Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Gecen sezonu hatirla. Sezon sonu konusacam dedi, ama sampiyon olduk ve konusmadi. Yani ne zaman kötü sonuc alsak Terim cok duygusala cekiyor konulari, tipki bu eleman konusu gibi.

Hah işte bravo! işte o konuşma sırf camianın bütünlüğü için sürekli ertelendi.. ki ben hala ertelendiğini, hocanın söyleyeceklerinin %99 unu yutkunduğunu düşünüyorum.. hatırlarsan "isim ve adres vererek konuşacağım" demişti.. O konuşmanın tamamı gerçekleşirse inanın bana çoğu ismin adresi değişir bu ülkede ve bu camiada..

Hayir acik acik demiyor iste, bir baskahaksiz oldugu yön de budur !

Eger diyecek birseyi varsa medya önünde yem vererek degil, gidip baskanin yüzüne diyecek. Iste bende birde buna kiziyorum, ego cocuk kelimesi bu yüzden kullanim yukarda. Cok büyütüyoruz herseyi. Diger tarafin yaptigi da yanlis. Diyorum ya her iki taraf cocukluk yapiyor, oturun konusun be. Nedir bu, biri surda trip yapiyor biri orda. Nerdeyiz biz, bu nasil sacmaliktir, kulüp yöneticilerin (Terim dahil) davranislarina bakin bir.

Sana basit bir örnek: Ligin ilk devresi bitiyor.. ve gazeteciler hocaya transferi soruyor "yarın başkanla bir araya geleceğiz" diyor hoca.. ama ertesi sabah başkan vınn İsviçreye tatile.. sonra da çıkıp hocayla hergün görüşüyoruz diyor..

Yalan da söyleseniz insanların duymak istediklerini söyleyince daha kıymetli oluyorsunuz bu ülkede.. kimsenin gerçeği istediği yok zaten.. Pembe vaatler çizerek taraftarın gözünde beyaz atlı prens olmak marifet değil.. çünkü eninde sonunda karlar eriyor ve gerçekler çıkıyor ortaya..

İyi hatırlayın ! Bir zamanlar (daha 3 yıl olmadı) bu forumda Adnan Polata neredeyse tapanlar vardı.. en ufak bir muhalif yazıda insanlar taşa tutuluyordu neredeyse.. ama taşa tutanlar şimdi Polat'a demediklerini bırakmıyorlar ve yüzleri de kızarmıyor.. Lütfen insanları kahraman yapmadan önce geçmişine bakın ve sabırlı olup filmin ortasını bekleyin en azından.. aynı şeyi insanları kötüleyeceğiniz zaman da yapın.. sevgiler...

Sorun varsa kulüp icerisinde cözmeliyiz, ama simdi medya'ya yem verdik. Aksam Telegol olayi nerelere tasiyacak siz düsünün artik.

Medya zaten 2 haftadır konuşuyor bunu.. sadece 1 tane oyuncu transferinde bile 10 tane yönetici beyanat veriyor ve hiçbirinin diğeriyle alakası yok neredeyse.. yönetimde sorun olmadığını anlamak için zekaya bile gerek yok, kör olmamak yeterli.. beyanat vermeyen sadece Fatih Hoca ama ihale de onun üzerine kalıyor.. varmı böyle birşey arkadaş!

[video=youtube;s6qiDyZriho]https://www.youtube.com/watch?v=s6qiDyZriho[/video]

Fatih Terim yoksa bende yokum.

Umarım şu başlığı uzun yıllar boyunca bu forumda görürüz , başarılarla nice uzun yıllara :)

basında beratı alırken çekilmiş fotolar var. fatih hocanın yüz ifadesi, gözleri hiç hiç iyi değil.

Hocam seni çok seviyorum.

Dünya'da hiç bi antrenör 2 sene önceki o takımı adam edemezdi. Görevini fazlasıyla yerine getirdin. Her şey için teşekkürler.

Neden basına yem verdin anlayamadım. Şu anda çalıştığın yönetimi bir daha bulamazsın bu takımda.

4-4-2 inadın yüzünden şampiyonluğu vereceğiz bu sene. Dün akşam ki maçtan sonra bunu hissettim. Bu sistemi değiştirmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Sneijder gelse dahi. Forvetin Burak-Umut/Elmander, kanatların Emre Çolak-Hamit olmasına rağmen 4-4-2 de ısrar ediyorsun hocam.

Yaşlı oyuncu almam deyip Cris'i alıyorsun, Kaka'yı istiyorsun. Sneijder'i gerçekten istemediğine inanıyorum. Amrabat geldiğinde havalara uçan Albayrak'ın Sneijder yorumundan bunu anlıyorum ben.4-4-2 de nerede oynar nasıl oynar bunu bilemem diyor adam.

Dediğim gibi Terim'i çok seviyorum ama yönetimle kavgası ve bazı inatları takıma zarar veriyor artık. Her şey için binlerce kez teşekkür ediyorum. İstifa ederse iki taraf içinde hayırlı olur düşüncesindeyim.

Sorun büyütüldüğü kadar değil beyler, inanmayın sunni gündemlere..

BA9qNLFCAAESYjn.jpg:large

Hocam seni çok seviyorum.

Dünya'da hiç bi antrenör 2 sene önceki o takımı adam edemezdi. Görevini fazlasıyla yerine getirdin. Her şey için teşekkürler.

Neden basına yem verdin anlayamadım. Şu anda çalıştığın yönetimi bir daha bulamazsın bu takımda.

4-4-2 inadın yüzünden şampiyonluğu vereceğiz bu sene. Dün akşam ki maçtan sonra bunu hissettim. Bu sistemi değiştirmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Sneijder gelse dahi. Forvetin Burak-Umut/Elmander, kanatların Emre Çolak-Hamit olmasına rağmen 4-4-2 de ısrar ediyorsun hocam.

Yaşlı oyuncu almam deyip Cris'i alıyorsun, Kaka'yı istiyorsun. Sneijder'i gerçekten istemediğine inanıyorum. Amrabat geldiğinde havalara uçan Albayrak'ın Sneijder yorumundan bunu anlıyorum ben.4-4-2 de nerede oynar nasıl oynar bunu bilemem diyor adam.

Dediğim gibi Terim'i çok seviyorum ama yönetimle kavgası ve bazı inatları takıma zarar veriyor artık. Her şey için binlerce kez teşekkür ediyorum. İstifa ederse iki taraf içinde hayırlı olur düşüncesindeyim.

Geldi, şampiyon yaptı. Şu an ligde lideriz ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için de ciddi şansımız var ve sen hocanın istifasının hayırlı olacağı düşüncesindesin öyle mi? Bazen şu taraftarın haline bakınca sorun bende mi diye düşünmüyor değilim. Bu kadarı da ayıp artık, vefasızlık, değer bilmemek. Tarihimizin en büyük başarılarını bize yaşatan adama taraftar olarak reva gördüğümüz bu mu? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz arkadaş!

Geldi, şampiyon yaptı. Şu an ligde lideriz ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için de ciddi şansımız var ve sen hocanın istifasının hayırlı olacağı düşüncesindesin öyle mi? Bazen şu taraftarın haline bakınca sorun bende mi diye düşünmüyor değilim. Bu kadarı da ayıp artık, vefasızlık, değer bilmemek. Tarihimizin en büyük başarılarını bize yaşatan adama taraftar olarak reva gördüğümüz bu mu? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz arkadaş!

Top mu oynuyoruz bu sene? Bu sene lidersek tamamen diğer takımların da leş olması sayesinde ama göreceksin sende 3-4 hafta sonra liderlik gidecek. Durduk yere adamlara gaz verdik.

4-4-2 sistemi ile bu sene şampiyon olamayız.

Top mu oynuyoruz bu sene? Bu sene lidersek tamamen diğer takımların da leş olması sayesinde ama göreceksin sende 3-4 hafta sonra liderlik gidecek. Durduk yere adamlara gaz verdik.

4-4-2 sistemi ile bu sene şampiyon olamayız.

Gidebilir. Hocanın o kadar da mı kredisi yok da liderken istifası daha hayırlı oluyor? Zaman zaman tek forvete dönüldüğü zamanlar da oldu. Hiçbir fark olmadığını gördük. Takmışsınız bir dizilişe gidiyorsunuz. Tek forvete geçilip yine kötü oynarsak sonra neye saracaksınız kim bilir? Takımın oyununda bir sorun olduğu aşikar, bunu çözecek olan da hocadır. Ancak Şampiyonlar Ligi nedeniyle şu an takımla fazla oynamak istemiyor sanırım.

Şimdi istifa istiyorsun, diyelim yerine başka biri geldi. Yarın da onun istifasını isteyeceksin. Bunun sonu var mı?

Gidebilir. Hocanın o kadar da mı kredisi yok da liderken istifası daha hayırlı oluyor? Zaman zaman tek forvete dönüldüğü zamanlar da oldu. Hiçbir fark olmadığını gördük. Takmışsınız bir dizilişe gidiyorsunuz. Tek forvete geçilip yine kötü oynarsak sonra neye saracaksınız kim bilir? Takımın oyununda bir sorun olduğu aşikar, bunu çözecek olan da hocadır. Ancak Şampiyonlar Ligi nedeniyle şu an takımla fazla oynamak istemiyor sanırım.

Şimdi istifa istiyorsun, diyelim yerine başka biri geldi. Yarın da onun istifasını isteyeceksin. Bunun sonu var mı?

ilk yarı da 4-3-3'e dönülen çoğu maç da 2. yarı baskıyı kurduk. Fark olmadığına emin misin? İstersen maç maç örnekler veririm.

Fatih hocanın bende sonsuz kredisi var. İstifa etsin demiyorum zaten iyi anlayamamışsın. Hocanın mutlu olmadığını düşünüyorum. Yönetim ile anlaşamadığını düşünüyorum o yüzden de istifası 2 taraf içinde hayırlı olur diyorum.

Ayrıca transfer politikasını da eleştiriyorum. Yabancı transferinde hatalar yaptı. Üstüne bir de sistem yüzünden eldeki oyunculardan verim alamıyor ve inat ediyor.

Gerçekten taraftarımızın büyük kısmı skor taraftarı. :o

[video=youtube;sYQqIeyLaPs]https://www.youtube.com/watch?v=sYQqIeyLaPs[/video]

ilk yarı da 4-3-3'e dönülen çoğu maç da 2. yarı baskıyı kurduk. Fark olmadığına emin misin? İstersen maç maç örnekler veririm.

Fatih hocanın bende sonsuz kredisi var. İstifa etsin demiyorum zaten iyi anlayamamışsın. Hocanın mutlu olmadığını düşünüyorum. Yönetim ile anlaşamadığını düşünüyorum o yüzden de istifası 2 taraf içinde hayırlı olur diyorum.

Ayrıca transfer politikasını da eleştiriyorum. Yabancı transferinde hatalar yaptı. Üstüne bir de sistem yüzünden eldeki oyunculardan verim alamıyor ve inat ediyor.

Gayet eminim. Doldur boşalt yapmak baskı kurmak olmuyor. İstediğimiz skoru ilk yarı alamadıysak zaten hep ikinci yarılar bizim baskımızla geçiyor. Ama sonuçsuz bir baskı.

Madem bu iş bu kadar kolay, her sıkıştığımızda tak değiştiririz dizilişi. İstediğimizi alırız. Yahu FM mi bu?

Transfer olayı tamamen farklı bana göre. Elimizdeki oyuncu kadrosuyla yapabileceğinin en iyisini yaptı. Engin, Necati, Emre Çolak, Hakan Balta, Elmander. Bu adamlarla ŞL'nde başarı geleceğine inanan var mı acaba? Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar geçen sene, büyük övgüyü hak ettiler. Ama hoca da farkında ki adamların maksimumu bu. Hedefin daha yukarılarsa bu adamlarla mümkünü yok. Hoca da Burak, Hamit, Amrabat gibi kağıt üstünde mükemmel adamlar aldırdı. Burak, Umut ve Dany çok iyi katkı verdi. Ama Hamit ve Amrabat gibi takımın en önemli oyuncuları olması beklenen adamlardan istenilen verim alınamadı bir türlü. Bu adamlar için günlerce nöbet tutuldu bu forumda. Kimse şimdi yanlış transfer diye kıvırmasın. Diğer bir iki oyuncu zaten alternatif olsun diye aldırdığı isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt