Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Varsinlar klubun profesyoneli olarak adlandirsinlar sizi hocam, o 2. Yildizi takmadan bir yere gitmek yok!

organize işler : )

Dikkat etsinler biraz :-) cok belli oluyorlar. Habire ayni metot ve isimler.

Soyle biraz dusununce Fatih Hoca'yi gozden cikaranlar ilk hangi araclari kullanirlar?

Taraftarin gozunden dusurmek icin once Medya'da bol bol yalan haber cikaracaksin ki kafalar karissin

Bkz: Transfer veto'lari ve Ibrahim Seten-Vatan Gazete-Twitter olayi. 2- Ridvan Dilmen-Mehmet Arslan bulusmasi.

Futbolu takip eden, kafa yoran genc taraftara ulasmak icin de Taraftar forumlarini kullanirsin.

[Bunlari yapan sadece normal uyeler de degil.

Bkz:https://www.gscimbom.com/forum/gsci...132247-fatih-terim-sneijder-e-evet-desem.html

Haber ve konu mesajlari #40 ve #42 mesajlara dikkat.

Hadi fenerlileri anlarım.Fatih Terim toplam da 6 sezon sonu gördü 5'i şampiyonluk olmak üzere hepsinde fenererin tepesinde bitirdi.17 mayıs gibi kabusu yaşattı.Adamlar çaresizlikten 10 milyon teklif etti.

Bize ne oluyor onu anlamadım?Hamit'i ıslıklayanla aynı kafa işte.Benim gözümde en büyük Galatasaray efsanesidir.

Fatih Hocam seni cok severim, simdiye kadar bana yasattigin duygular icinde cok tessekür ederim. Galatasarayla birlikte ne güzellikler gördüysek(bizim nesil) cogunu senin döneminde gördük. Dünki Sneijder demecinizde yerindeydi sonucta kimse Galatasaraydan üstün degil dimi?

Ama bir iki sorum/elestirim olacak ozaman

1. Herkes suan Sneijder üzerinden Galatasaraya laf sokuyorken, siz niye cenelerini kapatmiyorsunuz sizin bir basin toplantisina cikmaniza bakmazmi?

2. Yönetim ve sizin aranizda olan polemik biz taraftarin huzurundan dahami önemli? (aynisi yönetim icinde gecerli)

3. Herseyden önce Galatasarayin basarisindandami önemli?

4. Taraftarlarin bu kadar cok istedigi isme, agiz burun kivirmakda neyin nesi?

5. Avrupanin ilk on takimi icine girmek istiyoruz ve siz bunu suanki kadroylami basaracaginizi saniyorsunuz?

6. Kakayi cok isteyip Sneijderi cok istememek nasil bir mantik?

Birinci sorumdan sonraki sorular eger medya uydurmasiysa, medyaya cikin ve hepsinin cenesini kapatin ozaman bu bukadar zormu?

Ilk baslarda bende inanmiyordum hatta diyordum Kakayi extra söyledi medya Sneijder haberinden uzak dursun diye.

Yönetimle FT arasinda gecen polemikleride uyduruyorlar sandim.

Ama nedense yavastan inanmaya basladim FT sustukca.

Egerki dogruysada bu konusulanlar kusuruma bakmayin ama kimse Galatasaraydan üstün degildir.

Bu klüp ne suanki yönetimin ve nede hocanin egolarini tatmin edecegi yer degildir.

edit.. harbiden son cümle baya alakasizmis

^^son cümle alakasız olmuş ama sana diyeceğim şu ki gse rütbesi bu hareketlere girişmen hoş olmadı

[video=youtube;UfyXTHwY0X4]https://www.youtube.com/watch?v=UfyXTHwY0X4[/video]

1. Herkes suan Sneijder üzerinden Galatasaraya laf sokuyorken, siz niye cenelerini kapatmiyorsunuz sizin bir basin toplantisina cikmaniza bakmazmi?

yalan haber yayanların amacı da o değil m zaten??

2. Yönetim ve sizin aranizda olan polemik biz taraftarin huzurundan dahami önemli? (aynisi yönetim icinde gecerli)

bunu söyleyen kim?... basın... yalanlayan kim?... fatih terimle arası bozuk denilen ünal aysal... kişiliksiz ROK, "albayrak'la fatih terim'in arası bozuk otobüsten kovdu" deme cesaretini gösteriyor, hemen üzerine albayrak çıkıp yok kardeşim böyle birşey yalan bunlar diyor... ama biz hala polemik var diye ısrar ediyoruz... neden?... çünkü gazetelerde öyle yazıyor... aferin bize... yani şunu istiyoruz... spor programları istedikleri yalanı atacaklar, sonra söz hakkı kisvesi altında programa bağlanıp cevap verin diyecekler... böylece programlarına rating kazandıracaklar... işin garibi biz taraftarlarda evet evet çıkıp cevap verin diyeceğiz...

3. Herseyden önce Galatasarayin basarisindandami önemli?

şüphemiz mi var?...

4. Taraftarlarin bu kadar cok istedigi isme, agiz burun kivirmakda neyin nesi?

burun kıvırdığını söyleyen kim?... yalancı basın... hem fikiriz diyen kim?... başkanın ta kendisi... biz kime inanıyoruz??...

5. Avrupanin ilk on takimi icine girmek istiyoruz ve siz bunu suanki kadroylami basaracaginizi saniyorsunuz?

inanç diye ben buna derim...

6. Kakayi cok isteyip Sneijderi cok istememek nasil bir mantik?

bakınız madde.4...

Başkan hocaya Pargalı muamelesi yapmaya başladı inşallah bir gece kendisi uyurken yöneticilerine sözleşmesini fes ettirmez.

biz imparatoru yedirmeyiz rahat olun.

sorun olucak gibi. sesizligi hayra alamest degil

biz imparatoru yedirmeyiz rahat olun.

db0157ff-8cf5-4c93-a558-5b87d5f7d762.jpg

Vasat.

poz vermekten takimi calistiramiyor

Galatasaray gibi büyük bir takımın kurtarıcı gözüyle baktığı isim AYDIN'sa burda büyük bir sıkıntı sözkonusudur:(

allahım sen bizi koru

ne yapiyon? (clap clap clap)

ne yapiyon? (clap clap clap)

NE YAPIYOOOON FATIIIH TEEERIIIM

NE YAPIYOOOOOON

NE YA-PIYON

NE YAPIYOOOON FATIIH TEEERIIM?

(x50)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt