Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Fatih Hocam seni cok severim, simdiye kadar bana yasattigin duygular icinde cok tessekür ederim. Galatasarayla birlikte ne güzellikler gördüysek(bizim nesil) cogunu senin döneminde gördük. Dünki Sneijder demecinizde yerindeydi sonucta kimse Galatasaraydan üstün degil dimi?
Ama bir iki sorum/elestirim olacak ozaman
1. Herkes suan Sneijder üzerinden Galatasaraya laf sokuyorken, siz niye cenelerini kapatmiyorsunuz sizin bir basin toplantisina cikmaniza bakmazmi?
2. Yönetim ve sizin aranizda olan polemik biz taraftarin huzurundan dahami önemli? (aynisi yönetim icinde gecerli)
3. Herseyden önce Galatasarayin basarisindandami önemli?
4. Taraftarlarin bu kadar cok istedigi isme, agiz burun kivirmakda neyin nesi?
5. Avrupanin ilk on takimi icine girmek istiyoruz ve siz bunu suanki kadroylami basaracaginizi saniyorsunuz?
6. Kakayi cok isteyip Sneijderi cok istememek nasil bir mantik?
Birinci sorumdan sonraki sorular eger medya uydurmasiysa, medyaya cikin ve hepsinin cenesini kapatin ozaman bu bukadar zormu?
Ilk baslarda bende inanmiyordum hatta diyordum Kakayi extra söyledi medya Sneijder haberinden uzak dursun diye.
Yönetimle FT arasinda gecen polemikleride uyduruyorlar sandim.
Ama nedense yavastan inanmaya basladim FT sustukca.
Egerki dogruysada bu konusulanlar kusuruma bakmayin ama kimse Galatasaraydan üstün degildir.
Bu klüp ne suanki yönetimin ve nede hocanin egolarini tatmin edecegi yer degildir.
edit.. harbiden son cümle baya alakasizmis