Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bilmiyorum neden inat yapiyor.

Bu takim 451/433 yapilmis. Tabi Eksiklerimiz var, defans büyük aciklar veriyor zaman zaman, Orta sahamiz yok sayilir ya Melo hep arkada kalmak zorunda, yada önlerde, acigi kaptacak oyuncu yok. Üstüne Top bizim ayagimzda olunca, ne yapacagimizi bilmiyoruz, Selcuk o yüzden hep geri pas vermek zorunda kaliyor. O Yüzden Orta sahadaki adam sayisini yükselmeliyiz.

-------------Muslera-------------

Eboue----Semih----Dany---Riera

---Hamit-----Melo-----Selcuk---

Aydin----------------------Amrabat

-----------Burak/Elmander-------

Melo daha Defansif oynar, ama her iki yöne de acik olur, Hamit sag Kanat Futbolcusu degil, onu zaten bir tek Milli Takim orda hep oynatti, biseye de dogru dürüz orda yaramiyor, ya cok hizli adam degil.

Hamit/Melo/Selcuk yorulur Emre Colak yada Yekta girer.

Amrabat bekledigimiz adam degil, ama sol Kanat olarak Emre Colak tan kat ve kat daha iyi, Aydin herzaman dedigim gibi, en büyük avantaji son 1,5 senedir cok dogru yerlerde durmasi, her mac en az 1-2 gol kaciriyor yada atabiliyor, eskiden 10 macta belki bur pozisyon bulabiliyordu ancak, artik öyle degil, ve istedigi zaman hiziyla cok kolay gecebiliyor, tek alan lazigm, ama 442 alan dar kaliyor neden ? cünkü her oyuncu birbirine eh peh yakin.

çkirge her zaman sıçramaz hocam. gözünü seveyim dön şu 4-4-2 taktiğinden. ligde bizi çözdüler, avrupadada olmuyor bu oyun şablonu işte. inadın anlamı yok

Bu arada Terim'i ne kadar eleştirsekte, geçen sene geldi şampiyon yaptı. Bu sene lideriz, ve 2. turdayız. :cool:

Bu arada Terim'i ne kadar eleştirsekte, geçen sene geldi şampiyon yaptı. Bu sene lideriz, ve 2. turdayız. :cool:

Hoca geçen sene müthiş dönmüştü. Geçen istediği, aldırdığı veya aldıramadığı tüm adamlar ile futbol bilgisinin olgunlaştığını gösteriyor. Ayrıca geçen sene bir Fener maçı öncesi Semih ile Emre'yi koyacak kadar adil ve cesurdu.

Bu sene Melo,Hamit,Selçuk,Eboue'yi kesmek için neyi bekliyor anlamış değilim. En azından ligde bu isimlere göz dağı vermeli.

Bu sene transferlerimizin 1.5'u tuttu(Burak ve Umut). O da hocanın diğer yanlışı. Amrabat dışında umut veren de yok.

Sen gelmeden once 3 sene boyunca surunduk hocam. O gunleri ozluyoruz..:sad:

Ulu reis..:D:D

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Hocam Türkiye´nin gelmis gecmis en büyük hocasisin. Bu kesin. Ama star yaratmayi bi kenara birakip da, senin büyüklügüne yakisan oyuncular alsan müthis olacak.

Hocam Türkiye´nin gelmis gecmis en büyük hocasisin. Bu kesin. Ama star yaratmayi bi kenara birakip da, senin büyüklügüne yakisan oyuncular alsan müthis olacak.

Podolski, Shaqiri ve M.Suarez'i isteyen hocamiz degil miydi?

Yonetimin sundugu kisitli imkanlarla birseyler yapmaya calisiyor..

Elestirmek icin söylemedim. Gecen sene dogru yolu izliyordu Terim. Bu sene cok daha iyi bir kadro kurabilirdi bence. Sence?

Amrabat harici pek katılmıyorum, son derece iyi bir kadro kurdu aslında. Amrabat da fena bir transfer değildi ama çok yüksek bonservis verdik.

