Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

bi kere şunu kabul edelim ki, futbolcular kadar, fatih hocamız da formsuz. takımı ne mental nede oyun planı ve stratejisi açısından bir çok maça hazırlamayı başaramadı bu sene.

Gecen yilki Fatih Terim'i ozluyorum. :o

arkadaş böyle oyun stratejisi olmaz maçın 50 dakikası 2-0 öndeymiş gibi top çeviriyoruz rakibinde işine geliyor üstümüze gelmeyip kayık gibi bir saha bir sola yayılıp savunma yapıyorlar adamların düşüncesi belli bir şekilde üstümüze gelecekler zaten diye bu sezon bütün takımlar bize kapalı savunma stratejisiyle oynadı hepside istediğini aldı sezon başından beri şu savunmayı açmayı öğrenemedik başaramadık futbolcuların yetersizliğide cabası yok abi geçen seneki istek coşkulu oyun yok umarım man U maçı bir dönüm noktası olur ve İnşallah şartlar ne olursa olsun iyi oynayan oyuncuyu rotasyon a sokmaz Fatih hoca

ayrıca lig maçının cuma olmasını kendisi isteyip maçtan sonra da "ama oyuncular milli takımdan yeni geldi yeaaa" diye bahane uydurmak da ayrı tutarsızlık

Fiksturu Hocanin hazirladigini bilmiyordum, eger dogruysa hocanin performansinin niye dustugunu anliyorum.. Adam fiksturlerimi hazirlasin, takimiylami ilgilensin.

imparator yolunu bulur inanıyorum, bizi de şampiyon yapar. ikinci devre yenilmez bi takıma dönüşeceğiz yine. öyle yada böyle. ben güveniyorum hocamıza

Hocam defansı toparlarsan devamı gelecek. Cris-Dany ikilisini ivedilikle uzaklaştırıp Semih-Zan ikilisine dönmek lazım

Bence hocanın en büyük yanlışı semihi bu maç oynatmaması oldu. He açıklama yaptı dinlendirmek istiyorum diye tamam eyvallah ama kendi sahanda oynuyosan anadolu takımına karşı(Kontraatak) cris oynamayacak. Kural gibi birşey bu. Yani bu maçı verdik basit 3 puan kayıp gibi ama cok ararız ilerde bu puanları.

Ayrıca bu konuda gercekten eleştiriye hakkı var taraftarın: crisin alınması. Tabi Terimin tercihimidir yonetim kaynaklımı bilmiyorum ama elmizde semihten başka stoper yok bence. Ama sen bu fırsatı değerlendirip cok iyi bir stoper alman ŞART ken cris i alıyosun. Ozaman bunlara katlanacaksın. Dün okadar sinirlendin saha kenarında bizde izlerken macı delirdik. Ama bu işlerin boyle olcağı belliydi zaten.

valla devre arası cris-dany-riera-melo gitmedikce yerlerine daha iyileri gelmedikce şampiyon olamayız

Belki riera eğer talip çıkarsaki oda zor

.fatih terim in uefayı aldığımız sene doğruyu yine zorlama yolla bulduğunu coğu kimse hatırlamaz.aslında gruptan elenmemiz,hertha berline gecilmemiz tamamen fatih terimin başarısızlığı.ilk hertha maçında o kadar sacma sapan oyucular oynatmıştıki maç bir anda 2-0 a geldi.brezilyalı bir oyuncu vardı marcio dan başka,adam ligde 11 de oynamadı cl maçına ilk 11 cıkmıştı..

Gecen sene ki futbolumuzu oynasaydık şuan açık liderdik tamam hala lideriz ama fazla sürmez indirirler bizi benim anlamadığım bu takıma ne oldu bu kısa süre icinde hiçbir futbolcumuz formda değil... Ne yalan söyleyeyim bu sene çok rahat şampiyon oluruz demiştim ama görünen o ki böyle devam edersek şampiyon filan olamayız...

Gecen sene ki futbolumuzu oynasaydık şuan açık liderdik tamam hala lideriz ama fazla sürmez indirirler bizi benim anlamadığım bu takıma ne oldu bu kısa süre icinde hiçbir futbolcumuz formda değil... Ne yalan söyleyeyim bu sene çok rahat şampiyon oluruz demiştim ama görünen o ki böyle devam edersek şampiyon filan olamayız...

Sana şöyle söyliyim. Gecen seneki kadroyu hiç bozmadan bu sezon devam ettirseydik şuan açık araydık ligde. Ben kadroda bu sezon hiçbir artı goremiyorum hatta eksiler var oyuncu kalitesi olarak. Sonuc normal. Ben şaşırmıyorum. Ama transfer sezonunda super transferler yaptığımız sananlar şimdi şaşırıyor tabi..

Bu sene kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor.

Sırf çok para alıyor veriliyor diye bir oyuncu oynatılmaz. Altyapıdan adam çıkarıcam diye öyle eli kolu baglanıp futbolcu izlenilmez.

Yerin garantiye öyle beklenilmez hocam. Fatih Terim bu degildir.

Hadi göster bakalım hocalığını esas sınav şimdi başlıyor senin için...

.fatih terim in uefayı aldığımız sene doğruyu yine zorlama yolla bulduğunu coğu kimse hatırlamaz.aslında gruptan elenmemiz,hertha berline gecilmemiz tamamen fatih terimin başarısızlığı.ilk hertha maçında o kadar sacma sapan oyucular oynatmıştıki maç bir anda 2-0 a geldi.brezilyalı bir oyuncu vardı marcio dan başka,adam ligde 11 de oynamadı cl maçına ilk 11 cıkmıştı..

Bruno Quadros

Çok ilginç işler yapıyor. Haftalardır kanattan etkili olamıyoruz, hadi bunu haftalardır göremedin ama dünkü maçta attığımız golü de mi göremedin ki? Hamit-Melo çıkıyor, Amrabat-Engin giriyor. İyi de bizim attığımız gol Hamit'in ortadan yolladığı ara pasla geldi. Ki maç boyunca kanatta boş işlerle uğraştık, tıpkı çoğu maçımızda olduğu gibi. Hamit, Selçuk'un her maç denediğini yaptı, adeta "aha Selçuk, böyle" dedi... Hocaya da gösterdi "bu takım böyle gol atar" diye. Ama hoca Yekta'yı oyuna almak yerine 2 kanat değişikliğini tercih etti. Yanlış.

-- Elmo-Burak ---

--- Amrabat --

Selçuk-Hamit

---- Melo ----

nasıl olsa kanattan gelemiyoruz böyle baklava denesek ya..Amrabat yerine Yekta falan da olur.

2 hafta önce takımın kanatsız oynaması gerektiğini söylediğimde tepkiler olmuştu ama böyle oynamalıyız

Zorluk derecesine göre;

4-2-3-1 veya 4-3-1-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt