Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ben artık şüphelenmeye başlıyorum. Yıllar sonra Avrupa'ya dönmüşüz, takım Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmış, gelmiş burada hocayı eleştirme peşindesiniz. Vallahi helal olsun, söylenecek bir şey yok.

yigit hangi kafadasın görünen factler var ortada en büyük terim diyip yaya şaşaş mi dicez zaten çıkmamız gerekiyordu aksi olsa rezillik olurdu. ders almadan ilerlersen arpa boyu yol alamazsın . kaçtır aynı sistemde kısır kısır oynuyoruz. kendi verdi maçı sonra aldı gene vermeye tenezzzül etti ama allahtan gol yemedik

A9YjdCqCAAAy52e.jpg

Tartışılmazsın. :tiphat:

kötü tercihler yapıyor fatih hoca isme bakmadan forma verdiğinde takım coşuyor geçen yıl serveti semihle kestiğinde dönüm noktası olmuştu bazı ısrarları gereksiz özellikle emrenin solda başlaması ve elmanderle çıkması faciaydı umarım eski formuna kavuşur ama ne olursa olsun imparatorsuz olmaz...

elensek bile imparator ruhdur

Ben artık şüphelenmeye başlıyorum. Yıllar sonra Avrupa'ya dönmüşüz, takım Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmış, gelmiş burada hocayı eleştirme peşindesiniz. Vallahi helal olsun, söylenecek bir şey yok.

Ya iki saattir boş konuşuyosun. Niye eleştirmeyelim. Görünen bariz hata var işte.

Geçen sene Elmander Necati ile 4-4-2 tuttu ama bu sene Elmander kötü Burak/Umut'da top tutmuyor. Bu sisteme uygun değil.

Amrabat'I kullanamıyoruz, Hamit'i kullanamıyoruz bu sistemde.

2-3 maçtır başlıyor Elmander ile ilk 45 dk 0 pozisyon. Sonra Elmander çıkıyor.

Bu yüzden eleştirenlerin yüzde yüz haklı olduğunu düşünüyorum. Yakında vazgeçer zaten.

Orta da Melo Selçuk Hamit. İlerde Amrabat Burak Transfer/Aydın oynasa çok daha iyi bir takım oluruz.

Şu anki ağır futbolda pozisyona giremiyoruz.

lucecıler nerde adam İMPARATOR O kadar

maçı resmen cevırdı

Çevirdi çevirdi bize sokuyordu neredeyse:o Abi bırakın ya vallahi komik şu yazdıklarınız. Takım 10 haftadır özürlü özürlü top oynuyor tek bi müdahale etmedi. Emre olayına hiç girmiyorum. 2. yarı başındaki değişiklikler yerindeydi bence zaten baya toparladık sonra yine Umut'u aldı anlamsızca. Golü attık ama futbol namına bişey varsa görelim. İyi oynasak gelip eleştirmem zaten isterse yenilsinler futbol bu Cluj Manu'yu yeniyor herşey olur.

Bosuna oksijen harcamaya gerek yok harbiden. Niye hangi taktik dogru, hangi onbir cikmali diye dusunelim ki Terim'e tapinmak varken. O yaptiysa kesin dogrudur diyelim tarikat muritleri gibi. :o

yigit hangi kafadasın görünen factler var ortada en büyük terim diyip yaya şaşaş mi dicez zaten çıkmamız gerekiyordu aksi olsa rezillik olurdu. ders almadan ilerlersen arpa boyu yol alamazsın . kaçtır aynı sistemde kısır kısır oynuyoruz. kendi verdi maçı sonra aldı gene vermeye tenezzzül etti ama allahtan gol yemedik

Bırak Allah aşkına, ilk yarı takım Manchester nasıl olsa yener lay lay lom havasındaydı açıkça. İkinci yarı akılları başlarına geldi. Takmışsınız bir dizilişe, takım tek forvet oynayacak orta saha üçlenecek takım birden sihirli değnek değmiş gibi geleni geçeni devirmeye başlayacak.

Melo çok geç geldi halen formsuz, Elmander sakatlıklardan bir türlü kendine gelemedi, Ujfalusi zaten malum, Eboue ve Selçuk'un geçen seneyle alakası yok. Engin gitti 11 maç ceza aldı. Stoper diye gittiler yaşlı bir amca aldılar. Sonra da taktikmiş, dizilişmiş. Geçin bunları.

Emre'yi sol kanatta ısrarla oynatmanın mantığını çözemedim hoca. Onun dışında hatandan dönmen sevindirici, umarım Aydın'da ısrar edersin artık ve tabi ki 4-3-3'te.

Bırak Allah aşkına, ilk yarı takım Manchester nasıl olsa yener lay lay lom havasındaydı açıkça. İkinci yarı akılları başlarına geldi. Takmışsınız bir dizilişe, takım tek forvet oynayacak orta saha üçlenecek takım birden sihirli değnek değmiş gibi geleni geçeni devirmeye başlayacak.

Melo çok geç geldi halen formsuz, Elmander sakatlıklardan bir türlü kendine gelemedi, Ujfalusi zaten malum, Eboue ve Selçuk'un geçen seneyle alakası yok. Engin gitti 11 maç ceza aldı. Stoper diye gittiler yaşlı bir amca aldılar. Sonra da taktikmiş, dizilişmiş. Geçin bunları.

O oyuncuları ben aldım ve ben çalıştırıyorum zaten...

hocam artık şu yanlışından dön. dünyanın sonu değil çift santrafordan vazgeçip ortayı üçlemek.

HA HA HA.. o ilk cümlen bile terimin hatalı oldugunun kanıtı.

arkadaş sana basit geliyor ama öyle degil. o 2 forvetle en ilerde oyuncuları ksııtlayıp stabil kalıyorsun kanatların yaratıcılıkta sıfır. selçuk belli şeyelri yapıyor çogunu yapmıyor melo arkada hapsedilmiş boga gibi. braga gibi oyunu pasa dayalı takımla oynarsan hele bunu göze alman tammen afallama nedeni. orta sahayı fazla tutucaksın pres yapıcasın topun yönünü hızlı degiştirip boş alan yaratıcaksın ve burakta istedigi gibi kaçıcak ve saçma sapan ceza sahası dışında topla buluşmayacak..

kaç hafta oldu gözümüz var farkı görüyoruz takıma nasıl etki ettigini

Adamsın...

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

O oyuncuları ben aldım ve ben çalıştırıyorum zaten...

Renktaş, Melo için aylarca transfer nöbeti tutulmadı mı, Elmander'e yeni Hakan Şükür denmedi mi, Ujfalusi reis değil miydi, Engin yılın en iyi transferlerinden biriydi hani? Bunların hepsi forumda yaşanan olaylar. 1 senede bu adamlar kötü futbolcu mu oldu? Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

Sorun burda ya işte. Şu taktikte formsuz oyuncularla oynayamıyorsun. orta saha egemenliğini daha çok elimize geçirmemiz lazım. Hamit ve Amrabatla geçen seneki boğucu 4lüyü kuramıyorsun. Engin yeni çıktı cezadan, emre ise bir formsuz isim daha. Ayrıca eldeki ikililer çift forrvete uygun olmuyor. 4-3-3 veya 4-5-1 neyse geçilmesi gerekiyor bariz.

Renktaş, Melo için aylarca transfer nöbeti tutulmadı mı, Elmander'e yeni Hakan Şükür denmedi mi, Ujfalusi reis değil miydi, Engin yılın en iyi transferlerinden biriydi hani? Bunların hepsi forumda yaşanan olaylar. 1 senede bu adamlar kötü futbolcu mu oldu? Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

Geçen sene iyiydik çeşitli dinamikler vardı..Bu sene onları kaybettik işte...4-4-2 oynamanın anlamı yok..Bunu Elazığ ve bu maçta da gördük...

Bugün yensek bile devreye 4-0 girebilirdik..Kimse bundan bahsetmiyor nedense...Tamam kazandık ama iyi oynamadıkk..Bu gerçeği es geçiyorsunuz....

Bu takım Terim'in takımı ve hata yaptığında eleştirilmeli..Bunda art niyet aramanın anlamı yok....

Kardeşim, eleştirmek için bugünü mü buldunuz. Zaten elinize geçen her fırsatta hocayı kötülemeye bayılıyorsunuz. Takım ikinci tura çıkmış, şu yazdıklarınızı okuyunca ben hayal mi gördüm acaba diyorum. Tamam ne yapıyorsanız yapın. Nedir bu yahu? Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmışız, bunu başaran ilk Türk hoca. Şanlı taraftarımız kutlama bile yapmadan Terim'i eleştirme derdinde. Adam çekip gitse kim ne diyebilir? Neyse ya, gece gece bu saçmalıklarla sinirimi bozmak istemiyorum artık. Siz haklısınız, Fatih Terim'den cacık olmaz.

tarıhe gectı sanırım cl de bır turk t.dırektör olarak ust tura cıkaran ilk kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt