Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bazı kulüpler teklif aldıklarında kabul etmeseler bile diğer kulübün oyuncuyla görüşmesine izin veriyorlar. Bu bi transfer politikası. Mantıklı da bişey. Çünkü futbolcuyu ikna edebilirsen kulübü de senden koparabildiği kadar para koparmaya çalışır. :ka19:

Ama tam terside olabilir oyuncuyu bağlarsın ,oyuncuda klübe baskı yapar benı satın diye örnekleri çoktur...

Hersey iyi giderken "Basimizdan eksik olma" diyenler, ilk firsatta saldirmaya basliyor ve ben bunu igrenc buluyorum.

Yok 2. dönemi, yok 2. dönemdeki transferler, yok bilmem ne. Hay sizin 2. döneminize be.

Begenin begenmeyin. Ülkenin futbol tarihini bastan asagi degistiren tek adam Fatih Terim.

Kaldi ki, kimi begendiniz siz ya bugüne kadar? Lucescu korkak degil miydi? Bize yakismiyordu ya hani?

Rijkaard futbol cahiliydi ya hani? Digerleri de cirakti ya hani?

Günlük kararlarini elestirebilirsiniz, ama elestirirken Terim´i komple yargilamak, teshis koymak utandirmali bazilarini

Hersey iyi giderken "Basimizdan eksik olma" diyenler, ilk firsatta saldirmaya basliyor ve ben bunu igrenc buluyorum.

Yok 2. dönemi, yok 2. dönemdeki transferler, yok bilmem ne. Hay sizin 2. döneminize be.

Begenin begenmeyin. Ülkenin futbol tarihini bastan asagi degistiren tek adam Fatih Terim.

Kaldi ki, kimi begendiniz siz ya bugüne kadar? Lucescu korkak degil miydi? Bize yakismiyordu ya hani?

Rijkaard futbol cahiliydi ya hani? Digerleri de cirakti ya hani?

Günlük kararlarini elestirebilirsiniz, ama elestirirken Terim´i komple yargilamak, teshis koymak utandirmali bazilarini

yine genelleyen bir birey

somut konus ya da konusma. ayrica 10 yil oncesini yadedip bugun sahadaki sacmaligi hazmetmek zorunda degil kimse.

yine genelleyen bir birey

somut konus ya da konusma. ayrica 10 yil oncesini yadedip bugun sahadaki sacmaligi hazmetmek zorunda degil kimse.

Bi kac ay evvel sokaklarda tur atmadin mi sevincten? Ondan bir sene evvel de küme düsmemek icin Bucaspor´un maclarini takip ediyordun. 10 yil öncesiymis. Sizde 10 yil önceki dönemi gündeme getirmiyormusunuz?

Peki. Ben de Şeref Aydın'a inanmayı tercih ediyorum. Basel 12'yi kabul etti ama son dakikada 19m€ istediler, ondan olmadı bu transfer. Her şey güzel :ayatollah:

serey aydın muhabbet yok benım konustugum seyı içinde ne 12 ne 19 da

ama ılla ayrıntılı yazmam gerkıyor galıba

1)shagırı bıze yakın bıız shagırıye

2)GALATASARAY klubu8ne oyuncumuzxla gorusmesıne ızın verdık

kendın yenı bısey eklıyorsun konu serf yada 12 19 dıye sonrada ban boyle bısey demısım gıbı twett dıyorsun

konu 1 ve 2 dekılerın gazete kupurumu olup olmadıgı

Bi kac ay evvel sokaklarda tur atmadin mi sevincten? Ondan bir sene evvel de küme düsmemek icin Bucaspor´un maclarini takip ediyordun. 10 yil öncesiymis. Sizde 10 yil önceki dönemi gündeme getirmiyormusunuz?

yoo tartisiyorduk sadece konu oraya geldi. benim su an terimin yetersizligini gostermek icin 10 yil oncesine gitmeme gerek yok ki. ayrica gecen seneki basariyi terime mal etmek ne kadar dogru olur tartisilir. bir sene evvel kalede zapata varken gecen sene muslera vardi oradan baslayarak ne demek istedigimi idrak edebilirsin heralde

maçtan sonra vatsdıfutbolitsdıfutbol demesi dileğiyle

yoo tartisiyorduk sadece konu oraya geldi. benim su an terimin yetersizligini gostermek icin 10 yil oncesine gitmeme gerek yok ki. ayrica gecen seneki basariyi terime mal etmek ne kadar dogru olur tartisilir. bir sene evvel kalede zapata varken gecen sene muslera vardi oradan baslayarak ne demek istedigimi idrak edebilirsin heralde

Inaniyormusun sen dediklerine? Sampiyonlukta Terim´in payi tartisilir mi gercekten? Öyle mi düsünüyorsun?

Yektayı yedek bırakması çok önemli bir hata. Belki United'den saklıyordur onu.

