Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ufuk

Cris

Ujfalusi

Hakan

Caglar

Ceyhun

Hamit

Furkan

Baytar

Elmander

Baros

Sercan

Komik olacak ancak hepsi gönderilmeli bence. Enkaz !

Transferden anlamiyor.Keske ihtiyacim su tarz bi oyuncu dese baskalari gidip adami bulup getirse.2.doneminde ders cikaramamis hala ayni kalitesiz ya tutarsa mantiginda transferler..

Transferde çok iyi diyemem ama Suarez'i,Shaqiri'yi isteyip bu adamlara 11-12 milyon vemreyip Amrabat'a(adama karşı değilim fiyatı yüksek buluyorum) 8.5 veren yönetimde bir sıkıntı var demektir.

hoca nasıl bir sistemle oynatıyorsa as takım yedek takım her türlü berbat oynuyoruz

Hocayı falan geçelim bence. 1461'i yenemeyen bir Galatasaray takımının hocayla, taktikle falan alakası olamaz. Ben yedekte bekleyen bir adam olsam takımda, takıma girebilmek için böyle maçlarda affedersiniz k.çımı yırtarım. Ama skor 2-0 olana kadar sahada gamsız, maç zerre kadar umrunda olmayan, bitse de gitsek havasında bir sürü oyuncu vardı sahada. Asıl çözülmesi gereken mevzu bu.

Galibiyetspor gelmiş sanırım konuya. Hoca napsaydı? Melo'yu Selçuk'u, Burak'ı mı oynatsaydı FB maçı öncesi?

Hayır, aksine ben daha da yedek ağırlıklı çıkmasını beklerdim. Mesela 700 bin garanti para alan Furkan bu maçta da oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Berk Yıldız, Mertan, Berk Ünsal, Okan Derici, Hüseyin Tokmak, Eray. Bunlar ne zaman ve hangi maçlarda oynayacak aga? Elalem gençlerini 16-17 yaşından oynatıyor. Bizimkiler 20-21 yaşına gelmiş hala hazır değiller muhabbeti dönüyor. Eee ne zaman hazır olacaklar peki? 25-30 yaşlarında mı? Lütfen söyleyin. Çağlar'ın, Cris'in oynamasının kulübün geleceğine ne gibi faydası olabilir ki?

Transferde çok iyi diyemem ama Suarez'i,Shaqiri'yi isteyip bu adamlara 11-12 milyon vemreyip Amrabat'a(adama karşı değilim fiyatı yüksek buluyorum) 8.5 veren yönetimde bir sıkıntı var demektir.

Artik yonetimle mi alakali yoksa kendi sucu mu bilmiyorum.Ama transfer becerisini olmadigini Yonetim+Terim Ambrabat transferiyle kanitladi.Transfer basarisi gozunun onunde duran Burak'i,Selcuk'u almak degil.Kanata bizi bi tik yukari cikarak bi adam lazimdi yabanci herkes bunun farkindaydi.Gitti PSV'den gonderilmis Anadolu takiminda goze girmis bi adama bizi yukari tasicak adam bu diye 8,5 verdi:o Bunun adi dunyanin heryerinde transferden anlamamaktir ve Fatih Hoca bu isten anlamiyor..

Hayır, aksine ben daha da yedek ağırlıklı çıkmasını beklerdim. Mesela 700 bin garanti para alan Furkan bu maçta da oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Berk Yıldız, Mertan, Berk Ünsal, Okan Derici, Hüseyin Tokmak, Eray. Bunlar ne zaman ve hangi maçlarda oynayacak aga? Elalem gençlerini 16-17 yaşından oynatıyor. Bizimkiler 20-21 yaşına gelmiş hala hazır değiller muhabbeti dönüyor. Eee ne zaman hazır olacaklar peki? 25-30 yaşlarında mı? Lütfen söyleyin. Çağlar'ın, Cris'in oynamasının kulübün geleceğine ne gibi faydası olabilir ki?

Olay budur, aynen katılıyorum. Hocanın bir hatası varsa bu konuda var.

Bütün forum Hamit gelsin diye nöbetteydi, şimdi kıvırmanın anlamı yok. Cris, yönetim beceriksizliğinin eseri. Hoca son dakikaya kadar kimse alınamayınca eyvallah demek zorunda kaldı. Sercan'a katılıyorum ama o kadar hata her takımda olur. Ceyhun, bonservisi elinde olduğu için alternatif olarak alındı. Milli takımda da fena oynamıyordu ama bizde şans bulamadığı için körelmiş.

Aydın'ı bütün forum Messi ilan etti, onu da geç. Böyle yanar döner olmamak lazım. Emre'ye ise geçen sene Semih'le birlikte 10 senelik topçu kazandık diyorduk. Bu sene adam alemlere akmaya karar verdi anlaşılan. Hoca temiz bir dayak atmalı, o konuda haklısın.

Genel olarak hocaya saydırmanın bir anlamı yok. Formanın değerini bilmeyen adamı hemen postalayacaksın. Bize adam mı yok, kendileri kaybederler.

1:Hamit bizden 3 kuruş fazla almak için epey uğraştı.O zaman onun ne olduğu ortaya çıkmalıydı zaten ama haydi aldık 20 maçtır ne oynuyor?Oynatmak gibi bir meccburiyetimiz mi var?

2:Kriz yönetimin değil hocanın beceriksizliğidir maalesef.Ersun yanalın bile şimdi dosyasında hangi mevkiye hangi futbolcu alınabilinir diye bilgiler mevcuttur.Sen eğer Galatasaray teknik direktörüysen hangi mevkiye hangi futbolcu alınabilir diye araştırma yapmış olman lazım.Haydi yapmadın peki oynattın baktın boş ısrar niye?Nerdeyse onun yüzünden Semih harcanacaktı.

3:Sercanı kabul etmişsin o da birşeydir.

4:Abuk sabuk adamları oynatacağına 3-5 maç Cyhuna şans verse ya iyi yada kötü bir fikrimiz olurdu ama böyle bir maçta,kazmalarla oynatınca onu,bir maçta onuda yaramazlar arasına yazdık maalesef ama halen ısrarlıyım Krizden daha iyi stoper oynar ama denemedi bile.

5:Aydın hangi maçta yıldızlaştı ne zaman kahraman oldu hatırlamıyorum bu takımdan ilk göndereceğim o olur.Emrede ise bu kadar ısrar onuda bitiriyor bizide.Biraz dinlendirse kıyametmi kopar.Hem forma değil adalet dağıtsa Yekta böyle oynarken emre forma yüzü bile göremez.İşte herşeyin başı adalet.Adalet yoksa Allahta sana yardım etmez.

Aynen. Yıllardır Semih'in Servet'ten ne kadar kötü olabileceğini söylemiştik. Haklı çıktık. Çağlar kadar, Ceyhun kadar,Cris kadar, Sercan kadar adam mutlaka vardır Galatasaray'da.

Katılmamak elde değil. Özellikle Mertan konusu çok ilginç. Bu konuda ben de böyle düşünüyorum.

Terim bu sefer Crisi, Emreyi, Sercanı, Çağları, Engini kızağa çekecek bu8ndan eminim. Testi çoktan kırıldı su yolu geride kaldı..

ikinci terim dönemi reloaded gecen yılki yabancı (riera dışında) ve selcuk transferi demekki şansmış.. mevcut kadro ile başarılı olması imkansız ama bu kadroyu yenilemeye klübün mali gücü yok keza yaz döneminde tonla parayı çöpe attırdı dolayısı ile devre arasında eksik olan sol-sağ acık,orta göbek-solbek-stoper gibi mevkilere 5 adet kaliteli ve genc oyuncu alınması imkansız.. kendini yenilemeyen,acık olarak alternatif olarak amrabat ve assaididen başka bilgisi olmayan adam gecmişde ne kadar büyük işler yaparsa yapsın Galatasaray gibi bir klübü ileriye taşıyamaz,başkan erken davranmaz ise sonu aynen rahmetli canaydın gibi olur keza canaydının büyük şevkle başladığı başkanlığını daha başlamadan bitiren adam terimdir..

Bu mactan sonra da Terim elestirilmez artik. Onun taktik hamelelerine kaliyorsa is su macta, bazi futbolcularin profesyonelliklerini sorgulamak lazim asil.

Nasil Manchester galibiyetinin ozel primi varsa boyle maclari kazanamamanin da cezasi olmali futbolculara.

ikinci terim dönemi reloaded gecen yılki yabancı (riera dışında) ve selcuk transferi demekki şansmış.. mevcut kadro ile başarılı olması imkansız ama bu kadroyu yenilemeye klübün mali gücü yok keza yaz döneminde tonla parayı çöpe attırdı dolayısı ile devre arasında eksik olan sol-sağ acık,orta göbek-solbek-stoper gibi mevkilere 5 adet kaliteli ve genc oyuncu alınması imkansız.. kendini yenilemeyen,acık olarak alternatif olarak amrabat ve assaididen başka bilgisi olmayan adam gecmişde ne kadar büyük işler yaparsa yapsın Galatasaray gibi bir klübü ileriye taşıyamaz,başkan erken davranmaz ise sonu aynen rahmetli canaydın gibi olur keza canaydının büyük şevkle başladığı başkanlığını daha başlamadan bitiren adam terimdir..

Skibbeli, Rijkardlı, Hagili sefil günlleri ne çabuk unuttunuz?

Terim: Bazı oyuncuların daha arzulu oynaması gerekiyor.

Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur."

Bu kadar yani, başka bir açıklama olamaz zaten. Adamlar kafasında bitirmiş. Usanmış gibi bir halleri var. Hala yok Canaydın dönemi falan komik oluyor artık.

Gecen sezonda Sercan, Ceyhun, Okan Derici transferleri fiyasko. Caglari takimda tutmasi apayri bir fiyasko. Bir de bu sezon yapilan transferler fiyasko'nun babasi. Yanlis transferlerin bedelini cok agir ödüyoruz.

Terim: Bazı oyuncuların daha arzulu oynaması gerekiyor.

Bu kadar yani, başka bir açıklama olamaz zaten. Adamlar kafasında bitirmiş. Usanmış gibi bir halleri var. Hala yok Canaydın dönemi falan komik oluyor artık.

Bazı futbolculara parasal yaptırım gelmeli, bunların anlayacağı tek dil budur artık. Bunlar Terimi bile takmıyor artık demek.

Bazı futbolculara parasal yaptırım gelmeli, bunların anlayacağı tek dil budur artık. Bunlar Terimi bile takmıyor artık demek.

Terim: Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.

Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur."

Mesaj açık ve net, anlayanlara artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt