Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih'in hocalık serüveni yeni başlıyor...

Aynı tas aynı hamam. Hocanın garip inadı hakatten rezalet. Bu dany'den baltadan çolaktan köy kasaba olmaz, gönder kiralık ver ne bileyim adam gibi bu armaya layık topçuları transfer et. Ama bakın buraya yazıyorum bu adamlar hocanın sonunu hazırlayacak.

''3 maç daha oynasak yine yenerlerdi.Çocuklarada bişey diyemiyorum bu defansa gol yetişmez''

nihayet farkına varmış.

VAllahi Crisi Kolo Toure den daha mantikli filan diyen adam bunlari diyorsa, suc yine onda...

Mantiga bak 34 lük Urfali yi 35 lik Cris oynasin

şu ligde adam gibi bi takım olsaydı şu 12 maçta kadar en kötü 8 puan takardı. büyük ligleri inceleyin liderlerin kaç maçta kaç puanları var, puan ortalamaları ne görün.

Fatih Hoca inatçı.Yanlış yapmayaısrar ediyor.Kriz bu takımda oynamaz,çolak ilk onbir olamaz,umut,burak ikilisi iyi bir ikili değil,Yekta iyiyken oynamayacaksa ne zaman oynayacak,semih krizden formayı şimdi alamayacaksa gönderin gitsin.Ama inatçıya sezonu kaybeder ama inadını bırakmaz.

Bu sefer basın toplantısında basından olmayan adamı bulamadı heralde:)

neyse Manchester maç kadrosunu yazayım bari:)

Muslera,Eboue,Semih,Dany,Riera,Hamit,Yekta,Selçuk,Engin,Amrabat,Burak iyi bir 11 gibi duruyor.....

İmparatorsun ve hep öyle kalacaksın reis,takma sen kafana kes cezayı futbolculara akılları başlarına gelsin.

rakibi izlemeyi gectim hoca sunu izlese bile crisi degil semihi oynatmasi gerektigini bilir

Karabukspor 3-1 Istanbul Buyuksehir Tüm Goller ve Önemli Anlar 10.11.2012 - YouTube

ben bu halimle sunu izleyip defansin follos olacagini goruyorum adam 3 milyon euro alip goremiyor, yanindaki 30 yasinda futbolu birakan kebapci ve rapci de cabasi. allahtan hagi sayesinde bi uefa kupasi kazandilar da takimi kendilerine ipotekli saniyorlar. lan her mac ayni taktik ayni dizilis ayni sacmalik nereye kadar, insan utanir yaptigi ise saygi gosterir. allah vere gitse de kurtulsak

rakibi izlemeyi gectim hoca sunu izlese bile crisi degil semihi oynatmasi gerektigini bilir

Karabukspor 3-1 Istanbul Buyuksehir Tüm Goller ve Önemli Anlar 10.11.2012 - YouTube

ben bu halimle sunu izleyip defansin follos olacagini goruyorum adam 3 milyon euro alip goremiyor, yanindaki 30 yasinda futbolu birakan kebapci ve rapci de cabasi. allahtan hagi sayesinde bi uefa kupasi kazandilar da takimi kendilerine ipotekli saniyorlar. lan her mac ayni taktik ayni dizilis ayni sacmalik nereye kadar, insan utanir yaptigi ise saygi gosterir. allah vere gitse de kurtulsak

haklısın ama çok sert sondaki cümle sevgili cund.

opsiyonlar:

1. istifa

2. kovulmak

3. yanindaki rapciyle kebapcinin yerine dogru duzgun akil verecek asistanlar

4. takintilarindan vazgecip takimda akla mantiga sigan degisiklikler yapacak

Bu dönemimde gaz misyonun benim için en geçerli özelliğindi hocam. Geçen sene denk getirdiğin sistem tuttu ve ekmeğini çok yedik, ama bitti. Lâkin en azından gaz verirdin oyunculara.. Devre arasında bi kıpırdanma olurdu takımda eskiden.. 2. yarı bi basardık.. Şimdi o da kalmamış.. Bunların üstüne bi de inadın bizim ömrümüzden ömür alıyor cidden.. En formda 2 oyuncun Yekta/Riera'yı kesmek nedir? Emre Çolak gibi vasıfsız, satsan 500 bin Euro etmeyecek, topu hala oyuncak zanneden bi çocuğa 90 dk nasıl dayanırsın? Kendi inadın yetmiyo bi inat Hasan da geldi takıma.. Allah aşkına üzmeyin bu milyonları..

Türkiye'nin net en iyi hocasısın,15-20 yıl daha bizimle kal imparator.

Fatih Terime sallamalar başlamış hatta hat safhada.Bu günleri görmeseydim keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt