Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Maçı önce verdi sonra aldı.
Maçı önce verdi sonra aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Tartışılmazsın. :tiphat:
Ben artık şüphelenmeye başlıyorum. Yıllar sonra Avrupa'ya dönmüşüz, takım Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmış, gelmiş burada hocayı eleştirme peşindesiniz. Vallahi helal olsun, söylenecek bir şey yok.
lucecıler nerde adam İMPARATOR O kadar
maçı resmen cevırdı
yigit hangi kafadasın görünen factler var ortada en büyük terim diyip yaya şaşaş mi dicez zaten çıkmamız gerekiyordu aksi olsa rezillik olurdu. ders almadan ilerlersen arpa boyu yol alamazsın . kaçtır aynı sistemde kısır kısır oynuyoruz. kendi verdi maçı sonra aldı gene vermeye tenezzzül etti ama allahtan gol yemedik
Bırak Allah aşkına, ilk yarı takım Manchester nasıl olsa yener lay lay lom havasındaydı açıkça. İkinci yarı akılları başlarına geldi. Takmışsınız bir dizilişe, takım tek forvet oynayacak orta saha üçlenecek takım birden sihirli değnek değmiş gibi geleni geçeni devirmeye başlayacak.
Melo çok geç geldi halen formsuz, Elmander sakatlıklardan bir türlü kendine gelemedi, Ujfalusi zaten malum, Eboue ve Selçuk'un geçen seneyle alakası yok. Engin gitti 11 maç ceza aldı. Stoper diye gittiler yaşlı bir amca aldılar. Sonra da taktikmiş, dizilişmiş. Geçin bunları.
Bırak Allah aşkına, ilk yarı takım Manchester nasıl olsa yener lay lay lom havasındaydı açıkça. İkinci yarı akılları başlarına geldi. Takmışsınız bir dizilişe, takım tek forvet oynayacak orta saha üçlenecek takım birden sihirli değnek değmiş gibi geleni geçeni devirmeye başlayacak.
Melo çok geç geldi halen formsuz, Elmander sakatlıklardan bir türlü kendine gelemedi, Ujfalusi zaten malum, Eboue ve Selçuk'un geçen seneyle alakası yok. Engin gitti 11 maç ceza aldı. Stoper diye gittiler yaşlı bir amca aldılar. Sonra da taktikmiş, dizilişmiş. Geçin bunları.
O oyuncuları ben aldım ve ben çalıştırıyorum zaten...
Renktaş, Melo için aylarca transfer nöbeti tutulmadı mı, Elmander'e yeni Hakan Şükür denmedi mi, Ujfalusi reis değil miydi, Engin yılın en iyi transferlerinden biriydi hani? Bunların hepsi forumda yaşanan olaylar. 1 senede bu adamlar kötü futbolcu mu oldu? Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.