Inaniyormusun sen dediklerine? Sampiyonlukta Terim´in payi tartisilir mi gercekten? Öyle mi düsünüyorsun?

ben tartisirim aga. icerdeki fener macini onun yuzunden verdik. playofflarda 6 macta fener 4 biz 2 mac kazandik. motivasyonel ve gazsal olarak takim butun sene iyiydi onu kabul ediyorum ve de o igrenc sezonun ardindan terim gibi kuvvetli egoya sahip bir td lazimdi ama onun disinda (ve de semih-emre ikilisi disinda) terime ne kadar pay bicersin tartisilir. ilk 10 mactaki deneyleri unutmayalim. kazimin yerini yigitle dolduramamasini da unutmayalim.

yani terim dusmani ilan edecekler de mesela geretse de ben oyle cok pay bicmem tromsoye elendigimiz senede. bu ligde kadron lig kalitesinin ustundeyse is yapmaman icin rijkaard gibi anti futbol bir hocan olmasi lazim. terim o kadar kotu degil onu da kabul ediyorum ama sampiyonlugu terime mal etmek komik. terimden baska kim olsa eh deyip gecersiniz

Adam Melo konusunda haklı.Adamı kesti 2-3 maç.United maçı öncesi denemek için , "Ligin alt sıralardaki takımı Karabük" Maçına Meloyu koydu? En kötü nasıl oynar diye düşünmek lazım.Haklı birazda Hem Meloyu kazanmak istedi, hemde taraftara karşı güvenini kazandırmak istedi ama olmadı sanırım.

amrabata 5 ml den fazla vermeyen dıyende terım

ıyı transferı yonetım

kotu hoca aldırdı olur

ben tartisirim aga. icerdeki fener macini onun yuzunden verdik. playofflarda 6 macta fener 4 biz 2 mac kazandik. motivasyonel ve gazsal olarak takim butun sene iyiydi onu kabul ediyorum ve de o igrenc sezonun ardindan terim gibi kuvvetli egoya sahip bir td lazimdi ama onun disinda (ve de semih-emre ikilisi disinda) terime ne kadar pay bicersin tartisilir. ilk 10 mactaki deneyleri unutmayalim. kazimin yerini yigitle dolduramamasini da unutmayalim.

yani terim dusmani ilan edecekler de mesela geretse de ben oyle cok pay bicmem tromsoye elendigimiz senede. bu ligde kadron lig kalitesinin ustundeyse is yapmaman icin rijkaard gibi anti futbol bir hocan olmasi lazim. terim o kadar kotu degil onu da kabul ediyorum ama sampiyonlugu terime mal etmek komik. terimden baska kim olsa eh deyip gecersiniz

2-2 lik maçta direkten dönen top

İçerdeki kaçan goller,Necatinin 1mm den kaçırdığı gol,şanssızlık.Eğer o goller olsa, top kavis alsa biraz daha girse kaleye Ft çok iyi , top düz gitse gol olmasa Ft kötümü olcak :)

Geçen sene 9 puan fark attık.

Süper Kupayı aldık.

Ligde 1.yiz.

Şampiyonlar liginde 2.yiz.Hemde tüm maçlarda hakimiyet,üstünlük bizdeydi.Gruptan çıkma şansımız var,3.lük şansı var.

Daha ne olsun (Amk Gazetesi ), (almayalım arkadaşlar )

takımın bu kadar kotu olmasının sebebı teerımdsee ,sampıyonlukta en buyuk pay da hocanındır

Geçen sene önemli olan okadar büyük kadro değişimine rağmen mükemmel futbol oynadık .Yani ilk 11 inden 10 oyuncu değiştiripte başarılı olan takım kaç tanedir dünyada merak edıorum 1 sezonda?

2-2 lik maçta direkten dönen top

İçerdeki kaçan goller,Necatinin 1mm den kaçırdığı gol,şanssızlık.Eğer o goller olsa, top kavis alsa biraz daha girse kaleye Ft çok iyi , top düz gitse gol olmasa Ft kötümü olcak :)

Geçen sene 9 puan fark attık.

Süper Kupayı aldık.

Ligde 1.yiz.

Şampiyonlar liginde 2.yiz.Hemde tüm maçlarda hakimiyet,üstünlük bizdeydi.Gruptan çıkma şansımız var,3.lük şansı var.

Daha ne olsun (Amk Gazetesi ), (almayalım arkadaşlar )

avatarindaki bakis kadar anlamsiz bir mesaj olmus

icerdeki macta yapilan hanzolugu kimse anlatamaz, beraberlik yetiyor ama hurra atak yapiyor takim- td yanlisi

fener maclarina odaklanmissin da odak hatasi olmus, evet icerdeki fener macini alabilirdik rahat ama bjkye ve tsye karsi da kotuyduk ona ne diyon

cl'de hic bir macta hakimiyet kurmadik belki icerdeki cluj macinda biraz. deplasmandaki macta akilli oynadi takim ilk defa ama clujun koy takimi olmasinin da payi var.

yani herseyi boyle yok 9 puan clde 2.yiz diye berberinle yaptigin 10 dklik muhabbet tadinda anlatmandan ya cok optimist ya da futbolla fazla ilgilenmeyen bir adam oldugunu cikardim YANI KARABUGE 3-1 YENILDIK SAHAMIZDA HABERIN VARMI ALO

Maçlarda hakimiyet dediğiniz Selçuk-Melo-Emre-Hamit-Dany-Cris/Semih arasında yapılan paslaşmaysa maça hakim olduğumuzu söyleyebiliriz ama hakimiyetin bu olmadığını bildiğimizi sanıyorum.

ne hakimiyeti ya herifler topu veriyo bizimkilere bizimkiler yorulup gol yiyo

bunu gormek icin yilda 3 kusur milyon euro almak gerekmiyor

oyuna katilamayan iki forvetle maci domine edip rakip sahada oynamaya calisan bir takim omrumde gormedim

B_3f8603504d6f51dafae51dd380723f25.jpg
B_311c31f03d3ec28ba4289f798bb19ee4.jpg
B_9c0d113ef7de212f72809d52e6f80022.jpg
B_f58b1a15b28c874025a95e0f9b111c86.jpg
B_e01e4dea842a967f60ecae6767feb91e.jpg
B_4ea23dcc84d42bc9c612426e6d7038af.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt