi bravo çok güzel bir mantık Sinan efendi sahada mal mal dolaşacak onun yerine iç sahada yunus oynasın niye demiyorsunuz

fernando ic sahada iyide deplasmanlarda kacak oynuyor selcuk ınandan farkı yok .. oyun kurma yok , liderlik vasfıda yok akhisar macında fernando reges ve serdar aziz 18 yaşındaki Ozana veriyor topu oyun kurması için .... dediğim gibi hiçbir fark yok selcuk ınanla arasında deplasman maclarında

İlk 11’den çıkartılmayacak adamlardan birisidir Fernando. Selçuk onun yanına yaklaşamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rotasyon denmiste bu olması gereken zaten neyin rotasyonu

İlk 11’den çıkartılmayacak adamlardan birisidir Fernando. Selçuk onun yanına yaklaşamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam keske dedigin gibi olsaydı ama deplasmanda kavgadann kaçan adam lazım değil 2li mücadelelerin hepsini kaybediyor kaybettigimiz deplasmanlara bir bak top çalma yok , ara pas yok , oyun kurma yok

İmparator Fatih Terim, son günlerde temposunu artıran ve özverili çalışan Sofiane Feghouli'ye yeniden 11’de şans vermeyi planlıyor. [Türkiye]

Ryan henk donk'un askerleriyiz. Seni savunacagiz koca adam.

Geri
Üst Alt