Hamit'in performansı hayal kırıklığı oldu biraz, özellikle ondan çok şeyler bekliyorduk. Alınması konusunda herkes hemfikirdi, Türk olduğu için fazla da bir opsiyonumuz olmadı zaten. Dany de birkaç sene içinde ilk 11'e monte edilir diye alınmıştı ama Ujfa sakatlanınca 11 oyuncusu oldu mecburiyetten. Birkaç sene daha pişmesi gerek, çok hızlı olsa da çok fazla hata yapıyor. Burak zaten yılın transferi, Umut da maliyetine göre son derece başarılı.

Elestirmek icin söylemedim. Gecen sene dogru yolu izliyordu Terim. Bu sene cok daha iyi bir kadro kurabilirdi bence. Sence?

Bence harcanan para'ya gayet iyi kadro kuruldu. Hala dogru yolda ilerledigimizi dusunuyorum.

Bu sene bir gecis/ bocalama senesi olacagini ongormustuk zaten.

Bizi asil sarsan oyuncularin rezil performansi.

Devre arasindan sonra cikisa gececegimize inaniyorum.

Büyük hoca böyle olunuyor iste...

Devre arası transferinde umarım doğru seçimleri yapar hoca.

Ligde tekrar şampiyon olup seneye de şampiyonlar liginde olmak, ikinci turda şansımızı biraz olsun artırmak için transfere ihtiyaç var.

bu eleştirileri yapmamın sebebi gerçekçi bir Galatasaraylı olmamdır. kötü gününde değil, iyi gününde eleştiriyorum. ilk üç maçta takıma olan inancımı hiçbir zaman kaybetmedim, ancak bugün fatih hocanın, aralık ayı itibariyle hala daha 4-4-2 deneyip takımı buna uydurmaya çalışması beni umutsuzluğa sürüklüyor. fatih hoca türkiye'nin en iyisi, dünya'da en iyilerden biridir teknik direktörlük konusunda. ancak en büyük düşmanı da kendisidir, egosudur. onu yendikçe başarılı oluyor. yenemezse de ikinci dönemindeki gibi başarısız oluyor. lucescu'nun kadrosunu bozup bir sürü transfer yaptığı sene ve ertesi seneyi hatırlarsınız. maçlarımızda direklerden dönen toplarımız var demişsiniz, evet tek taraflı olarak sadece bizim kaçırdıklarımıza bakarsan direklerden dönen toplar var. ancak bak bakalım karşı taraf neler kaçırmış o maçlarda? cluj maçlarında iyi oynadığımızı zaten söyledim, ancak ilk manchester maçında bizimle beraber onların penaltıları da verilmemiş ve verilen penaltılarını muslera kurtarmıştı. birçok da pozisyon vermiştik. braga maçında tek etkili pozisyonumuz aydın'ın şutuydu, sürekli açık vererek kontraataktan iki gol yedik, sadece iki defa falan da gelmediler, bunları hatırlamayan arkadaşlar maçların özetini izleyebilirler. tek taraflı olarak, "şunu kaçırdık, bunu kaçırdık" diye kendinizi kandırabilirsiniz, ancak ben bugün maçın ilk yarısını yüreğim ağzımda izledim. bir daha da böyle bir şey yaşamak istemiyorum. isteyen varsa onu övmeye devam etsin

Hocam yine bir ilke imza attı...

Hem Türk Takımıyla Avrupa'da kupa kazandıran ilk ve tek Türk Teknik Adam...

Hem Türk Takımıyla Avrupa'da kupa kazandıran ilk Teknik Adam

Hem de Şampiyonlar Ligi'nde takımını 2. tura çıkaran ilk ve tek Türk Teknik Adam..

şampiyonlar ligine en çok katılan Türk teknik adam ...

Okadar elestiri yapildi ama bu sezonki ilk hedefimizi gerceklestirdik.

hocam çift santrafordan vazgeçip ortayı üçlesen kimse seni eleştirmez, hatta takdir eder. gurur meselesi yapma. geçen sene oldu ama bu sene olmuyor işte.

4 3 3 e geçti maçı aldı hatta farkta kaçtı umarım bir daha 4 4 2 görmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt